10 דברים ש____ לא יגיד

barbara777

New member
10 דברים ש____ לא יגיד

לעולם{אוי ואבוי אני משועממת-_-} והפעם מירוקו{אני הולכת לפי הסדר של דמויות ראשיות עד שוליות...}

Freaky Angel

New member
יאי אני ראשונה!

1. סאנגו תסלקי לי מהפנים אמרתי לך אלף פעמים שאני לא מוכן! 2. קגומה תלבשי את זה חזרה. 3. אינויאשה רוצה להתקלח ביחד? 4. לא בא לי היום. 5. קגומה למה את ושיפו לא יוצאים ביחד? 6. קגומה גנבתי לך תחתונים אני מודה. 7. אני גם רוצה להיות בחורה. 8. אני רוצה לשאוב אוכל לתוך הקאזנה קיזו ולראות אם אני אשבע. 9. כדאי שאני אחליף בגדים, אל תסתכלו! 10. עכבר! סאנגו תצילי אותי! *קופץ לזרעותיה של סאנגו*

יש לי הרבה

1. תועבה! 2. אני לא מוכן ריגשית 3.אני מכחה ליום בו אני אשאב לקאזאנה... זה נשמע מאגניב! 4. אני?! לנשנש תחת?! 5. יוגה יוגה יוגה.... *עושה עמידת ראש עם הקרסוליים סביב הצוואר והידיים באויר* 6. *רוקד ריקוד דוסי* הורה! מים לדוד המלך מים מים לדוד.... 7. אני חוזר בתשובה, כיסויי ראש וחצאיות שחורות עושות לי את זה. 8. אדוני, איבדת את ה100000 שקל האלו ברחוב, החזרתי לך אותם 9. אני נזיר! אתן יודעות שזה אומר בלי סקס! 10. סאנגו, אני מצטער, אבל אני פשוט לא רוצה ילדים....

עונה ../images/Emo20.gif

- היום אני מתנזר - ילדות קטנות זה פדופיליה (יש לו גם סטייה אליהן...) - סאנגו, מה דעתך שנדבר וכך נכיר אחד את השנייה טוב יותר? - תראו את הבחור הזה, רואים שהוא רוצה לגעת לה בישבן והוא מחכה לעיתוי הנכון. אחחח... הגברים של היום, הוא פשוט חסר בושה. - קגומה, את צריכה ללמוד גאומטריה, אני מתנדב לעזור... ולא, אני לא בעד חירמונים. - יש לי קקי.

טחח.../images/Emo174.gif

1.סאנגו, התגעי בישבני? 3. זהו, החלטתי לחיות חיי סגיפות. לעולם לא אשאל עוד אף אחת שום דבר. אינויאשה, התלד לי את ילדי? [לא ברור איך, אבל נעזוב] טחח, סתם כי זה פשוט דורש
.

DarkBrownLynx

New member
1-סאנגוש, תעשי לי צמות!

2-שודד ברזל גנב נשמות! 3-אדוני, נפל לך הארנק 4-וזה, שיפו, ניקרא "אתר-פורנו" 5-סאנגו, תלבשי על זה משהו, את מופקרת או מה?! 6-קירארה, התלדי...? 7-שיפו,אני רוצה ללטף לך את הזנב! 8-כפרע עליך נאראקו! 9-קאדה, שנינו אנשי דת, אז אני חושב שאנחנו נורא מתאימים, מי שם על הפרשי גיל 10-למה אף אחד לא מבין אותי?

אמממ

1. אדוני, בבית הגדול שלך אין שדים אתה יכול להיות רגוע 2.כן אינויאשה היא יפה אבל לי יש סאנגו אהובתי ואני לא בוגד בה! 3. היי תראו! שאבתי את היד שלי ועכשיו אין לי יד חה חה חה 4. איזה דפוק מי שהמציא את המיני.... זה פשוט דוחה!!!! 5. סאנגו תעשי לי ילדה? טוב אין לי עוד רעיונות עכשיו...

dark max

New member
יש לי

1-תראו איזה גברבר חמוד *מתגנב מאחוריו ושולח ידיים* 2-נאראקו,רוצה ללדת עכבישים? 3-אינויאשה,אולי לא תתקן את החולצה שלך?אני אוהב אותך יותר בלעדיה 4-אני יודע שאת קצת חריגה,אבל לא מפריע לי ילדים חצי אנושיים 5-בחיי,אני מזה מסריח היום!! 6-מזל שכבשים לא יכולות להתנגד *ניגש מאחורי כבשה* 7-אינויאשה,אוסוורי!!למה זה לא עובד? המקרה שזה כן עובד: זה לא המקום הכי מתאים אבל אין לי בעיה עם זה *קופץ על אינויאשה* 8-אינויאשה תיהיה כלב טוב ותביא את קגומה לכאן *חיוך חרמני* 9-שיפו,יש לך חברה אתה לא חושב שכדי שתעשו את מה שאני רוצה לעשות שנים? שיפו2: *שיפו וחברה שלו במיטה*אפשר לשאול את חברה שלך לכמה דקות?אני אחזיר לך אותה תוך רגע... 10-נאראקו,אפשר לקחת את קאורה לצריף שם? 11-סאנגו,לקוהקו יש חברה? אין לי כח לעוד...

יש לי עוד../images/Emo70.gif

6. "סנגו אני אשיר לך סרנדה" *מנפנף במקל עם הפעמונים שלו ומתחיל לשיר* 7. "אינויאשה, אתה תחזיק את האבן הגדולה הזאת ואני אפתח את הקאזנה וב3 תפיל את האבן על היד שלי במקום של הקאזנה ואז הוא יסתם!^_^" (אני נמנעת מלספר מה קרה אז...) 8. קאקגומה פצעתי את היד ליד הקאזנה שניה אני יוריד את השרשרת (כשהוא מוריד את השרשרת הוא חוסף את הקאזנה) כדי שתוכלי לחבוש לי אותה"
9. "אייי!!!! נתקע לי קוץ ברגל! שניה אני יוציא אותו עם הקאזנה!" 10. אינויאשה, חומה!!!! אופס.... הקאזנה פתוח שחחתי
"

קאזאנה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בעעע אני מקווה שרשמתי את זה טוב...

K y o u K u n

New member
אני רוצה אני רוצה :)

1. עכשיו רק חסרה סיגריה. 2. סטריפ פוקר? נההה. 3. שיפו בוא נתקלח ביחד ^^ 4. *נוז בליד* אופס.. 5. סאנגו את במחזור? 6. קגומה את במקרה אחותה של קיקיו ובהכחשה? 7. אינויאשה אני מודה בזה, אני לא רוצה להרוג את נראקו כי אני בעצם אוהב אותו! 8. גם לי יש עכביש על הגב חיחי עשיתי בכזה של קעקועים. 9. אני רוצה לשנות תסרוקת, מה דעתכם? 10. הו היום היומלדת שלי, אני רוצה את נאראקו כמתנה.

למעלה