10 אגורות

10 אגורות

היום התקשר למוקד לקוח. לא אני דיברתי איתו. אבל חצי שעה אחרי השיחה הנציג עדיין היה המום - הלקוח התקשר לבקש זיכוי על 10 אגורות!!! 10 אגורות
!
פשוט לא ייאמן...

דיקלוש99

New member
לקוח שלי אמר שישרוף את הבניין ו.

יתבע את כל החברה ומצידו שיעלה לו אלפי שקלים אבל שנחזיר לו את ה 89 שגנבנו לו...

bell boy

New member
עזוב ת'י באימשך!!!! הייתי אומר לו

שרק ירד לי מהקו ואני אשלם לו פלוס אתן לו חצי שקל הטבה

דיקלוש99

New member
אמרתי לו חבל על העצבים..

איים שלא ילך בגלל זה לחתונה שהיה אמור ללכת אליה כי מחכה לטלפון מאיתנו.. לך לחתונה תעשה חיים יחזרו אלייך מחר בבוקר..

לי פעם לקוח אמר שהוא ישרוף את כל הבנין

אז שאלתי אותו אם יש לו מושג כמה דלק צריך בשביל זה, ושרק זה יעלה לו פי מאה מהכמה שקלים המסכנים שהוא חושב שאנחנו חייבים לו.

דיקלוש99

New member
הם חכמים גדולים עם האיומים שלהם,

אני אבוא ואשבור לכם את כל המקום.. אשרוף לכם את הבניין...

נכון, והכל זה רק דיבורים באוויר-

בסופו של דבר הם לא ממשים את ה"איומים" האלה שלהם, זה הכל כדי לנסות להפחיד אותנו

10 אגורות

אני רוצה להציע דעה קצת שונה משלכן על ענין החזר של 10 אגורות או סכום פעוט דומה. כשאניקומנה בסופר ולא מחזירים לי 5 אגורות אני יוצאת מהכלים. וכל כך למה? משתי סיבות: ראשית, הרבה מקומות מתיימרים להיות "אמריקה" עם כל מיני שמות מוצרים באנגלית וחיקוי של ארצות הברית. ב\ושם - אין דבר כזה לא להחזיר פני! כן, פני!!!! ולא מעגלים, ולמרות שיש אינפלציה הפני לא נעלם. להזכירכם - ערכו פחות מ-5 אגורות. שנית, אני לקוחה אחת, אבל כמוני יש כל יום כמה? מאות לפחות, וזה מה שהמקום שלא מחזיר עודף כזה מרויח מאיתנו! ולכן, אני מציעה לכן להסתכל על כך קצת אחרת. ולא להחליט לפונות על מה לוותר.

omri120

New member
מה אכפת לך מה הוא מרויח??קטנונית!

את חתיכת "בונקר" כמו שנוהגים לקרוא לאנשים מהסוג שלך!!!! אם אני נכנס לסופר ולא מחזירים לי 10 אגורות כי באמת אין...אז את חושבת שאני הולך וחושב "ואוו...הבני זונות האלה...עושים ככה כסף על חשבון כולם"???? כאילו...מה אכפת לי בכלל?? מה זו צרות העין הזו שלך????????????????????????????????????? אם לא החזירו לי 10 אגורות....אז מה אכפת לי?? אני יכול לקנות בזה בית?? אני יכול לשלם מזה ארנונה? אני יכול למלא עם זה דלק?? ראבק...איזה אנשים קמצנים ודוחים יש במדינה הזו!!!!! מה אכפת לך מה קורה אחרי שאת עוזבת?? תסתכלי על מצב החשבון שלך...ולא על "מה הם עושים הלאה". אם בך זה לא פוגע...אז אל תבלבלי את השכל ותתחילי לשים "עין" על אותו מקום. יעני "אשת הצדק " את. את קמצנית זה מה שאת. בונקר. "לירה לירה היכנסי..את האור לא תראי".

אם כבר העלתם את העניין

מה הבקשות והתלונות הכי הזויות שנתקלתן בהן? מישהו נתקל אולי בלקוחה שהייתה לי שהתלוננה שהסלט קר ושהגלידה נמסה? לאילו רמות של טירוף לקוחות מסוגלים להגיע?

babylon_a1

New member
לקוח התקשר אחרי כמה ימים

של שישמוש באנטי ספאם והצהיר : "אני יודע שאתם שלחתם לי את כל הספאם עד עכשיו, לא יכול להיות שזה כל כך טוב וחוסם הכל" הסברתי לו שלא יתכן שבגלל שרצחו את קנדי בגלל שהוא היה עם מרלין מונרו האינטרנט שלו יגלוש לאט

JustMeNow

New member
8 סנטים

היתה לקוחה שהיה לה בחשבון 0.92 סנטים והיא התחננה שניתן לה בונוס של 8 סנטים (!) כי היא האמינה שיש לה מזל רע כי היתרה לא $1 עגול...היינו לארג'ים איתה...הבאנו לה בונוס של $49.8 שיהיה לה $50 עגול :))) והכי הזוי, שחקן ששלח "מכתבי אהבה" מלאים בקללות, נאצות וגידופים על כך שהוא לא מצליח להפעיל את התוכנה... אחרי שהוא התעקש לא לעשות את מה שייעצו לו ולפתוח פורטים בפיירוול... איים לשלוח וירוס וכל מיני בלאגאנים. הייתם חושבים אחרי כל ההתלהמות הזאת שיש לו כסף בחשבון שהוא לא מצליח לגשת אליו או משהו...אבל לא! הבנאדם שיחק על חשבון של משחק בכלל!!! מה לעזאזל כזה אכפת לו אם הוא לא מצליח להפעיל משחק פשוט וחינמי של תוכנת קזינו?!

