10 הדקות האחרונות של EP3

klark kent

New member
10 הדקות האחרונות של EP3

ריק מ'קאלום, המפיק בפועל אמר בראיון לא מכבר ש 10 הדקות האחרונות של פרק 3 יהיו חלום שמתגשם עבור כל מעריצי הסדרה, בפורומים בחו"ל טסות ספקולציות וסצנות סיום מדהימות, רעיונות שלכם?

Obi Dan Kenobi

New member
באמת חשבתי על זה.. ../images/Emo118.gif

והגעתי למסקנה שאין לי מושג. באמת, אין לי מושג. אם זה חלום שמתגשם עבור כל מעריץ, יכול להיות שיהיה איזה קטע קישור בין "נקמת הסית'" לבין "התקווה החדשה".. כלומר, רואים איך ווידר היה בהתחלה של "התקווה החדשה", בספינה שרדפה אחרי הטאנבין IV (ככה כותבים?). כלומר, איך הוא הרגיש בזמן המרדף. ואז, הכניסה הראשונה שלו..

זה באמת יכול להיות מגניב

נניח שהסרט יגמר בזה שרואים את הכל דרך הנקודת מבט של ווידר, כשהם פורצים לטנטיב 4.... ווואו זה מעביר בי צמרמורת רק לחשוב על זה.

yoo

New member
וינדו יעשה חרקירי!!!

מה, זה לא חלום של כל מעריץ? טוב זה רק אני ~_~

Padme Amidala

New member
וואי וואי ../images/Emo13.gif

לפי דעתי, בכל סרט בסאגה סצינת הסיום הייתה מרשימה מאוד. יווו אני במתח. אולי יראו מה קורה עם לוק וליה הקטנים?

the Sithari

New member
לדעתי....

לדעתי יראו את הדוד של לוק (שכחתי איך קוראים לו) מחזיק אותו

Obi Dan Kenobi

New member
בעצם, חשבתי על עוד משהו.. ../images/Emo118.gif

קרב בין יודה לווידר. בטרילוגייה הישנה, כולם החזיקו מווידר בתור "הרשע החזק מכולם", ואחרי ההיכרות עם יודה, כ"אביר הג'די החזק מכולם". אני מניח שבאותה תקופה רצו קרב בין שניהם. יכול להיות שזה מה שיקרה?

funkey monkey

New member
משהו על רקע טאטואיין.

לא יודע, כזה אובי-ואן עומד עם לוק התינוק ביד שלו או משהו, ומסתכל אל השמשות. בדומה ללוק בANH. הקטע עצמו קצת דפוק, אבל בשילוב עם המוזיקה זה פשוט קטע יפה בANH.

למעלה