1

אנשים, תודה רבה!

תודה לכל האנשים הנחמדים שהגיבן ועזרו לי :) היו לי ש.ב לפרסם את האגודה למלחמה בסמים (אל סם) אני מצרפת את הקובץ- תהנו :)

FreeSpider

New member
משותף לכולם...

משותף לכולם שכולם היו בעלי כסף רב, כולם היו מדוכאים חשבו שתהילה היא זאת שתביא שמחת חיים אך כולם הבינו שטעו. לכן כולם המתכרו לסמים, סמים כמו הרואין,קראק,הופיום ובסופו של דבר השטן לקח אותם... זה אומר שהחיים קשים. כנסי לאתרים ניטרליים, לא אתרי ממשלה! תקראי עובדות...תבינו שהנזק הנגרם מסמים קלים(ירוק,חום) הוא מינימלי ומאכילים אותנו שקרים מהכפית מיום היוולדנו ואנחנו מאמינים... וזה שמעשנים סמים קלים לא אומר שעוברים אחרי זה לכבדים יותר.

NoShadow

New member
לפרסם אותם לא אומר שאת צריכה

לחזק את העמדה שלהם... אפשר גם לפרסם אותם כמפיצי פחד, בורות וחרדת סמים, נראה לי יותר במקום - אבל מצד שני אולי הציון יותר חשוב לך...

וירוסוס

New member
זה מה שהמורה אמרה?

נגד סמים, לא אומר להצדיק את אלסם. אלסם זאת מערכת שכל מה שהיא עושה זה להפיץ שקרים ולנסות להכחיש את העובדות היבשות בשטח על סמים, ובכך, היא גורמת יותר נזק מהיעילות שלה. אולי לא את, ולא המורה שלך, מתעמקים בעיניין. אני אפילו בספק אם קראת משהו מהחומר שאספת, אבל נגיד ו.. איך זה שאת בודקת רק צד אחד של מטבע? ואיזה מן עבודה שטחית זאת - נגד סמים. איפה את לומדת קיבינמט?:\

וירסוס דארלינג....

אני סטודהטית לקופירייטינג ופרסום- ואני צריכה לנקוט את העמדה של החברה שאני מייצגת-שום דבר אישי. לא חשובה דעתי הפרטית- אם אני לדוגמא חושבת ש'פועלים' גנבים, ואני צריכה לפרסם אותם- אני אוציא אותם ישרים, הגונים וזולים-חסידי אומות עולם ממש........בקיצור, זו העבודה..תטען שהיא צבועה? אז תטען! זה העולם האמיתי. ביי, ותודה על היחס

kacha

New member
צבוע אבל העולם האמיתי מצד שני:)

גרוע רצח! :) קחי את העולם האמיתי שלך ותדחפי אותו עמוק עמוק ל..... :)

וירוסוס

New member
אם זה העולם שבשבילו את לומדת,

חבל מאוד על המערכת חינוך שלנו. פרסום, גם יכול ליהיות חיובי ושלישי כמו שאמרת. וכמו שמפרסמים את ישראל כמדינת טרור, יכולים לפרסם אותה כמדינת סמים, או כמדינת שלום. פירסום זה כוח מאוד חזק להשפיע על אנשים, את בטוחה שאת רוצה למכור משהו שלמדת כלכך קשה, בכסף?:)

THC MaN

New member
גם אני ../images/Emo8.gif

לשנייה חשבתי לעצמי - מאיפה המשפט שהוא כתב מוכר לי?!

astral travel

New member
חחח כן

מיישמים

למעלה