10 דברים שלמדנו מ....

10 דברים שלמדנו מ....

(תודה לתמר
) כל היום אני ותמר דברנו על, אהמ, דברים שנעשה לפורומים (באפי ובאג), אז... אמ... כן, זה היה חסר פואנטה.
(אתם יודעים מה לעשות, רייט?)

../images/Emo15.gifלוק

תשעה דברים שאפשר ללמוד מ/על לוק (תודה למאיוש על הרעיון) 1. או.קיי, אממממ.... הקירות בדירה שמעל המסעדה לא חזקים במיוחד (מי שלא הבין... היה פרק אחד שהוא שבר את הקיר...) 2. לדחוף אנשים לאגם זה מגניב 3. אם לא מכינים קפה באהבה, עדיף לא להכין בכלל.
4. כשאתה אוהב מישהי, כדאי לשמור את זה בסוד, להדחיק את זה כמה שיותר ולבנות חופה לחתונה שלה עם גבר אחר. 5. מראה ה"לאמבר ג´ק" הוא הכי ´אין´ שיש... 6. כמישהי שאתה אוהב בסתר (ושומר בסוד, מדחיק, ובונה חופה לחתונה שלה עם גבר אחר...) מתקשרת אלייך באמצע הלילה ואומרת לך שהיא צריכה שתבוא אליה לעזור לה לחפש ציפור בשם סטלה- היא באמת מתכוונת איבדה ציפור וצריכה עזרה!!
7. פעם הבאה כשאתה יושב עם זאת שאתה אוהב בדיינר שלך, תנעל את הדלת שלך מפני אקסיות שחוזרות
8. כשהאחיין שלך מגיע מניו-יורק - תרסן אותו, ורק אז תציג אותו לבני העיירה... 9. אם אתה חובש (
) כל הזמן את אותו כובע הבייסבול הפוך... אחד חדש יכול להיות שינוי מרענן. (זה מה שעשינו פעם)

PURPLE CHICKEN

New member
למה היית חייבת להרוס לי?../images/Emo3.gif

הא?!
סתם!
חחחח... טוב, 6 בטוח היה שלי!

../images/Emo12.gif

אני יכולה להשבע ששמתי 10.... כאילו, בהודעה נפרדת... איפה הוא? *מסתכלת לצדדי בתהייה*

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif 2.

2. ל-א סותמים ת´פה, גם אם אין משהו חשוב להגיד.
3. לא לתת לאף אחד, גם לא להורים שלך, לעקב אותך, לדחוף אותך אחורה או לדכא אותך. זרום עם החיייםםםםם
4. שלג זה שולת.

PURPLE CHICKEN

New member
הממממ...

6. ´אוי´ ו´פודל´ אלה המילים הכי מצחיקות בעולם. במיוחד כשהן ביחד.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo4.gif

1. רק בסרטים (או בסדרות...) יש אנשות כל כך מושלמות.
"בחיים האמיתיים" אין אנשות שהן גם יפות, גם חכמות, גם יש להן אימא מושלמת וגם הבנים הכי שווים רודפים אחריהן.
או שיש? אמרתי את זה כבר פעם, זאת אומרת, את כל המושלמות, בלה ת´ינג.

YaLdoNet 4 EveR

New member
בהחלט אין.

כי אם כבר קיימת אנשה שיש לה את הכל (יופי, חכמה, אמא מושלמת, ובנים מושלמים) - היא נהיית הפרחה של החיים ומתלהבת וסנובית ואיכסה. רורי היא כל כך לא זה.. זה לא הגיוני. ודברים שאפשר ללמוד ממנה - 2. Things are not always as it seems.

לאנה

New member
3.

אם את חושבת שאת בדרך להארוארד כי יש לך את היכולת - אל תחשבי ש"מן הסתם" תיהיה לך חכמה גם בנושאים אחרים. (ע"ע טריס רצינייי)

Sweet Misery

New member
4.

4. נשיקות זה לא דבר אקסקלוסיבי. יש לך חבר הנושא עיניו למרומים? אל נא תחששי למזמז להנאתך את הפרחח האיטלקי השווה אותו את אוחבבת.

למעלה