10 חוקים - מי מתרגם??

מטיקה

New member
10 חוקים - מי מתרגם??

10 חוקים לדיאטה נכונה : 1. אם אוכלים משהו ואף אחד לא רואה - אין בזה קלוריות. 2. אם שותים משקה דיאטטי עם ממתק , הקלוריות של הממתק מבוטלות על ידי המשקה הדיאטטי. 3. כשאוכלים עם מישהו אחר הקלוריות לא נחשבות , אם הוא אכל יותר. 4. אוכל שנעזרים בו למטרות רפואיות לעולם לא נחשב (שוקו חם, ברנדי, עוגת גבינה עם פרורים). 5. אם תגרום לכולם מסביבך להשמין - תראה רזה יותר. 6. לאוכל שקשור לסרטים ( פופקורן עם חמאה, סוכריות גומי וטבלאות שוקולד למשל) אין קלוריות שצריכות להתווסף לחישוב כי האוכל קשור לחבילת הבידור המוצעת ואינו מהווה בחירה חופשית. 7. בחתיכות של עוגיות אין שומן - תהליך שבירת העוגיות גורם להעלמות השומן. 8. בדברים שמלקקים מהסכינים אין קלוריות אם אתה באמצע תהליך הכנה ( למשל השוקולד על הסכין בהכנת כריך עם שוקולד או גלידה על הכף בהכנת קינוח עם גלידה ). 9. מאכלים באותו צבע הם בעלי אותו ערך קלורי, לדוגמא: פטריות ושוקולד לבן , או תרד וגלידת פיסטוק , הערה: צבע הוא צבע אוניברסלי ומתאים לצבעי כל המאכלים! 10. במאכלים קפואים ( כמו גלידה, ארטיקים וכו' ) אין קלוריות כי הקלוריות הן יחידות של חום.

Sarika

New member
מטיקההההה,... אני מתה עליך.....

אלה חוקים כלבבי ....

אני תמיד בדיאטה אם אני

לא רוצה להראות כמו לונסו ויסטידו כמו שהיה אומר אבא של חבר שלי שלמה ז"ל

tsiporganeden

New member
מטויקה אכן יפה, מבחינתי זה לעג לרש

ולא שחלילה אני כועסת או נעלבת, אלא שאני כרגע במלחמה קשה מאוד כדי להוריד כל קילוגרם, ופתאום את באה לי עם עשרת הדברות האלה ואני
וגם
כי אצלי זה ממש הפוך

מטיקה

New member
ואפשר לחשוב שאצלי יש שלום ../images/Emo5.gif

וניגמרו המלחמות. אבל לצחוק זה גם שימוש בכמה קלוריות מיותרות. לא????????????????

Sarika

New member
../images/Emo45.gif מטיקה, קי ריאס טודה טו ב'ידה

גודרורה או פ'יגורה לה ב'ידה סי קירי פאסאדה קון ראיר אי סין אמרגורה פור קי אטראס נו איי טורנדה אופס....יצא לי חרוזים....

רותי ב.

New member
סחטיין על השיר ../images/Emo45.gif ועוד יותר

על החרוזים.
(הכי דומה לחרוזים, אפילו שלא שייך ) הלכתי לאסיפת הורים בבצפר. אין מנוחה בשבועות האלו

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif אהבתי

לא שאני בענייני דיאטה, אבל המסר עובר בצורה מצחיקה.

may55

New member
דיאטה ?מטיקה כל גרם הרווחנו ביושר

החוקים נחמדים אני יכולה לעמוד בהם

למעלה