10 המכות של השמוצ - 2006

10 המכות של השמוצ - 2006

טוב.. אז פסח (כמו שכולם שמו לב.. ואם לא אז... פאק!! אתם חיים בבעוה ותתעוררו מהררררר אז הקיצר, פסח, ולפסח יש 10 מכות.. אז גם לנו מגיעות 10 מכות מיוחדות משלנו =] להלן עשרת המכות של השומר הצעיר לשנה הזאת (יכולים להיות דברים שקשורים בקנים שלכם ובקבוצות או סתם שמוצניקי.. לא חייב להיות כלל שומרי)

jast

New member
רינה את כה מגניבה!! 10 המכות שלי...

1. הדרכה, פשוט דבר נורא.. אני לא יודעת איך אני שורדת את זה. 2. הקומונרים האלה... איפה הם חיים? אחד פורש, אחת סתם מצחיקה שאני לא מבינה איך היא נהייתה קומונרית, ושתיים שהם סתם תל-אביב'ניקים טחונים שלא קשורים בשום דרך לשיכון... 3. משבר "הקומונרים הראשונים עזבו" 4. הקבוצה המאגניבה שלנו- היינו שנה שעברה 11 והשנה אנחנו 3!! 5. אין לנו פעולות. 6. אלו החודשים האחרונים שלנו עם היב'ניקיות. 7. אני מנסה להביא טת'ניקים לקן, ופשוט לא עושים פעולות כאילו.. מה נסגר?? 8. כל דבר עולה כסףףףףףף!! וכמו שאמרתי.. בגלל שיש לנו קומונרים שחיים בבועת סבון לא אכפת לאף אחד שיש אנשים שהם לא טחונים כמוהם! 9. אליאור.(כל מי שמהקן שלי מבין.) 10. מכת בכורות. (סתם לא היה לי מה לכתוב)

עשרת המכות שלי(יותר נכון של השמוצ)

1. מכת "אין כסף" -לתנועה אין כססססססף,,אנחנו תנועה ענייה..סס לא פסדר הכל הולך לצופים. 2.בהקשר למכה הקודמת.. "מכת שבט אביב" של הצופים-ראשלצ-הם גונבים לנו את כל החניכיםםםםםםםםם 3."מכת בנות"-כל תנועה הזאתי כל כך נקבתית... 4.מכת גוצניקים-כן כן הצוציקים החמודים-לפעמים-מעצבנים שמסתובבים לנו בין הרגליים 5.חיסול נח"ל- אין יותר נח"ל סתומרת=>אין יותר חל"תים. 6.קן פלמחים-חיות!!!! 7.מכת "קומונרים מתחלפים"-עד /התרגלת י לקומונרים המאגניבים שלי הם עוזבים... 8.מכת "אין מספיק חניכים"-וה כי חניכים נקשרים למדריכים ולא למקום 9.גיוסים-כל שנת ההדרכה הזאתי אני מגייסת אנשים... 10.חוסר מיזוג אויר בקינים(פרט לבן גוריון)-לא יודעת מה איתכם אבל אוטוטו יהיה חם ונתחיל לאכול שלוקים בכמויות ואפילו המים של הקולר שלנו לא יקררו אותנו.. צריך מזגנים..משווווווווו מקווה שנהנתם ביי וחג שמיח=]

פורה

New member
מההההה!!!??!?!?חיסול נח"ל?!?!?!?!?!

מה קורה פההההההההההה??!?!?!!!?!?!?!?!?

אבל כריס אמרה לי שחיסול נח"ל זה

בכלל לא בטוח... ושזה אולי.... אה וכניראה באמת אני אתנחל בבן גוריון בקיץ ואווו שם קריר ונעים

כן

לא סוגרים אותו לגמרי אבל מצמצמים.. זה אומר שאין חלתים.. עדיין יש גרעיני נחל ותפקידים.. אבל תלוי איזה תפקידים

TziMHoNoa

New member
אממ..

1. שגרה ממש מעיקה שמתיימרת להיות פורצת גבולות וכל מני כאלה... אבל היא לא באמת... 2. משבר כיתה י' (אין שום טיול חוץ מסמינר וחצי, קומונרים חדשים, שנת הדרכה ראשונה וכו'...) 3. כולם עוזבים.. (הי"בניקים והקומונרים בסוף שנה...) 4. כסףכסףכסף (לפחות השנה..) / אין כסף.. 5. מכת החניות (השם חן...) בקן שלנו (אין כמעט חניות השנה!!) 6. לכלוך. אנחנו חיים בתוך פח זבל ענק שקורא לעצמו קן... 7. הבדלי שכבות.. זה קצת מעצבן ולפעמים לא כ"כ נכון גם... (לדעתי..) 8. שכנים לקן. הם תמיד שונאים אותנו משום מה... 9. חברי קבוצה שלא סגורים על עצמם (בעיקר בגו"צ ואז לא יודעים למי להתקשר ולמי לא). 10. דברים שאתה ממש מתרגש לקראתם ואז.. הם מתבטלים!!! אה, ואיחורי אוטובוס..

jast

New member
נוע..

איזה נסחפת... יש כולה 2 חן בקן.. אני מיוחדת! ולא תשנו את זה.. אגב, השכנים שאנחנו תמיד גונבים להם תפוזים, הביאו לנו היום... תפוזים!

TziMHoNoa

New member
חחח באמת?

אבל זה לא באמת תפוזים.. זה ולנסיות, הן ממש טעימות בסוף החורף.. (אבא אמר..) בתחילת החורף חניכים שלי ואני שעה מקלפים אותן.. נותנים ביס ו... איכסה פיכסה.

evil i

New member
אני יכול לחשוב על כמה

1. איחור שומרי 2. קיבוצניקים שגונבים אוכל לעירניקים בטיולים רק בשביל הספורט 3. לתמוך בכל מערכת בחירות במרצ רק בשביל שהם יקבלו עוד פחות קולות

jast

New member
אין דבר כזה איחור שומרי!

שמוצניקים תמיד באים בזמן.. זה האוטובוסים, הכל באשמת אגד!!!!! בקשר לדבר השני, קיבוצניקים זה חרא של אנשים!! בטיול האחרון אכלנו ספגטי לא מבושל בגללם.. וגם זה רק באדיבות קן רמת אביב המגניב שהביאו לנו את השאריות של מה שנשאר להם מהאוכל, והחמודים האלה עוד "חבל שלא אמרתם לנו קודם היינו מביאים לכם יותר" ועוד ניסו לעזור לנו לנדב אוכל מקינים אחרים... מה שיוצא שדווקא העירוניים בתנועה הרבה יותר נחמדים וסוציאליסטים מהקיבוצניקים הזונות.

לא זה ברור שקיבוצניקים כבר לא באמת

שמוצניקים אמיתיים.... ויש כזה דבר איחור שומרי בלי שום קשר לאגד... לאחר לערבים,לפעולות וכו' זה לא קורה?

זה קורה ככה בגללל התפיסה עצמה

עד שלא יודעים לע זה לא מאחרים, אחרי ששומעים על הסטנדרט של איחור שומרי אז הולכים אחריו ומתחילים לאחר זה מין שמירת קונצנזוס כזאת.. אז בואו נשבור אותו וזהו

למעלה