10 האלבומים ש..(סיבוב 2).

NiKi†a

New member
10 האלבומים ש..(סיבוב 2).

10 האלבומים האחרונים שקניתם\הורדתם. קדימה.

Fish in the sea

New member
כמה זמן לא ביקרתי פה...

אני לא מוריד אלבומים, אז זה יהיו כאלה שקיבלתי או קניתי. אני גם לא זוכר בדיוק, אבל זה בערך הולך ככה: The Libertines - The Libertines R.E.M - Reveal (במחיר נחמד של 22 ש"ח באוזן) R.E.M - New Advantures In Hi-Fi (כנ"ל, רק 2 ש"ח יותר) Hope of The State - The lost Riots RHCP - Live In Hyde-park (קיבלתי) The White Stripes - White Blood Cells Pixies - Serfer Rossa נעם רותם - נעם רותם (קיבלתי) Gomez - Split The Difrences אלג'יר - מנועים קדימה (פעם שלישית שאני קונה אותו, פעם שלישית שאני משאיל אותו למישהו וכנראה לא אראה אותו חזרה כבר) זהו, נראה לי שהגעתי לעשר. וואי, זה מתפרס על הרבה יותר מדי זמן, ממש לא בסדר. *חייל*

Special M

New member
רק עשר...?

Air - Moon Safari Air - The Virgin Suicides Trash Palace - Positions PJ Harvey - To bring you my love My Vitriol - Finelines Billy Elliot - Original soundtrack Cranbarries - No need to argue רונה קינן Godspeed you black emperor - Lift yer skinny fists like antannas to heaven (וכ"כ כ"כ חיכיתי לו!11) Nico - The end.

FreeLanceR2

New member
שלי

1.The Killers-Hot Fuss 2.Evensence-fallen 3.היהודים-היהודים 4.Ash-meltdown 5.Bowling For Soup-Drank Enough To Dance 6.Placebo - Sleeping With Ghost 7.Three Doors Down - Away From The Sun 8.him- love metal 9.מוניקה סקס-פצעים ונשיקות 10.RHCP-Greatest Hits

Rusty Cage

New member
וואו יש המון...

אממ...לא כולם חדשים בשבילי,פשוט חלק קניתי מקורי סוף סוף אז סורי אם הכוונה הייתה לאלבומים האחרונים שהכרתם
קיי: The doors-the doors testament-the legacy deep pueple-in rock deep purple-machine head Sonic youth-ditry Faith no more-the real thing The Melvins-Houdini pixies-surfer rosa pixies-trompe le monde Megadeth-Countdown To Extinction

NiKi†a

New member
שלי

לא לפי סדר. 1. בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר 2. Incubus - Make Yourself 3. Placebo - Sleeping With Ghost 4. Lifehouse - No Name Face 5. Dream Theater - Awake 6. Muse - Hullabaloo 7. Hoobastank - The Reason 8. Dream Theater - Scenes From A Memory 9. Placebo - Without U I'm Nothing 10. Three Doors Down - Away From The sun

Special M

New member
תתחדשי

על הולבאלו ו Without you i'm nothing (כרגע את בעליה הגאים של יצירת מופת שלא תיראה עוד מכיוון הלהקה).

NiKi†a

New member
תודה

למרות שהם לא כאלה חדשים אצלי..הם פשוט האחרונים שקניתי. את Without U I'm Nothing קניתי לפני 5 חודשים. ואת הולאבלו לפני 4 או 3 חודשים...לא ממש זוכרת. והם אכן מצויינים.

the papercut

New member
הורדתי המון

Jimi Hendrix-Electric Ladyland The Best of The doors Useless Id-No vacation from the world(הורידו לי...התנגדתי כבר המון זמן) Dead kennedys-Bad Time For demorcay Iron Maiden-PowerSlave Black Sabbath-Paranoid Meat puppets-meat puppets II Ramones-Rockaway Beach

שלי

אממ אממ אממ ... אמממממ.. אוקיי אממ אוקיי: Megadeth - Rust In Peace Opeth - Still Life Slayer- Seasons In The Abyss Children Of Bodom - Follow The Reaper יש כמה שקנו לי לפני שבועיים ליומולדת שלי: Metallica - Master Of Puppets, Ride The Lightning Opeth - Delivarence DVD: Opeth - Lamentation MUSE - HULLABALOO (תקנאו) תודה למור החוטמן! והדיסק האחרון שקניתי היה לפני פחות מ24 שעות בהופעת הבר מצווה של אורפנד לנד! הייתה הופעה מדהימה ביותר.. אחת הטובות ללא ספק Orphaned Land - Mabool: the story of the three sone of seven (limited edition) זהו בינתיים :]

RozeMary

New member
10?

קניתי את marilyn manson-the golden age of grotesque קיבלתי את שייגעצ משקאות חריפים muse-showbiz אביב גפן-האוסף הורדתי את nirvana-unplugged him-love metal ובכלל את כל האלבומים שלהם papa roach- getting away with murder טוב אין לי עוד

gloria23

New member
אוקי, הנה שלי

מוריסי-bona drug פינק פלויד-wish you were here טוואלב סטונס-potter's field אינטרפול-antics מניק סטריט...-everything must go אייר-Moon safari פלאסיבו-without you I'm nothing איאן בראון-solarized הליברטינס-up the bracket אפטר פוראוור-דיסייפר

gloria23

New member
מודה שהורדתי...

ולפי דעתי זה אלבום מאוד מיוחד, מערבב הרבה מוטיבים, הרבה השפעות. יש שם לפחות 3 שירים שיש בהם השפעות של מוזיקה ערבית, וזה נותן לכל האלבום את היחוד שלו. אני יכולה להגיד שזה מתחלק אצלי ככה: time is my everything ו-the sweet fantastic, שאלו השירים הכי אהובים עלי באלבום, וכמובן יש את keep what ya got,המצוין שאותו בוודאי את כבר מכירה
יש גם את שיר הנושא-solarized,שיר שקט אבל מתבלט שם באמצע. אממ מה עוד אפשר להגיד, יש כמה שירים שדומים אחד לשני, אבל יש גם בונוס-שיר הסיום של האלבום, שיר אינסטרומנטלי עם סוף מפתיע שמעלה חיוך קטן על הפנים..
שורה תחתונה, אלבום יחסית קצר, אבל בהחלט נהדר, התחברתי לשירים ישר משמיעה ראשונה, דבר שאצלי בדרך כלל לא קורה לעיתים קרובות, בהחלט מומלץ!

למעלה