וויש זה מספיק
נ נסחפת עם הגלים New member 19/8/13 #22 לפחות לנו יש טיילת! מה יש לך בפרדס כץ מה? קונדומים משומשים ומזרקים?
J Jake Speed New member 19/8/13 #32 גם אם היא תקפוץ אלף פעמים, לא יבוא החתן. אבל זה יעשה לה אחלה טוסיק
י ילד רע ומר New member 19/8/13 #46 גם אם היא תהיה עם אחלה טוסיק לא יבוא החתן. אבל לפחות יהיה מה לתקוע.
W wish2 New member 19/8/13 #49 הטוסיק שלי זה לא עניינך ולא עניינו. אז לכו ביחד לחפש את מי לתקוע. ממליצה על עקרון ההדדיות ויחסי הגומלין. תקע לו והוא יתקע לך ושבת אחים גם יחד.
הטוסיק שלי זה לא עניינך ולא עניינו. אז לכו ביחד לחפש את מי לתקוע. ממליצה על עקרון ההדדיות ויחסי הגומלין. תקע לו והוא יתקע לך ושבת אחים גם יחד.
T ThisIsThe308 New member 19/8/13 #33 איכשהו הגורל שלח אותי לטיילת שלכם לא מזמן, באמת טיילת יפה. יש שם את המקום הזה עם המזרקות הקטנות שילדים נכנסים לשחק שם שזה חמוד וכל האזור בכלל נראה מטופח ואפילו שזאת נתניה הייתה אווירה טובה.
איכשהו הגורל שלח אותי לטיילת שלכם לא מזמן, באמת טיילת יפה. יש שם את המקום הזה עם המזרקות הקטנות שילדים נכנסים לשחק שם שזה חמוד וכל האזור בכלל נראה מטופח ואפילו שזאת נתניה הייתה אווירה טובה.
P puma141 New member 19/8/13 #36 היית בטיילת של אילת? כי נחמד לשמוע..חוויות. חוץ מזה שאתה חדש, ודרך זה אפשר להכיר אותך, לדעת קצת עליך.... כי הילד רע ומר למשל? שנההההההההההההההההההההה אני איתו כבר פה-וכלום! לא טיילת לא כביש לא מדרכה, תמרור..משהו! כלום. אז ברוך הבא!
היית בטיילת של אילת? כי נחמד לשמוע..חוויות. חוץ מזה שאתה חדש, ודרך זה אפשר להכיר אותך, לדעת קצת עליך.... כי הילד רע ומר למשל? שנההההההההההההההההההההה אני איתו כבר פה-וכלום! לא טיילת לא כביש לא מדרכה, תמרור..משהו! כלום. אז ברוך הבא!