1

ילדונת~

New member
1

בתקופה האחרונה הסתובבתי סביב עצמי סביב העבר סביב בליל של זכרונות מחשבות תהיות הספקתי להתנקות וליפול ולהתנקות וליפול וחוזר חלילה וכל פעם הקריז חזק מהקודם.. והאחרון כמעט הביא אותי לבית חולים.... סביב אמרו שאני חייבת מסגרת אני יודעת שאני מספיק רוצה בשבילך להצליח גם בלי אז הנה עבר היום ה1 חזרתי לעבודה כמה חיבוקים כמה כוח מסתבר שאוהבים אותי שם

מנסה פעם שלישית

אומרים פעם שלישית גלידה, אבל בתור אכלנית כפייתית אני מוותרת, ואני מנסה לשלוח שוב ושוב:
ואולי הפעם זה יישלח.

ילדונת~

New member
הו לא ידעתי..

שהוא נחשב גם... (מכל מלמדי השכלתי) אז סליחה פעם שלישית קפה עלי

ילדונת~

New member
"אין תרופה לאבן בנפש

לזה אי אפשר לעשות הפלה" מזמן שכבר לא הרגשתי ככה חסרת כל תקווה כל כך רוצה למות לפחות עם הסמים אני מצליחה לחיות את היומיום בלעדיהם אני לא מסוגלת לרצות להמשיך לנשום (אלה לא הודעות אובדניות--- גם אם חלקן יראו כאלה... בכל אופן בטח לא הלילה ....)

תראי, עברו יותר מ-24 שעות מההודעה הקודמת

אני מעריכה אותך כל כך על היממה הזאת.
עם הסמים, את מצליחה לחיות היומיום או לשרוד אותו? נראה לי שרק בלעדיהם אפשר יהיה לעבוד על פיתוח של רצון לנשום, לחיות, להיות. מישהו קרוב אליי פעם השווה סמים לצמר גפן - זה מגן ובלעדיהם שורט וכואב, אבל הכל עמום ולא באמת נחווה כשהם שם. אז עכשיו עוד רק שורט... מקווה שיש מישהו, או לפחות הכתיבה כאן, שיכול לרכך.

ילדונת~

New member
כולם מבטיחים שתגיע הקלה

שמה שקורה עכשיו יעבור פיזית אני כבר ממש בסדר . מדהים איך אפשר לגסוס ולמחרת לקום כאילו לא היה דבר מעולם. אני עדיין לא נקייה, לא בבדיקות ותכלס גם באישונים משום מה אני עדיין נראית משומשת. קיבלתי שבועים להוכיח את עצמי זה לא באמת להוכייח, כמו פשוט עוד הזדמנות1. לעשות תתהליך הזה מהבית. אם עד עוד שבועיים אין לי בדיקה נקייה אני יאלץ להיכנס לאשפוזית שוב. אני מכריחה את עצמי לאכול, כי אניי מרגישה שאני נשאבת לריק הזה. בלי סמים האוכל מקבל משמעות שוב. אומרים לי שאני נראית הרבה יותר טוב בפנים. כנראה שהסם מכבה לי משהו במבט. אני יושבת בעבודה. ומתפללת שיעבור לילה שקט. אני בדכ מרגישה כל כך יציבה כאן, בשליטה יודעת מה לעשות. ועכשיו אני מרגישה שבא לי לבכות מחוסר אונים. הגיע מטופל חדש והוא לא נרדם עמדתי מולו ורציתי שהאדמה תבלע אותי. רציתי שמישהו יציל אותי אולי באמת אסור לי לעבוד עכשיו עם אנשים חסרי ישע שתלויים בי.

במה את עובדת? אם תרצי לשתף במסר... את תעמדי בזה. את יכולה. את יודעת שאת יכולה, וגם אני יודעת. והיום אני בניקיון 3 שבועות... כל כך לא מובן מאליו. שולחת לך חיבוק גדול.

ילדונת~

New member
לא מובן מאליו בכלל! קולולולולולולולולו

מזל טוב :) בקרוב כתום או שאצלכם אין צבעים ?
כל יום הוא לא מובן מאליו... הכל מתחיל ביום אחד. כל הכבוד אני ממש גאה בך אני יודעת כמה היה לך לא קל לחזור לדרך אבל את מה זה השראה עבורי... שלא ויתרת והמשכת ללכת...גם כשלא הצלחת לשמור ניקיון... לא ויתרת על התוכנית...

למעלה