10 האלבומים (סיבוב 3).

s h e e p i t

New member
שלי - ../images/Emo3.gif

1. פרפר נחמד - האוסף המלא 2. בוב הבנאי ומכונית הכבאים 3. טיף וטף 4. הכבש השישה עשר - האוסף השבעה עשר 5. צ'רלי חסר האצבע (
) - טודו פודו וזה ה-סוף

dirty boots

New member
אהההה

הכבש השישה עשר שולט!!!!!!! וטיף וטף מופיעים עכשיו עם מגאדת' ועושים קאברים לסלייר

L A D Y B U G 2

New member
ושלי...

muse- showbiz muse- origin of muse- absolution (וההחלטה שלי לקנות את הדיסק הזה) hoobestank- the reason green day- amarican idiot אוונסאנס- fallen שאלה: איך אתם מכירים את כל הלהקות האלה- אתם אוהבים את כל השירים שלהם או רק כמה ומחליטים לקנות את הדיסק??? אני לא מכירה את כולם אז אם אין לי דעה על שאלות בנוגע להם או תשובות, תדעו שזאת הסיבה...
ד"א- המחשב שלי בבית נדפק ונשלח לתיקון אז אני לא יהיה כמה זמן,רק אם יצא לי להיכנס מביצ'פר... והדיסק של לינקין פארק- meteora מאוד יפה אז כדי לקנות אותו... וגם אני לא לומדת ביום שישי- מה שמאפשר לראות את הטקס של EMA שיוצא ביום חמישי

dirty boots

New member
ראו הוהזרתם יש יותר מדי../images/Emo10.gif

אוקיי... נירוונה-אנפלאגד נירוונה- אין יוטרו אליס אין צ'יינז-אנפלאגד אורפנד לנד- MABOOL פיית' נו מור- קינג פור אה דיי פול פור אה לייף טיים מטאליקה- רייד דה לייטנינג מטאליקה-מאסטר אוב פאפטס מטאליקה-ג'אסטיס פור אול היהודים- אנפלאגד (זה יוצא בקרוב ואני מקווה שאני אקנה) היהודים-2 היהודים- פחד מוות מוניקה סקס- יחסים פתוחים פרל ג'אם- טן מגאדת'- ראסט אין פיס אואזיס- וואטס דה סטורי מורנינג גלורי פנטרה- קאובויז פרום הל רד הוט צ'ילי פפרז- בלוד סקס שוגר מאג'יק פינק פלויד- וויש יו וור היר רוקפור-סופרמרקט רוקפור-האיש שראה הכל

לקנות אורפנד לנד!!

מבול דיסק מצוין! מומלץ!!!! גם המטאליקה וראסט אין פיס יש לי את כולם :]

dirty boots

New member
כן...

מקווה לקנות את זה מתישהו למרות שאני לא ממש אוהב את הגראולינג שם.. אבל נו בטח יפה לאללה

dirty boots

New member
הא כן

מוסיף את שואוביז ואוריג'ין של מיוז ואת מקרה פסנתר של רמי פורטיס ושלומי שבן

למעלה