120 מושבים של מושחתים
ב בהביבו New member 5/1/03 #127 125 אמממממ..כן... יש לי ארץ אחרת.... מוגש מטעם משרד הבריחה בשעת מלחמה... ססתםם סתתםםם..על תייחסו..על תביעו דעה..ועל... .. החלטה שלך... נ.ב. אני רציתי ת´124 אני לא יכול כבר עכשיו להגיד מנסיבות מסוווגות
125 אמממממ..כן... יש לי ארץ אחרת.... מוגש מטעם משרד הבריחה בשעת מלחמה... ססתםם סתתםםם..על תייחסו..על תביעו דעה..ועל... .. החלטה שלך... נ.ב. אני רציתי ת´124 אני לא יכול כבר עכשיו להגיד מנסיבות מסוווגות
פ פלאפון ירוק 2 New member 5/1/03 #129 127 להיזהרו ממני סתם עשיתי את השירשור הזה ביגלל הפגרה תארו לעצמכם מה יהיה בחופש הגדול
G GrEeN D£vil²°°³ New member 5/1/03 #136 134 יופייייייייי חשבתי ככה ... עשית החלטה טובה (טובה מאוד!!)..
ב בהביבו New member 5/1/03 #137 135 אחי, שמע, מה אני יגיד לך?אני מכור לפורום... איך אפשר לעזוב את הבית סתם ככה... אז נכון שאף-אחד לא מתייחס אליי ולמה שאני אומר אבל..אם הפורום גורם לי להעביר ת´זמן שלי בכיף אז..למה לאא... הבא 136...
135 אחי, שמע, מה אני יגיד לך?אני מכור לפורום... איך אפשר לעזוב את הבית סתם ככה... אז נכון שאף-אחד לא מתייחס אליי ולמה שאני אומר אבל..אם הפורום גורם לי להעביר ת´זמן שלי בכיף אז..למה לאא... הבא 136...
ב בהביבו New member 5/1/03 #139 137 טוב אני נוטש!! מישהו עכשיו עיצבן אותי לגמריי!! אבל ממש לגמריייי!!