10 האלבומים (סיבוב 3).

NiKi†a

New member
10 האלבומים (סיבוב 3).

(ד"א הצעות יתקבלו בשמחה!)... 10 האלבומים (או פחות...כמה שיש) שאין לך עדין, ואת\ה מת\ה לקנות אותם. <איזה כייף לא ללמוד ביום שישי :]>

Special M

New member
בגלל זה את ערה בשעה כזו?

ולמה אין לימודים מחר?!11 טוב, הנה: 1. אלג'יר - נאמנות ותשוקה. 2. Our Lady Peace - Spiritual Machines 3. Ian Brown - Solarized 4. כנסיית השכל - ידיים למעלה (it feels like home... נוסטלגיה). 5. Queen - Innuendo 6. Queen - A night at the Opera 7. dEUS - My Sister is my Clock/The Ideal Crash 8. Maximilian Hecker - Rose 9. Aqualang - Still Life 10. Kinesis - Handshakes for Bullets

NiKi†a

New member
יאפ =]

הביצפר שלי לא מלמד בימי שישי..כך שיש לנו חופש ואפשר ללכת לישון מתי שרוצים

אמממם..

1. 3 doors down - away from the sun (חייבת למצוא איפה מוכרים את זה.) 2. marylin manson - holly wood (כנ"ל) 3. nirvana - nevermind 4. metallica - ride the lightning\the black album\master of pupets (אבל קודם אני צריכה להחליט איזה מהם אני רוצה...) 5. muse - showbiz (ברגע שאני אסע לתל אביב.) 6. muse - orgin of symmetry 7. staind - breaking the cycle 8. him - כל האלבומים שלהם! הם מעולים, ויש לי רק את לאב מטאל.. 9.silverchair - freakshow 10. shinedown - shinedown

Rusty Cage

New member
תורי=)

אלבומי חובה שאף פעם לא יצא לי לקנות משום מה |*מתביישת*|: nirvana-nevermind nirvana-bleach alice in chains-dirt led zeppelin1 megadeth-Killing Is My Business... And Business Is Good (די קשה להשיג אותו, אבל מצאתי אותו בבלגיה ולא קניתי ברוב טיפשותי) faith no more-king for a day... וגם את החדש של מגהדת'- The System Has Failed...אבל זה פחות דחוף.

אממ...

Opeth - Blackwater Park, Morningrise Orphaned Land - El Norra Alila Steve Vai - An Anthology Joe Satriani - An Anthology (אוספים כפולים של שניהם, אריזה כמעט זהה לחלוטין והעיצוב של החוברת והדיסק זהה.. רק השירים שונים חה חה) אממ לא יודע מה עוד..

inbal145

New member
גם לנדחפים מותר כע? =)

<איזה כיף שגמני לא לומדת ביום שישי =]> אמממממ... לא לפי סדר מסויים... וחלקם יש לי אבל אני רוצה מקורי :$ Nirvana-never mind Nirvana-Unplugged In New York Smile Empty Soul-Smile Empty Soul Linkin Park-Meteora (לקנות כבר מקורי :|) שייגעצ-משקאות חריפים Oasis-Definitely Maybe Korn-Untouchables The Punisher Soundtrack Nightwish-Once (רוצה מקורי!) אמ. זהו נראה לי :$

את רוצה שאני אמכור לך את מטאורה

בממש זול? הייתה לי תקופה שבה אהבתי אותם, ועכשיו זה הרבה מאחורי ואני מחפשת דרך להיפטר מזה. יש לי גם מלא פוסטרים ולוח שנה.

gloria23

New member
שלי..

מיוז-שואוביז איאן בראון-solarized בוב גלדוף-sex,age,death הסמית'ס-strangers, here we come טוואלב סטונס-potter's field סופט משינס-vol1+2 פינק פלויד-dark side of the moon ג'ף באקלי- grace legacy edition mystery white boy the kinks-Misfits ובאותה נשימה, אני יציין שאני מחכה לאלבום החדש של בילי קורגן, ואני כל כך רוצה את הספר שירים שלו, ששמעתי שזה יצא כבר..הלוואי שאני ישיג את זה בקרוב.

Special M

New member
רק תיקון קטן

לסמית'ס: Strangeways, here we come ועל איזה ספר שירים של בילי קורגן מדובר?

gloria23

New member
אההה תודה../images/Emo13.gif

ובקשר לספר שירים של בילי קורגן-הוא הוציא ספר שירה בשם:" Blinking with Fists".נדמה לי שזה יצא כבר או בחודש הבא.. אחחח אני מחכה חודשים לזה כבר!! פשוט אני אוהבת לקרוא שירה, ואני מאוד מקווה שאני לא יתאכזב, כי לבילי הזה יש כישרון!! ואני כל הזמן אומרת לעצמי, איך זה יהיה, איך זה יהיה...אה והחברה שלו איירה את הספר, תראי את העטיפה, איזה יפה!! וזהו, אני מחכה שהספר יהיה בידיים שלי!

NiKi†a

New member
שלי P:

1. Placebo - Black market music 2. Sonata Arctica - Winterheart's Guild 3. Beautiful Creatures - Beautiful Creatures 4. Default - Elocation 5. Foo Fighters - There Is Nothing Left to Lose 6. Foo Fighters - The Colour and the Shape 7. Lifehouse - STANLEY CLIMBFALL 8. Rage Against The Machine - Renegades 9. Nightwish - Once 10. היהודים - היהודים וקנו לי את Images And Words ו-Train of Thought של דריםםםםםם
|מתחדשת| :]

NiKi†a

New member
אני אקבל אותם רק שבוע הבא

כי סבא עדין לא חזר מניו יורק

Winterheart's Guild טובבב

יש לי אותו כבר איזה חודשיים בבית, הוא של ידידה שלי. ותתחדשי על הדיסקים :]

למעלה