10 דברים שלמדנו מ....

5.

ספרים תופסים הרבה מקום בחדר.
*נסקלת*

שש מי יודע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif (חח התלהבתי ../images/Emo8.gif)

6. שלשבת ליד איש שיורק לפחיות במשך שעה זה לא כזה כיף..

PURPLE CHICKEN

New member
7.

7.בחורה אף פעם לא מנשקת ומספרת.
אוח, באנגלית זה נשמע יותר טוב- kiss and tell...

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo123.gif

1. בעזרת משפטי מחץ ומעט קור-רוח - את יכולה להכניס את הבת של למצב שבו היא תעשה הכל (כדי שתלכי...) 2. להיות עשיר זה כיף.
(כאילו.. טוב שלא כל יום יש להם עוזרת חדשה)

../images/Emo6.gif

3. שיותר יפה לקרוא ל-אן סינק "אן סטינק". 4. אף פעם אל תסמוך על זה שמדבר איתך בטלפון ואם אתם לא יודעים למה אני מתכוונת:
LORELAI: [answers phone] Gilmore Group, may I help you? EMILY: Yes, Richard Gilmore, please. LORELAI: [in high voice] Oh, um, uh, certainly, may I ask who’s calling? EMILY: Emily Gilmore. LORELAI: And does he know what this is about? EMILY: Well, I hope so, I’m his wife. LORELAI: [giggles] Oh, but Richard didn’t say anything about being married. EMILY: What?!​

PURPLE CHICKEN

New member
5.

5. אם נודע לך ממקור זר (
) שהבת שלך מתחתנת ורק לך היא לא סיפרה, אל תשמרי את זה בלב, זה רק גורם לבעיות.
תוציאי הכל מיד!

1.. ../images/Emo9.gif דיי אני ראשונה?

1. שעדיף לא לקרוא לאמא שלך באיזשהו כינוי. פשוט תקרא לה "אמא".

לאנה

New member
אוו, שכחתי לספר לכם, באותו הקשר...

לכלבה של חברה שלי קוראים ´טריקסי´.

סליחה שמחקתי אבל היה בלאגן..

אז אם תוכלו לחזור על זה אז.. יופי
1. שכשאתה רואה שמסתכלים עליך וצוחקים באותו זמן זה לא אומר שתלו לך את השלט "תבעטו בי" מאחורי הגב.

Sweet Misery

New member
2...

2. למרות שבמדינות מספר שיעור האבטלה מגיע לעשרות אלפי אנשים, עדיין יש אפשרות שאדם אחד יחזיק בכ-100 עבודות בו-זמנית. 3. כשמשלמים לך בצ´ק, גם אם זה מישהו שאתה מכיר, תמיד תבדוק את זהות המשלם. תעודת זהות בהישג יד. 4. גם בני שלושים פלוס יכולים לגור עם אמא. 5. כשמצלמים עם המכסה על העדשה, התמונות לא יוצאות טוב. 6. גם אם מגזינים אומרים שחתונות זה מקום טוב לפגוש בחורות, זה לא אומר שזה מתאים לכל זכר.

PURPLE CHICKEN

New member
8.

8. לקח חשוב לחיים : גם אם תופיע בסדרה ותשאיר רושם כל כך גדול עם סרט שחור-לבן שאתה אפילו נראה בו שרמנטי, עדיין מישהו בעולם הזה יחשיב אותך לדמות אורח.

PURPLE CHICKEN

New member
8.

8. לקח חשוב לחיים : גם אם תופיע בסדרה ותשאיר רושם כל כך גדול עם סרט שחור-לבן שאתה אפילו נראה בו שרמנטי, עדיין מישהו בעולם הזה יחשיב אותך לדמות אורח.

למעלה