10 דברים...

10 דברים...

שלא ידעתם עליי יאללה זרמו 1. אף פעם לא למדתי גיטרה אצל מורה 2. אני מת על גיטרות 3. בגיל שנה טבעתי בבריכות הקטנות האלה ואז הנשימו אותי :) 4. ובעברי הייתי פריק של אייל גולן 5. ואיך קוראים להם אלה הצמד שאחד שר יוונית ואחד עיברית 6. יש לי שנאה גדולה לטראש מטאל 7. את איריס גילתי בטעות ממש ממש בטעות 8.הייתי בשלושה הופעות שלה ויש לי שלוה מפרטים ממנה:) 9. עם השנים פיתחתי שנאה גדולה כפי אנגלית 10. אני אוהב להפיץ את השרשור הזה ב]פורמים שאני נמצא בהם יאללה עכשיו אתם..

כעת אנייי../images/Emo27.gif

טוב,אז יהיה לי ממש קל לכתוב עשרה דברים,כי אני ממש חדשה בפורום..
1.ליאל קולט-היא החיים שלי
ואין עלייה ואני לא פה בלעדייה
[סתם משהו שחיברתי כעת..
] היא באה במיוחד לבית שלי
,היא נתנה לי כרטיס מתנה להופעה שלה עם הסקורפיונס
,נפגשתי איתה בראיון בתפוז [ביוזמתי
]
,ארגנתי איתה מפגש פורום והיו המון פאדיחות מעודף התרגשות..
,הייתי איתה ב"מאחורי הקלעים" בהופעה שלה וגם עזרתי לבחור ת'שירים להופעה
,פעם אחרונה שנפגשתי איתה הייתה ממש ביום שני האחרון-היא הגיעה במיוחד ל
שלי לראות הרצאה שעשיתי עליה..
[רגע,כל זה בסעיף אחד???] 2.אני יודעת לנגן על אורגנית כבר 6 שנים.. 3.הכריחו אותי ללמוד לנגן על פסנתר,ואז התייאשתי[שונאת שמכריחים אותי.]והפסקתי ללמוד עם מורה גם על אורגנית וגם על פסנתר. [אוח,היה קשה להפסיק את השיעורים..]בקיצור,הייתה הפסקה גדולה ואז חזרתי לנגן עצאי..[רק מחוברות וכ'ו..] 4.אני מנגנת על גיטרה קלאסית ואקוסטית... 5.לגיטרה האקוסטית שלי קוראים "הילי",בגלל שבאחת הפעמים הראשונות שדיברתי עם ליאל בטלפון היא הייתה בטוחה שאני חברה שלה..[היא מכנה אותה הילי]..וזה היה נורא מצחיק..
6.אני בכיתה יא'. 7.יש לי קופסא בחדר.היא נראת רגילה לכל דבר,אבל כל מי שנכנס לחדר מקבל אזהרה שהוא לא -נוגע- בקופסא הזאת.אני קוראת לה "הקופסא הקדושה" ובה יש את המפרט שליאל ניגנה בו כשהיא הייתה אצלי,צמיד שהיא עשתה לי כשהייתה אצלי,כרטיס להופעה של הסקורפיונס וכ'ו...] 8.יש לי 2 תוכים ו2 כלבות. 9.יש לי מפרט של הסקורפיונס מההופעה שלהם
10.יש לי המון חשיבות לדברים קטנים עם משמעות גדולה עבורי-יש לי מחודש יולי [ההופעה של ליאל והסקורפיונס] בקבוק עם קצת מיים בחדר..
זה בקבוק שקניתי ב15:00,וחיכיתי שהשערים יפתחו שם..והם נפתחו רק ב18:00 בערך...זה הבקבוק שהציל אותי,אפשר להגיד. כי הגעתי להופעה חולה,ואם אמא שלי הייתה יודעת מזה-היא בחיים לא הייתה מסכימה לי להיות בהופעה.. בקיצור,ממש לפני שהשערים נפתחו הרגשתי סחרחורות והבנתי שיש לי המון חום, בפעם הראשונה בחיים שלי בלעתי כדור דקסמול אחרי ששתיתי מבקבוק..
ובאמת מאז [וגם אחרי ההופעה] הרגשתי שאני חדשה..וזה ממש בקבוק הפלא שלי
זה נראה כאילו זה הרבה יותר מעשר, אבל יש לי המון דברים לשתף אתכם

