10 הזוגותת

zora955

New member
10 הזוגותת

שכלל אחד ירשוםם פה איזה זוגגג הוא מעדייףף.. חח זה חשוב כדי שנדע כבר עכשיו את זה כדי שבמהלך הסדר נדע מי לצד מי... [תופעת מעריצי קרן ועדלי, מול אבי וג'ולי של העונה שעברה].. חחחח חוץץ מזה שזה גם סתם מעניין.. אזז יאללה.ה... זרמו..

zora955

New member
הזוג המועדדףףף עליי..:

אפרררתתת ורואייי!!!! איןן... הםם כאלה מצחיקים, חמודים, וואי חבל על הזמן מה .. בלעדיההםם היה פשוט משעמםם!!!!!... הוא עוד יראה לכולם מאיפהה משתין הדגגג.... מוהואאהאהוהאהוההאה.!!

מור לס

New member
אפרת ורואי בלי ספק

מצחיקים עד כדי דמעות ורואים שהם באו להנות ולעשות חיים ושמים ז** על כולםםםםם

big amir

New member
יהודית ומיקי. למרות מה שקרה בפרק2

כי בתכל'ס מה הדוגמנים ציפו? שיהודית ומיקי יחכו ויחזרו הבייתה? אני חושב שזה היה צעד מתבקש להגיע לנקודת הסיום בלי לחכות.

בר2י

New member
עדין אין לי זוג אחד מועדף.יש לי 4:

יהודית ומיקי אסנת ומייקל רמי ורונן אפרת ורואי

בר2י

New member
חח כן../images/Emo25.gif גם לך קוראים מיכל נכון

? אם אני זוכרת נכון אם לא- פדיחה חח

אחד מהזוגות היותר.....

לדעתי עידן ודליה .הם מאד חסרו בתכנית השניה . הם כאלה חביבים החיוכים שלהם והכיפיות שלהם נותנים הרבה................

Danielle102

New member
לא לדעתי..

לדעתי הם היו מממש ממש מעפנים! כי הם כול כך זילזלו בתוכנית! זה מטורף! הם קמו ממש מאוחר ועוד אכלו ארוחת בוקר. והם עשו את הפעילויות דיי גרוע. וגם באירוח בתפוז דליה אמרה שלא שידרו את זה אבל בעצם הם היו שמחים שהם עזבו,וגם הם אמרו ככה באירוח וכזה היו דיי מעצבנים
מה גם,שלדליה יש את הצחוק הכי מעצבן בעולםםם!!!!!!!

MTV100

New member
בהתחלה היה אורן וקרן, ויהודית ומיקי

עכשיו רק אורן וקרן !!!! יהודית ומיקי סתם *ונות ...

alon7374

New member
../images/Emo23.gifכדי לקחת עם הפולע את האליפות

חיפה זבל!!!!!!!! הפועל שולטים

הזוג המועדף עליי..

אורן תורג'מן המהמם וקרן...קודם בגלל שאני מעריצה את אורן כבר מלפני שנתים וכששמעתי שהוא יהיה בסדרה התפגרתי..אבל הייתה לו חברה סופ הדרך לפני קרן..חן שילוני למי שמכיר.. הלואי והם ימשיכו בדוגרי הם היו טובים ונידפקו..

הזוג המועדף עליי...../images/Emo26.gif

יהודית ומיקי האמת שגם גיא ואירה...השאר לא משהו לא הצלחתי להתחבר אליהם אורן וקרן חמודים אבל הם חלשים במשימות מחכה כבר לראות את הפרק הבא!!!

למעלה