תודה בארי ותודה לכולם!! ודודוש, I love you
ק ק א ר י נ י 1982 New member 17/7/07 #21 ../images/Emo9.gif תודה בארי ותודה לכולם!! ודודוש, I love you
פ פרפרי אהבה New member 17/7/07 #22 וואו, אני מתרגשת ../images/Emo9.gif אני פשוט בהלם אני מכירה את שניכם תקופה לא קצרה בכלל, ותמיד כולנו ראינו מה שאתם לא ראיתם וכל כך שמחתי שגיליתם אחד את השני ושאתם יותר מזוג אלא חברי אמת אחד עבור השני. איזו הצעה מרגשת ומיוחדת- מחכה ליום חתונתכם (בתקווה שמוזמנת בכלל ). אוהבת אותכם שירי
וואו, אני מתרגשת ../images/Emo9.gif אני פשוט בהלם אני מכירה את שניכם תקופה לא קצרה בכלל, ותמיד כולנו ראינו מה שאתם לא ראיתם וכל כך שמחתי שגיליתם אחד את השני ושאתם יותר מזוג אלא חברי אמת אחד עבור השני. איזו הצעה מרגשת ומיוחדת- מחכה ליום חתונתכם (בתקווה שמוזמנת בכלל ). אוהבת אותכם שירי
ק ק א ר י נ י 1982 New member 17/7/07 #24 ../images/Emo6.gif צריכים לארגן שולחן שכתוב עליו "פורום X...."
S smartblonda New member 17/7/07 #26 ../images/Emo13.gifאיחלתי לך כבר ומאחלת לך גם פה מזל"ט והמון אהבה וזוגיות שוויונית וארוכה. אתה בוגר לגילך ולכן אני בטוחה שיהיה לכם טוב ביחד.
../images/Emo13.gifאיחלתי לך כבר ומאחלת לך גם פה מזל"ט והמון אהבה וזוגיות שוויונית וארוכה. אתה בוגר לגילך ולכן אני בטוחה שיהיה לכם טוב ביחד.
M make u happy New member 18/7/07 #28 איזה יופי, כיף לקרוא ../images/Emo140.gif וזוכרת את שניכם עוד מימים ימימה, אפילו היינו באיזה מפגש קומונה ביחד שתזכו להרבה אושר, שמחה, בריאות, הצלחה וכל טוב, הרבה מזל טוב
איזה יופי, כיף לקרוא ../images/Emo140.gif וזוכרת את שניכם עוד מימים ימימה, אפילו היינו באיזה מפגש קומונה ביחד שתזכו להרבה אושר, שמחה, בריאות, הצלחה וכל טוב, הרבה מזל טוב