כעת אנייי../images/Emo27.gif
טוב,אז יהיה לי ממש קל לכתוב עשרה דברים,כי אני ממש חדשה בפורום..
1.ליאל קולט-היא החיים שלי
ואין עלייה ואני לא פה בלעדייה
[סתם משהו שחיברתי כעת..
] היא באה במיוחד לבית שלי
,היא נתנה לי כרטיס מתנה להופעה שלה עם הסקורפיונס
,נפגשתי איתה בראיון בתפוז [ביוזמתי
]
,ארגנתי איתה מפגש פורום והיו המון פאדיחות מעודף התרגשות..
,הייתי איתה ב"מאחורי הקלעים" בהופעה שלה וגם עזרתי לבחור ת'שירים להופעה
,פעם אחרונה שנפגשתי איתה הייתה ממש ביום שני האחרון-היא הגיעה במיוחד ל
שלי לראות הרצאה שעשיתי עליה..
[רגע,כל זה בסעיף אחד???] 2.אני יודעת לנגן על אורגנית כבר 6 שנים.. 3.הכריחו אותי ללמוד לנגן על פסנתר,ואז התייאשתי[שונאת שמכריחים אותי.]והפסקתי ללמוד עם מורה גם על אורגנית וגם על פסנתר. [אוח,היה קשה להפסיק את השיעורים..]בקיצור,הייתה הפסקה גדולה ואז חזרתי לנגן עצאי..[רק מחוברות וכ'ו..] 4.אני מנגנת על גיטרה קלאסית ואקוסטית... 5.לגיטרה האקוסטית שלי קוראים "הילי",בגלל שבאחת הפעמים הראשונות שדיברתי עם ליאל בטלפון היא הייתה בטוחה שאני חברה שלה..[היא מכנה אותה הילי]..וזה היה נורא מצחיק..
6.אני בכיתה יא'. 7.יש לי קופסא בחדר.היא נראת רגילה לכל דבר,אבל כל מי שנכנס לחדר מקבל אזהרה שהוא לא -נוגע- בקופסא הזאת.אני קוראת לה "הקופסא הקדושה" ובה יש את המפרט שליאל ניגנה בו כשהיא הייתה אצלי,צמיד שהיא עשתה לי כשהייתה אצלי,כרטיס להופעה של הסקורפיונס וכ'ו...] 8.יש לי 2 תוכים ו2 כלבות. 9.יש לי מפרט של הסקורפיונס מההופעה שלהם
10.יש לי המון חשיבות לדברים קטנים עם משמעות גדולה עבורי-יש לי מחודש יולי [ההופעה של ליאל והסקורפיונס] בקבוק עם קצת מיים בחדר..
זה בקבוק שקניתי ב15:00,וחיכיתי שהשערים יפתחו שם..והם נפתחו רק ב18:00 בערך...זה הבקבוק שהציל אותי,אפשר להגיד. כי הגעתי להופעה חולה,ואם אמא שלי הייתה יודעת מזה-היא בחיים לא הייתה מסכימה לי להיות בהופעה.. בקיצור,ממש לפני שהשערים נפתחו הרגשתי סחרחורות והבנתי שיש לי המון חום, בפעם הראשונה בחיים שלי בלעתי כדור דקסמול אחרי ששתיתי מבקבוק..
ובאמת מאז [וגם אחרי ההופעה] הרגשתי שאני חדשה..וזה ממש בקבוק הפלא שלי
זה נראה כאילו זה הרבה יותר מעשר, אבל יש לי המון דברים לשתף אתכם