10 המכות של בני עקיבא

tamarhp

New member
10 המכות של בני עקיבא

מהם 10 הדברים הכי מעצבנים בתנועה, ואיך אפשר לתקן אותם?

Mr Slider

New member
שבמפקד אנחנו 0!!

ואחרי זה כולם מגיעים לך פתאום כאילו זרימת נהר ... ואיך מתקנים את זה
אומרים לכולם להגיע בזמן אבל זה אף פעם לא עוזר .....

yoyop

New member
שמבקשים..

שיגיעו כולם כי יש משו חשוב לדבר עליו , ודווקא אז בקושי מגיעים... איך מתקנים?? להבהיר!! ז-ה חשוב!! חחח ולצפות רק לטוב בעז''ה

../images/Emo45.gif

מסכימה.. וגם איך זה שתמיד בחודש ארגון הסניף סובל מפיצוץ אוכלוסין, ובשאר השנה אפשר להגיד שהוא ראה ימים טובים יותר...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif שעון בני עקיבא!!! ../images/Emo133.gif

אולי ניקח אחריות ונפסיק אותו?.. החיים יהיו הרבה יותר טובים בלעדיו!
*חניכה של מעיין* (והמבין יבין..)

מוצארט

New member
המ...

כמובן שרוב הדברים שאני כותב הם ע"ס מה שראיתי וחוויתי. 1. קומונריות צעירות שאירגון מהן והלאה (אני לא מכליל, אבל רובן כך) 2. התחרדות מדהימה 3. שעון בנ"ע שתמיד הוציא אותי מדעתי 4. היעלמות העניבה המיתולוגית 5. ההיעלמות ההדרגתית של ה'כחול-לבן'. היכן גאוות היחידה? 6. הניתוק מהסניף וחוסר ההפעלה של חבריא ב' שלא נכנסים להדרכה 7. הניתוק מהסניף וחוסר ההפעלה של חבריא ג' שסיימו את ההדרכה 8. מחנות הקיץ שמשמשות ל-לא מעט חבר'ה מקום לפורקן יצרים. 9. ניתוק האנשים שנמצאים למעלה מהאנשים שלמטה 10. ניתוק האנשים שנמצאים למעלה מהמציאות שבשטח

מנסה, לפחות לגבי מה שהולך אצלי

בסניף 1. מחסור בחניכים 2. כל הג'יפה שהחבר'ה בשכונה עושים לנו בסניף (החל ממריחת דברים מגעילים על הדלת, דרך זריקת נפצים לתוך הסניף וכלה בשריפת החלונות \-:) 3. מדריכים ש...הרסו את הסניף בערך 4. חוסר ההגעה של הצוות החדש לפעולות ער"ש כי "אין מי שילווה את הבנות". קודם כל יש, וחוצמזה כשאני הייתי בצוות אפאחד לא דאג לי ולעוד חברות שלי שהיו גרות רחוק! וזה לא שאני מקנאה או משהו, זה פשוט...סתם תירוץ, ואם רוצים באמת יכולים להגיע. ובע 5. יותר מדי דיבורים על שטויות ובנים-בנות שמגיעים מהדרגים הגבוהים בסניף (חח איזה פלצני זה נשמע..) 6. חניכים קטנים ומציקים! סתם נו, אני אוהבת אותם. אבל לפעמים זה מוגזם ההצקות 7. המחסור שלנו בכסף, והעובדה שלכמעט אף חניך אין כסף לשום פעילות 8. היציאות בוגרים שהצטמצמו ועכשיו מגיעים כל פעם אותם אנשים קבועים, שזה אחלה, אבל לאן נעלמו כל הבוגרים?! :<< 9. המחסור בקומונרית לשנה הבאה!!! מישהי מעוניינת? מישהו? סומבאדי? 10. העובדה שאני כבר לא מדריכה שם :] חח סתם מה. אני גאה בחניכות שלי שמדריכות עכשיו
רק טוב

למעלה