הא,ואני חייבת להגיד עוד משהווווו../images/Emo9.gif

[לקחתי את השרשור הזה ממש קשה..
] סיפרתי כבר שיש לי חשיבות להמון דברים שנראים "סתמיים" לעין.. אז יש לי על יד שמאל המונמון צמידים: -הצמיד הראשון שלי הוא משבועות,מחברה טובה שלי... -יש לי צמיד שקיבלתי מבת דודה שלי [היא בת 4
] שהיא עשתה אותו יחד עם ספתא שלי..וכולם דווקא אוהבים אותוו..
-יש לי צמיד שאני עשיתי ביום כיפור..
-צמיד שעשיתי בשיעור אנגלית.. -צמיד בצבעים שליאל אוהבת שלקחתי מחברה טובה שלי... -צמיד שקניתי מארגנטינאי חמוווווווד
-צמיד מאביה,חברה מאוד מאוד טובה.. -וכל השאר[7] הם משיראל,חברה שלי שהיא מעריצה המון את ליאל..
כעת סיימתי

מטאל זה לא בעע!!

וגם אי אפשר להגיד שמטאל זה בעעע כי יש המון סוגי מטאל בינהם ניו מטאל טראש ספיד בלאק וכו' והבי מטאל וניו מטאל זה ממש לא בעעע

מטאל זה צעקות ../images/Emo6.gif

וצעקות זה תמיד בעע
אפילו כשאני צועקת על אמא זה בעע.

כל אחד והטעם שלו

אבל ניו מטאל חצי עולם שומע הדוגמא הכי מוכרת וטובה זה לינקין פארק

הא ,וואלה?אז גמאני שומעת../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יש לאחי דיסק מקורי שלהם מח"ול...
יש כמה שירים טובים ^_^

../images/Emo12.gifלא נראה לי שיש לי 10.. ננסה.

היה לי פעם את הטעם הכי מבייש במוזיקה [האמת, זה עדיין לא עבר לי], ויש לי כל מיני דיסקים שעדיף שלא אפרט את שמם
אני מאוד אוהבת לרקוד.
יש לי חולשה לבנים עם שיער ארוך. או חנונים יפים [ניני
]
אני משרתת בל"ג.
פעם בכמה זמן קורה שאני נכנסת למצב כפית מטורף ואנשים פשוט לא מבינים מה קורה לי. ממש סוג של דוקטור ג'ייקל ומיסטר הייד [או שזה להיפך?
]
יש לי עיניים חומות, ומשום מה כולם מתעקשים להגיד לי שיש לי עיניים ירוקות.
יש מספר סרטים של שתי שחקניות מסוימות [שלא נזכיר את שמן
] שאני זוכרת בע"פ ממש כל שורה בטקסט. זה דיי נוראי. לא הצלחתי למצוא עוד 3, אני בטוחה שתתמודדו

../images/Emo9.gif האחרון קטלנייייייי

אהבתי
ובקשר למצב כפית-את לא היחידה
אבל אצלי זה בדר"כ קורה אחרי שאני שותה קולה..

אבל..

כמה שאלות מה זה ל"ג?!?! ואלה שאומרים שיש לך ירוקות אז תסבירי להם בפשטות זה חום דבש! בלי אור זה חום כזה שיש אור זה בגוון ירוק מכיר את זה גם לי יש חח

dsol

New member
../images/Emo2.gif יש חיים אחרי המוות !_../images/Emo189.gif

1. יש לי אובססיה לבאסיסטיות ולבס בכלל... למרות שאני לא יודע לנגן 2 לאחרונה אימצתי את הסמיילי
3. יש לי את כל הדיסקים של שלמה ארצי (מקורי הכל) ואפילו כמה תקליטים מהתקופה שהוא עוד לא היה מפורסם 4. יש לי אוסף תמונות שהגיע למימדים עצומים (יותר מ 8000 תמונות) 5. יש לי זכירון לשירים בצורה קיצונית ממילים ועד לצלילים הקטנים והפאקים שבדרך כלל לא מורגשים שיש בשיר 6. אני חושב שחיים צינוביץ' הוא מלך ! ומי שלא מסכים יכול לקפוץ לי
7. יש לי התמכרות קשה מאוד לסוליטר ! אין יום שאני לא משחק לפחות שעה 8. אחרי מאמצים רבים, יזע ודמעות השגתי את כל הסינגלים של הלהקה הטובה ביותר - להקת NOVA 9. יש לי את רשימת שירים מההופעת בכורה של איריס שהייתה בבארבי (הרשימה של ג'ון שאם יורשה לי לומר מלך !
)
10. עשיתי קורס צלילה (2 כוכבים למי שמבין) ולא מביאים לי תעודת צולל בגלל שיש לי מיגרנות והיה אסור לי בכלל לעשות את הקורס

למעלה