1

תגובה רצינית ../images/Emo13.gif

היי יקירי, הסתכלתי על התמונות בעיון ולפני הכל אני חייבת להעיר שתמונות 4,5,9,10 הן הטובות ביותר ולא הייתי מתנגדת לראות אותן נאמר...בתערוכה או מוצגות במקום של כבוד, אבל יש לי כמה הערות: תמונה מס´ אחד - די מחרידה - אפילו מפחידה ומעוותת - העיבוד שלה - שהוא תמונה מס´ 2 הוא פשוט היסחפות נוראית של הפילטרים בפוטושופ - מה שהביא אותי גם לראות שאתה עובד על רזולוצית מסך (72 DPI) מה שמקלקל את התמונות מאוד. לגבי תמונות 9,10 שמצאו חן בעיני - יש לי בעיה אחת עם האיור שהוא משהו שלקוח מעבודה של מישהו אחר ולא נתת קרדיט - לא לעניין. אני מסתכלת על העבודות שלך בזמן האחרון ומוצאת שיותר ויותר אתה נוטה לייצר עיבודים, אני חושבת שהכיוון הנכון יותר יהיה יציאה לעיר וצילום אורבני - כי הצילומים האלה שהצגת פה פעם - היו מעבודותיך המוצלחות ביותר. נשיקות

komandatore

New member
כמה מילים

בחלק מהתמונות השתמשתי במקור קטן ולכן התקבלה איכות נמוכה אני מקווה לסרוק בעתיד באיכות גבוהה יותר ואז אני אוכל להתחיל מנקודה טובה יותר עם איכות גבוהה יותר. האיור של הבצל השלם נלקח ממאגר חופשי(מה שאני בדרך כלל לא עושה) - לא היו פרטים על המקור. העלתי את העיבודים האלה לפורום כי אנשים אמרו שזה מצא חן בעיניהם ורצו לראות אותם.בפורום צילום העלתי להערכתי כ 200 תמונות,וכאן העלתי רק חלק קטן כי לא הייתי בטוח לגבי העלאת הצילומים שלי לכאן. ,צילומים שלי יש גם באתר שלי למרות שהוא לא מסודר- היה לי אתר אחר ועבדתי שעות לעדכן אותו-ואז האתר נסגר.

komandatore

New member
ועודמשהו

מצד אחד את אומרת שהכיוון שלי צריך להיות צילום מה שנכון ובזה אני מתעסק וקצת מבין ולא הפסקתי לצלם למרות שיש לי בעיה להעלות תמונות מצד שני את אומרת שחלק מהתמונות יכלו להתאים לתערוכה ("מישהו" אמר לי שהיה תולה אחת מהתמונות אם היתה בגודל המתאים) לגבי תמונה 2 זה לא בפוטושופ וזה פילטר אחד ולא יותר.

בוא אני אסביר את עצמי טוב יותר

יש לך כמה תמונות באשכות שהצגת שבאמת מתאימות לתערוכה - הריון, הקומפוזיציה, מאוד מיוחדים. אבל כשאתה מצלם אנשים - זה יוצא לך אפילו יותר טוב
, אין לי ספק שהכיוון שלך הוא צילום, אבל אם אתה שואל אותי מה מבין הסגנונו שלך מצא חן בעיני יותר - זה הצילום האורבני.

../images/Emo106.gifתמונה 11

כלכך אהבתי... המבט שמשדרת העין מאוד עדין , רומנטי, המון ציפיות וגם אכזבות.. היא פשוט העבירה לי מסר של מישהי עם דמעות שהתקפלה לה אל תוך עצמה (הבצל) כאשר הבצל במציאות גם מזמין דמעות! משום מה שוב- כלכך אהבתי את התמונה

למעלה