10 אחוזים

מצב
הנושא נעול.
10 אחוזים

10 אחוזים

10 אחוזים היום השלים השוק עלייה רצופה של מעט למעלה מ10 אחוזים!!! אני מציין זאת מסיבה פשוטה,לפני כמה שבועות,נאמר לי שמעולם השוק לא עלה יותר מ7-10 אחוזים ברציפות,ולמרות שכמובן המצאתי מראה מקום,שסתר טענה זו לא זכיתי לתגובה,נו ,אז היום השלים השוק עלייה רצופה של ,האם יירד מחר?

אלחנן

New member
פרש לילה טוב

פרש לילה טוב

10 אחוזים היום השלים השוק עלייה רצופה של מעט למעלה מ10 אחוזים!!! אני מציין זאת מסיבה פשוטה,לפני כמה שבועות,נאמר לי שמעולם השוק לא עלה יותר מ7-10 אחוזים ברציפות,ולמרות שכמובן המצאתי מראה מקום,שסתר טענה זו לא זכיתי לתגובה,נו ,אז היום השלים השוק עלייה רצופה של 10 אחוזים,האם יירד מחר?
אל תשכח שביום חמישי האחרון המעוף סגר במימוש של 0.81 מחר לדעתי לא יהיו ירידות אך זה לא ברור אצלי ... בכל זאת לדעתי מה שבסוף יכריע את הכיוון יהיו החוזים על הנסדק ...(וגם כמה ידברו ברדיו על הנסיעה של בן עמי לושיגטון ...:)))

menimor

New member
נא לדייק

נא לדייק

10 אחוזים היום השלים השוק עלייה רצופה של מעט למעלה מ10 אחוזים!!! אני מציין זאת מסיבה פשוטה,לפני כמה שבועות,נאמר לי שמעולם השוק לא עלה יותר מ7-10 אחוזים ברציפות,ולמרות שכמובן המצאתי מראה מקום,שסתר טענה זו לא זכיתי לתגובה,נו ,אז היום השלים השוק עלייה רצופה של 10 אחוזים,האם יירד מחר?
טענתי שהשוק לא ביצע מהלך עליות משמעותי 7-10% כשהקולים יקרים בסטיות תקן של 30-33% ושמהלכים אלו לא החזיקו מעמד אלה רק היו תיקון טכני לגלי ירידות

מצב
הנושא נעול.
למעלה