10 דברים...

dsol

New member
האמת..._../images/Emo189.gif

אם תבדקי טוב טוב תראי שאני כתבתי את ההודעה הראשונה בפורופ
עוד לפני המנהלת
אחרי זה שירשרו את ההודעה לנושא של המנהלת
ו"יש חיים אחרי המוות" מיוחס לפורום כי הוא מת... אני נכנס היום ורואה שיש פה חיים ! זה היה כמו לגלות שיש חיים על מאדים

ואני חייבת להודות...שהייתי בטוחה

ש"יש חיים אחרי המוות" זה איזה שם של שיר חדש של איריס שלא ידעתי עליו..
כי בכל זאת אני לא בפורום הרבה זמן...

dsol

New member
מאוד, אבל הלכו להם 700 שקל..._../images/Emo189.gif

עכשיו אסור לי בכלל לצלול
זונות

יווו...איזה קטעעע... ../images/Emo9.gif

רק אתמול כתבתי לכם על הצמידים שלי... והיום קיבלתי עוד 2
המון דברים 'התפקששו' לי היום
רציתי להכין ארוחה אבל בסוף לא הייתה ארוחה, רציתי להיות עם המשפחה ובסוף לא הייתי איתם.. ובסוף אפילו הם היו בקניון ואני לא
בקיצור,נעלבתי המון מהמשפחה שלי שלא היה אכפת להם מכל הרצון שלי היום.. וממש לפני כמה דקות ספתא שלי ודודה שלי אמרו לי שאני אצא לכניסה של הבית כי הן 'רוצות' להגיד לי שלום...ואז ספתא שלי הביאה לי מתנה.. האמת היא שהייתי בטוחה שזאת שרשרת כי ישר המעטפה הייתה ממש בהירה וראיתי שיש שם חוט..אבל זה היה צמיד ממש יפה
ואני 2 דקות בערך מתבוננת בצמיד ומחייכת המונמונמון... ואז ספתא שלי אמרה :"אבל הדר,יש עוד צמיד בפנים.." ואני,מופתעת לגמרי,מוציאה מהמעטפה עוד צמיד כחול ומהמםם..
ואז צחקתי וספתא שלי שאלה למה אני צוחקת, וסיפרתי לה שבדיוק אתמול כתבתי בפורום על הצמידים וכבר נוספו לי עוד 2.. עכשיו יש לי 19 צמידים

u r i c

New member
עלי.

1.למדתי 4 שנים גיטרה לבד, ואז נרשמתי לכלי זמר שלא עזרו בכלום 2.אני מת על גיטרות P: 3.יש לי אובססיה למוניקה סקס 4.יש לי את הדיסק הראשון של מוניקה סקס ממתי שהייתי בן 5 P: 5.אני הבנאדם הכי פחדן בעולם 6.שונא מת' [מי לא?] 7.יש לי אוסף חוברות גיטרה 8.ויש לי גם אוסף דיסקים 9.אין לי מה לכתוב :O

ידעתי כמעט הכל ../images/Emo34.gif

1,2,3 ,4 [רק שמעולם לא סיפרת לי שיש לך אותה מאז שאתה בן 5...
] ,5 [אני זוכרת שסיפרת לי
] ,את 6 יכלתי לנחש, את 7 ידעתי ו8 היה צפוי מדי.

למעלה