10 הביצועים הווקאלים

10 הביצועים הווקאלים

תבחרו את 10 הביצועים הווקאלים שהכי מצמררים/מרגשים אתכם של אלאניס.. 1. FORGIVEN - בפזמון האחרון שהיא שרה, שמשום מה מוותרת עליו בהופעות יש איזה סלסול בצעקות עצבני ומצמרר רצח של אלאניס. שהיא שרה - WE ALL HAD A TH-TH-TH-THING TO LEARN .. אחת הסיבות שאינ אוהב ת'שיר. 2. UNINVITED- יש כמה קטעים. הכי בולט זה כל פעם שהיא שרה AN UNFORTUNELY SLIGHT 3. NO PRESSURE OVER CAPPUCCINO- יש קטע מפחיד רצח כבר מרוב שהוא מצמרר - אחרי שהיא שרה את ה- TEMPORARY ARRANGMENT יש לה את ה- "האייייי יא יא יא לה לייי ..." THAT I WOULD BE GOOD4- הקטע שמסיים את הבית הרביעי ולפני החליל, רק בגרסת הסטודיו. SYMPTOMS5- גם ביצוע קולי שהיא לא שרה כלום - עם 100% נשמה. 6. YOUR CONGRATULATIONS- לא צריך בטח להגיד איזה שני קטעים. הסוף והאמצע הביצוע בלי השירים. 7. IRONIC- לא יודע אם זה הקול או הביצוע של השיר. אבל הפזמון חזק, הקטע מעבר ענק רצח וישאת הבית האחרון שאני חולה עליו והוא החלק המעודף עליי של אירוניק. אבל מה שעושה לי בשיר הזה הכי הרבה זה - IT'S LIKE 10000 SPOOOOOOOOOOOONS WHEN ALL YOU NEED IS A KNIFE וה- A LITTLE TOOOOOOOOOO IRONIC. ONE- הבית האחרון. ה- וווווווווואאאאאאאןןןן. ענקית מהעולם. יש לי עוד אבל כואב הראש כבר.... נחזור יותר מאוחר... יאללה זה קשה רצח... עכשיו שברו עכשיו אתם ת'ראש........... שבירה נעימה....

אהבתי את הרעיון יהיה קשה לי לבחור10

בחרתי 14 שירים
אז נתחיל מה1
שהוא הכי הכי אהוב עליי (לא לפי סדר מהאהוב לפחות) 1. Your Congratulation
מה אני אגיד לכם, הוא פשוט מעולה
..... 2. You Learn
בהכווווווול
3. Your House 4. I Was Hoping האנפלאגדדדדדד
5. Fear Of Bliss אחחחח גרם לי להאמין שאלאניס לא איבדה את הקול הזועם (לא כמו אז אבל עדיין...) 6. Not The Doctor 7. ironic 8. ONE 9. Unsent - יש קטע בשיר שהיא שרה: and i respect that אז יוצא לה קול צרוד קצת חולה על זה.... 10. Would Not Come 11. The Couch לפרט גם?????.............פשוט מושלם
12. Symptoms
אחד הטוביייייייםםםםםםםםםם
13. No Avalon 14. BABA ובטוח ששכחתי עוד שירים לרשום......

הכל פשוט... מושלם? ../images/Emo9.gif כמעט.

אממ טוב בואו נראה... 1. your congratulations, פשוט הכל שם. מדהים. מדהיייים! 2. forgiven, כל הקטע של what i learned i rejected but i believe again i will suffer the consequence of this inquisition if i just in this fountain will i be forgivennnnn. זה כל כך יפהההה!
3. that i would be good, במיוחד ב- that i would be loved even when i was fuming 4. ג'וינינג יו, הסיום. a little more often. 5. one, גם בגירסה האקוסטית - הסיום שלו. כמו שאמרת כבר, וואאאאאן. גאוני. 6. אממ... אה, כן. הסיום של surrendering. 7. הפזמון השלישי בyou oughta know. 8. uninvited (אין לי כוח לחשוב יותר מה ואיפה בדיוק, הכל מדהים
) אוף זה ארוך...

gggrrr

New member
כמה רגעים......

פשוט כמה שירים שהקול שלה חורך בי: flinch-הרגש בכל השיר ובייחוד ב what are you my god? death of cinderrla-זאת בטח הייתה הופעה בתזונה כי היא שרה את השיר בכזה אטרף מטורף שזה לא מפריע שיש זיוף קל your house-ובאמת לא צריך להוסיף king of pain-שמה את הפוליס בכיס הקטן(ובכלל כל האנפלאגד) heart of the house-"all hail the goddess"עננק your congratulaions-אין מילים thank u perfect-we will love u just the way u are..... out is through-הקול שלה פשוט חמוד בשיר offer

Lotzifer

New member
אמממממ.....

רעיון יפה...... אבל קשה לבחור עשר..... ננסה...... heart of the house - אני פשוט נמסה שהיא עושה את הקול הזה, גם ב-utopia, זה כ"כ יפה.... Your Congratulations - ואו, אחד השירים המדהימים, גם מבחינה ווקאלית you oughta know (מהגראמיז, אני חושבת....) - הגירסה של זה בהופעה הזאת (אני ממש לא סגורה שזה היה בגראמיז....
) פשוט מדהימה! איך שהיא משחקת עם הקול שלה, זה מדהים!!!! That i would be good - הטונים שהיא מגיעה עליהם בקטע של that i would be love..... הם מדהימים!!!!!! drift away - זה איזה דואט שהיא עשתה..... הקטע שבו היא שרה הוא מהמם!!! איך שהיא משחקת עם הקול, אני פשוט מתה על זה mary jane - שיר מדהים, והאוקטוות שהיא מגיעה עליהן עוד יותר..... symptoms - סתם בגלל שאני אוהבת את הקול והנשמה שיש בשיר...... all i really want - שוב, היא משחקת עם הקול בצורה מדהימה! יש את הקטע של enough about me..... שברקע היא עושה קול נמוך כזה, מדהים! השילוב של הגבוה והנמוך פשוט שובה אותי....
וגם בסוף שהיא צורחת, אני אוהבת שהיא צורחת, מה שקצת חסר ליח בזמן האחרון.... uninvited - באמת אין צורך להסביר למה..... weekends - שיר חמודי, ויש את הקטע בפזמון שאני אוהבת שהיא עושה weekend i'll get byayayayayaayy זהו?! אוף..... יש עוד המווווווווון...... וכמובן שלסדר אין שום משמעות...... אחד הדברים שקצת מפריעים לי באלבום האחרון זה שהיא בקושי משחקת עם הקול... בגרסאות האוקסטיות היא כן, למשל באקסיוסז, זה מדהים... ופשוט חבל שהיא לא הכניסה את זה ככה לאלבום.....

למעלה