10 אחוז לחודש

אדכם

New member
10 אחוז לחודש

האם מישהו שמע על חברה כזו שנותנת למפקידים\משקיעים אצלה כסף, כ- 10 לחודש(גם לשנה זה הרבה). האם יש מה לפחד שיום אחד הם יעלמו אם הכסף. תודה.

bogii

New member
10 אחוז לחודש זה מעל 120 לשנה

ושונא מתנות יחיה אכן יש לפחד מאנשים כאלה תלמד דבר אחד מי שמבטיח לך חלומות אתה עשוי גם להתרסק בדרך כלל אלה הן הבטחות של אנשים שעובדים בשוק שחור אפור ואנה ערף הרחק נפשך מרע ומרמה שבוע טוב ובשורות טובות

aviah

New member
יותר מדויק 280%

אני מוכן לתת לך 10% עבור סכום השקעה מינימלי של 100 אלף דולר. ג'ון דו איי קיימן

bogii

New member
עם איזה ערבויות ../images/Emo68.gif

ומי ערב לביצוע, תראה כמה ערבויות הבנקים לוקחים להלוואות וכמה אנשים נוספים הם לוקחים שיערבו על ההלוואה איי קיימן לא מדבר אלי הרי ביננו אם תהיה בעיה הרי שנינו יודעים שאני לא ילך לראס בן ענו לתבוע אותך בגין אי פרעון ההלוואה, הרי מישהו צריך להדפק בעיסקה הזו

aviah

New member
אני רואה שהבנת את הנקודה

מי שיכול להבטיח 10% בחודש, ממש לא צריך את הכסף שלך, או שלי.

der Eliahu

New member
ממש לא רלוונטי אחד לשני

אפשר ללכת בדרך המלך ואפשר ללכת בדרך העוקפת : השאלה היא כמה באמת רוצים .

aegent1

New member
שנה אזרחית טובה לכול החברים

לאלו שרק קוראים, לאלו שרק מגיבים, לאלו שגם משקיעים מכספם, ולאלו שמשקיעים גם עבור אחרים. בהצלחה לכולם. בהצלחה בכל תחומי החיים, ובראש ובראשונה , בריאות טובה ושלמות פנימית עם מה שאתם עושים. זכרו, כשאתם שלמים עם מעשיכם, אינכם צריכים להסביר לאחרים מדוע החלטותיכם נוגדות את ההיגיון וטבע האדם., כל זמן שאין לכם התנגשות עם הרציו שלכם, העולם כולו יכול לעוף "בצונאמי". פועל יוצא מכך כמובן, שיכולים לעשות זאת "רק" אנשים ששכחו מהיכן באו, והעבר לא קיים לגביהם. רק ההווה והפנטזיות של העתיד מניעים אותם. אולם זה בסדר. כל זמן שהם מאמינים בזה. עד ליום... אתם תישארו שם, (או שכן או שלא), ותוכלו לומר (גם בדיעבד), אמרנו / אמרתי לכם ...!. העיקר, שוב, השלמות הפנימית. יש כאלו המשיגים זאת "בגואה" יש כאלו בהרי צפת בלילות (ברסלב), ויש כאלו באקדמיה, יש עוד רבים אחרים, במקומות שונים ומשונים רוויים באדים כאלו ואחרים. אולי נראה ב- 2005 את הנסדק ב- 2500-2600, מי יודע (המשוכה הבאה שלו סביב 2300. ביי ושבת שלום לכולם אייג'ינט 1

למעלה