אחת מהתלונות ההזויות שהיו לי-

אני עובדת בחברת הייטק, שיש לה רק מעבדת תיקונים אחת בארץ (בזמנו זה היה בת"א), וללקוחות שגרים יותר רחוק יש נקודות משלוח בחיפה, י-ם, וב"ש. יום אחד התקשרה לקוחה מאזור י-ם, שביקשה להתלונן שבשלט של נקודת האיסוף רשום רק "נקודת איסוף" ואת שמה של נקודת האיסוף, ולא רשום את שם החברה שלנו (אבל יש רק נקודת איסוף אחת באזור והוסבר ללקוחה בדיוק איך נקרא המקום ואיפה הוא נמצא לפני שהיא ניגשה לשם, כלומר היא ידעה בדיוק איפה נמצא המקום, אבל בכל זאת רצתה להתלונן על השטות הזאת, כנראה חשבה שאנחנו חברת שילוט או משהו כזה). כל הנציגים במחלקה שלי התחילו לצחוק כששמעו את זה, מרוב שזה היה כל כך הזוי ומגוחך

עוד תלונה דבילית:

זאת שיחה שסיימתי ממש לפני כמה דקות עם לקוחה סתומה: היא רצתה לבצע חוזה שרות לאיזו מדפסת שלהם, ואצלנו בחברה ניתן לשלם על חוזי שרות רק באמצעות כרטיס אשראי או צ'קים. הלקוחה (שבעצם שייכת לחברה) שאלה אם אפשר לשלם באמצעות הזמנת תשלום, והסברתי לה שלא ניתן- אך ורק במזומן או באשראי, ושכל החברות משלמות לנו ככה, אבל היא לא קיבלה את זה וביקשה מנהל. הסברתי לה שזה לא יעזור, אנחנו לא נשנה את תנאי התשלום במיוחד בשבילה, ואם הם לא מסוגלים לשלם באשראי או בצ'קים הם פשוט לא יוכלו לבצע חוזה שרות, אבל הלקוחה עדיין בשלה, ועוד השתמשה במשפט שלקוחות הכי אוהבים לשלוף במצבים כאלה-"אנחנו עובדים איתכם כבר שנים וקונים מכם המון מוצרים" (אז מה? מה הקשר? בגלל זה אנחנו צריכים לשנות לה את תנאי התשלום?). הסברתי לה שאני לא יכולה להעביר את הפנייה הזאת לשרות הלקוחות, והיא כבר הגדילה ומארה שתפנה במכתב למנכ"ל החברה (!), ולסיום שלפה גם עוד אחד ממשפטי המפתח האהובים על הלקוחות- "אנחנו אפילו נשקול להפסיק לקנות מוצרים של החברה שלכם", כלומר גם פנייה למנכ"ל החברה וגם איום על נטישה, והכל בגלל ש"ברוב חוצפתנו" אנחנו לא משנים את תנאי התשלום במיוחד בשבילה... כמה מגוך ופאתטי...

לא בדיוק תלונה, אבל פעם נזירה התקשרה

וציינה שבגלל באג במערכת שלנו (באג שהיינו מודעים אליו) החשבון שלה לא חוייב על שעות החיבור שלה (היה לנו באג שגרם לכך שמחוברים באינטרנט לא-מהיר באיזורים מסוימים 04 לא הופיעו במערכת כשהם התחברו, והם בעצם גלשו בחינם). בכל מקרה, אותה נזירה (נזירה אמיתית - במנזר בחיפה) התקשרה להתלונן על כך שהיא לא מחוייבת על שעות החיבור שלה, וביקשה לשלם את כל השעות שהיא היתה מחוברת בלי שחויבה על כך.

צודקת

כשאני יושבת בבית קפה או מסעדה וושוחכים לשים לי משהו על החשבון אני מתקנת את המלצר ואומרת לו שישים על החשבון שלי את מה שצריך להיות רשום עליו. עם כל הכבוד ל"חום הישראלי", המצפון שלי יותר חשוב מהכיס.

יש לי כמה

לקוחה אמרה שהמודם שלה מאוד מתחמם כשהיא גולשת באינטרנט, ואחרי שהיא שמה עליו קרח כדי לקרר אותו הוא התקרר אבל מאז הפסיק לעבוד. לקוח התקשר להתלונן שבגללנו הרמקולים שלו לא עובדים ודרש שיחת מנהל על זה (אנחנו חברת אינטרנט לא pioneer או משהו כזה). לקוח התקשר להתלונן שהוא עומד למות, כי הוא לא קונה תרופות, כי הוא צריך את הכסף כדי לשכור עו"ד כדי לתבוע אותנו.

למעלה