10 המכות שלנו...

10 המכות שלנו...

לכבוד חג הפסח כל אחד מחברי הפורום/השומר הצעיר מתבקש לכתוב את 10 המכות שלו לגבי התנועה, הקן, וגם החיים שלו...

ofer האחת

New member
שלי...

1... אזעקה של גלאי עשן על הבוקר...(אילן
) 2... להתעורר מצבע אדום
3... לשבת 4 שעות בשמש כדי לנסוע שתי דקות בטרקטור
4... לארגן פעולה ולגלות שכמעט לא באו חניכים 5... לצאת למחנה ולגלות שהמק"קים לא הביאו מספיק אוכל 6... לדבר על המתנדב החדש (לידו) ולגלות שהוא מבין עברית
7... לדרוך בחרא באמצע תל אביב (או כל מקום אחר בעצם...) 8... שעתיים ספרות רצופות!!!!
9... לקום בבוקר ולגלות שקמת שעתיים מקום מדי
10... כשאין מזגן בחדר במוסד (בעיקר בגלי חום
וקור...
)

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gif

חכמה רבה אין בי, אך אני אנסה בכל זאת לעשות משהו-
1).לשכוח להביא כלי אוכל לכל טיול אפשרי....
2).סיגריה/קפה/תה של בוקר...
3).כשפעולה בבקעה
מתפוצצת כרגיל...=/
4).כשאין פעולות של
מכפת'ך
|אימפריה|
הרבה זמן....
5).כשלא באים הרבה אנשים לערב
6).לחכות המוווון זמן לאוטובוס(רגיל/טיולים)
7).כשיש 6 עבודות, לקרוא ספר שלם, והרבה מתכונות ובגרויות להתכונן אליהן בחופש(וכמובן לא לעשות כלום=.=)
8).כשאיייין אוכל במקרר/בבית/בקן!!!!
9).כשדברים מבחוץ מפריעים בקן
10).כשאחי/אחותי רוצים החשב~אהמנדיהאהמ~
אבל עדיין, הכל שמייח בחיים
תהנו במעט שנות לכם מפסח

../images/Emo162.gif

עשר המכות שלי: 1.מזג אויר ממש קיצוני(להלן השרב המטורף שהיה השבוע..או הגל קור שהיה מתישהו בחורף) 2.אנשים אלימים וזה.. 3.הצבע הסגול שזיף,שבא עם עוד שילובים (לא מוצלחים) וויריאציות שונות על בגדים מכוערים חחח 3.הישרדות/הדוגמניות/כל מיני תוכניות ריאלטי. 4.(בקן שלי ובתנועה בכלל) אין בנים.בעייה:\ 5.בגרויות ומתכונות וכל מה שקשור לבצפר ולמערכת החינוך בארץ. 6.מכת חשמל בקן שלי.סתומרת,אין חשמל בקן כרגע..וזו חתיכת מכה!! 7.דני הווליווד,והעובדה שיס מצליחים לגרום לילדים לחשוב שבאמת היה מישהו כזה:| 8.יתושים.איכס,רק התחיל להיות חם והם כבר הספיקו לעקוץ אותי פה ושם.. 9.אנשים שרואים אותי עם שומרית וצועקים לי באמצע הרחוב "השו השו השושו השומר הצעיר,פח הזבל של העיר" (דפוקים) 10.השיר"ריקוד רומנטי",בכל מקום שומעים אותו..דיי..נמאס..זפזפו הלאה.

the mush

New member
משעמם, ואין לי כוח לעשות כלוווווווםםם...

1. כשאנשים מתפלאים שהשומר הצעיר עדיין קיים. 2. כשהורים של חניכים פונים אלי בבעיות כמו "את מבינה, אבל אנחנו בית ציוני............."
3. שיחות עם הורים של חניכים בכללי [זה באמתבאמת השטן.] 4. להסביר כל פעם מחדש מה עושים בש"ש של התנועה. 5. מכת שכיחת הכלי אוכל בכל אירוע תנועתי שיש. 6. חוסר מין הזכר בתנועה
7. כשאני לא באה לניקיון קן / קבל"ש רק כי אין לי כוח להזיז את התחת השמן שלי [והוא שמן.] וללכת ברגל לקן. 8. כשחניכים לא מגיעים לפעולות. 9. כשאין לך כוח להעביר פעולה/לשותף להדרכה שלך/לחניכים. 10. שיעורי מת'. תודה לאל בקרוב זה נגממממממממממממררררררררר

