1-800-609-610 זה לא כסף!

R a c h e

New member
1-800-609-610 זה לא כסף!

זה מספר טלפון והכי חשוב: זה לא יעלה לכם בחיים! ולמי שצריך הסבר: זהו מספר הטלפון של אגודת אדי ושל המרכז הלאומי להשתלות. חשוב! חשוב! חשוב שיהיה לכל אחד כרטיס.

R a c h e

New member
הסירי דאגה מלבך!

כשאלוהים ירצה לקיים את אותו החזון הוא יצליח לעשות לך נס ולהחזיר לך את הטחול..... אגב, טחול לא נמצא ברשימת האיברים להשתלה ואפשר לחיות לא רע גם בלעדיו. רחל

פילומלה

New member
רייצי' את גורמת לי לבעיית זהות קשה

נניח שיתגשם חזון העצמות העבשות האם פילומלה עם הטחול שקסם לה ה' היא אותה פילומלה בעלת הטחול המקורי?

R a c h e

New member
../images/Emo6.gifפילו, את ממש לא מבינה../images/Emo70.gif

הנס יהיה שאלוהים יחזיר לך את הטחול למקומו וגם אותו אחד שקיבל את שלך יקבל את שלו בריא ושלם.... רחל

Le Fay

New member
ואם הכל ילך לפי התוכנית, תקבלי גם

את בעל הטחול בתור בונוס. בשבילך מקווה שהוא לא יצטרך לעבור גלגול מחילות בדרך אלייך זה בטח לא נראה מי-יודע-מה-טוב.

פילומלה

New member
צריך להכיר את בעל הטחול מבחוץ

ולא רק מבפנים! בזה אני מודיעה קבל עם ופורום : לאחר מותי בטרם עת אבקש לתרום את טחולי לללא שהות וללא כל דיחוי נוסף לאישיויות הבאות : ג'וני דאפ, איאן מקרגור ובראד פיט, בין אם יזדקקו לו ובין אם לאו.

Le Fay

New member
חחח...

אז זהו, שהוא לא היחיד (שלא לדבר על מה שהם מחזיקים בתוך הקרקפת!).

פילומלה

New member
מצוייד ...

בתואר במתמטיקה ומדעי המחשב ומבט ממזרי אבל אף פעם לא ראיתי אצלו בחורה יכול להיות שהוא הומו?
איזה סטרייט יכול לקלוט שמדהימה ככל שאהיה, משקפי השמש היוקרתיים ורבי הסטייל שרכשתי בהזדמנות חד פעמית עושים לי את זה ובגדול... "אחלה משקפיים" הוא אמר ועוד שלח אחרי מבט ארוך אחחח...שהוא מקסים מכדי להיות סטרייט הגוף, האינטיליגנציה העדינות... הוא בהחלט מצריך שיבוט ובמיליארדים!

למעלה