:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]!!!!!!!!1

EleVaTioN

New member
ברוך השב ג'יייי../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

לאן נעלמת לנו?#$^

EdgeHead

New member
אהה..

עבודה..וגם המחשב נדפק לגמרי..אז פירמטתי..הכל הלך.. :[[ כל השירים של ג'י.סי,פאדל..יוזד..סימפל..באולינג 4 סופ..הכל הכל :[[[[[[ איזה עצבים..חחחח אבל שטויות,אני פה..יוזד מכולם והג'יי מכולם..אייסיקיו היה ונשאר רגיל אני עדיין שם איפשהו :]

S m e l l y Cat

New member
האאאאאלו האלו../images/Emo108.gif

לונוראאא... אפשר ל$%!#@# את כל האלבומים מאימיול!:]

the z girl

New member
ברוך השב! ../images/Emo13.gif

בהצלחה עם המחשב והשירים וכו' I NEED YOUR HELP PEOPLE- איך מורידים אימיול?? אני לא מצליחה מפרהפרה, ולא משום מקום אחר!! הלפ!? (I AM BACK 2
)

kolan

New member
כנסי לפה אני יסביר לך

כנסי לאתר הזה : http://www.lionetwork.net ולמטה בצד ימין יש כל מיני אפשרויות כאלה כפתורים וזה ויש שם תמונה של חמור שרשום ליד זה "הורדת ליון-אימיול" תלחצי על זה.. רדי למטה ותלחצי על הורדת הקובץ.. וזהו מקווה שעזרתי יאללה ביי

the z girl

New member
אפשר להוריד דרך האתר\אימיול ...

סרטים באיכות של דיוידי !
MATRIX REVOLUTIONS-HERE I COME יאאא תודה
הפכת אותי לאדם שמח (
)

פצפצים

New member
גם בקאזאא יש../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אבל אימיול זה אחלה בחלה. הורדתי כבר 30+ סרטים שם..
[אגבב אני אריאל אצל חברהההה]

the z girl

New member
אהה מישהו פה מישהו עוד פה??

אני לא מצליחחה להתחבררר וניסיתי לשנות את ההגדרות וכל מיני וזה לא מתחבר! ובשום מקום לא אומרים לי\מציעים לי מה לעשות.. אפילו לא בעזרה!
מה אני עושה שהוא לא מוכן להתחבר?!

EdgeHead

New member
זה מעצבן..

הורדתי הכל..אבל הווינדוס הנעל הזה עושה לי בעיות בריחוף..אוףף!!!!!!1 לא משנה..בכל מקרה,לקח לי 40 שעות למצוא את כל השירים של באולינג 4 סופ..(נו מה..כרגיל..) וכרגיל היה חסר לי שיר,אבל זה אשכרה השיר היחיד שאני שונא..אז וותרתי ואחרי מאתיים שנים,הצלחתי פינאלי לצרוב את הדיסק של באולינג 4 סופ :]]]]]]

EleVaTioN

New member
רק אני לא מוצאת סרטים?../images/Emo129.gif

אהההה רגע באי מייש אין ניסיתי אימיול בחיי לא הבנתי כלום יש כלכך הרבה כפתורים
וויתרתי...

kolan

New member
דווקא אימיול נורא פשוטה~!

יש שם מלא כפתורים אבל את לא צריכה להשתמש בחצי מהם.. רק בחיפוש ובעכבר!! זהו..כל השאר זה סתם דברים לא נחוצים

The Used

New member
חחחחחחחחח נעל

תדברי איתי באייסיקיו אני אסביר לך,אבל לא עכשיו,כי אני באלפי מנשה..מה שמזכיר לי..שמשעמם פה רצח!!!!!!!!!!!!!1 ואני חשבתי עוד שרמה"ש זה משהו משעמם..שלא לדבר על מה שהולך כאן,כאילו אין כאן כלום!!!!!!!!!!!1 אני מרחם על מי שגר כאן..והמזל היחיד שהצלחתי למצוא מחשב בכל החור הזה ואני עדיין בשוק מזה.. :]] טוב נו..

למעלה