עשרת המכות שלי

אני יעשה קצת שונה, אני יעשה עשרת מכות שלי מטיול סיירים שחזרתי לפני יומיים (חמישי) ונהנתי מאוד :D אך היה גם דברים רעים..פה ושם 1. להתבלבל ליד איזה הר או גיא אתה נמצא בניווט 2. להרים את הסיר של הפסטה מהאש ולשפוך כמעט חצי ממנו 3. להזיע ממש על השומרית שיש לך רק אחת ולהתבאס שהמדריך שלך החליף שומרית בינתיים 4. להתבאס שלא עוד אשים שאתה מכיר באו, או בכלל מהקבוצה שלך 5. שמש קופחת ורוח מגעילה... 6. שנגמרים המים בפעם השניה ובכל זאת המדריכים אומרים לשתות עוד 7. שחלק מהאנשים בקבוצה שלך פסימית במצבים מסויימים (וזה אחד מהם) והם פשוט לא מוכנים לזוז ולתפקד 8. שיחות משוב/סיכום שפשוט נעצרות לכמה דקות כי אף אחד לא מוכן לדבר...:| 9. שחלק מהקבוצה לא מתנדבת לקחת עוד אוכל ואז אתה לוקח הרבה והגוף שלך נכנס לפאניקה פיזית ונפשית ומאוד קשה לך לנשום 10. לנסות לעשות מורלים אבל אומרים שחרשנו כבר על השירים ואז להמציא מורלים חדשים ולהגיד שהם מפגרים..ארר וואוווווו הצלחתי:p ולא לקח לי הרבה זמן לחשוב על הכול דר"א כל מה שכתבתי כעשרת דיברות סמינר סיירים באמת קרה לי...:) נחמד נכון? חיחיחח

10 המכות שלי.

1. שאוכלים פה מצות [איכ]. 2. שבתקופה האחרונה כל הזמן כואבת לי הבטן! 3. שהקאתי בליל הסדר ממנת יתר של יין בדם. 4. שלא נשאר כלום לחופש :S 5. שביום שישי הבא יש מתכונת בפסיכולוגיה. 6. שבאלי לבוא ליד מרדכי אבל ניראלי שאני לא [ראו סיבה 5]. 7. שהיה חם כ"כ בטבע תבור!! 8. בצפר זו בהחלט מכה נוראית [ואני לא מאמינה שנזכרתי בזה רק ב- 8] 9. עבודות לחופש [או: ליום לפני שנגמר החופש- להלן- היום!] 10. משפחה זה דבר מורכב. [

ואני גם:)

1. אנשים שרצים במסלולים. 2. שיזוף מוזר טילים. כל היד שחורה ורק מתחת לצמידים יש לי כתם לבן
3. מבחן יום אחרי סמינר(זה כ"כ מעצבן שיש מתכונת יום אחרי הסמינר סיכום!) 4. בכלליות, מבחנים-מתכונות-בגרויות 5. געגועים, לכל מיני אנשים 6. אין תחושה של תנועה במוסד. כל פעם מחדש זה מדכא. 7. מיחזור של אומנים ברוק"צ.
8. עייפות 9. בעיות ברכיים 10. המורה שלי לסוציו'];

TziMHoNoa

New member
אני אנסה..

1. שכל פעם שאני מגיעה לקן יש שם פחות אנשים 2. שלא יוצא לי להגיע לקן ואז שוכחים אותי ואז אני לא יודעת על דברים 3. שאני יודעת על דברים ואז מבריזה מהם במודע כי אני לא יכולה ואז מתבאסת ממש שהפסדתי.. 4. שפירקו את הקיר שאני רציתי לפרק בקן!!!!!! 5. כל פעם נראה כאילו יש עוד מה לנקות שם 6. שמרגיש לי כאילו אנחנו אורחים בקיבוץ הארצי, ולא כאילו זו באמת המקום של ההנהגה 7. שמערכת "על החומה", כולל אותי, לא עומדים בדד ליין ולא יוצא עיתון ואם יוצא אז אני זו שלא מעודכנת וגם זה מרגיז 8. סרט גמר שבעצם גורם לי להיות לא מעודכנת בכל הדברים האלה 9. שאני לא נרדמת בלילה 10. שצריך להחזיר ציוד מחר בשבע בבוקר ואף אחד לא בא לעזור לי!!! לילה טוב :)

למעלה