זהו זה עבר....
האוויל כבר בן 16 ושעה (איזה כיף, 16 נשמע כזה גדול לעומת 15
) כן ראסי, עכשיו גילי חשוף לעיניי כולם... נתחיל מזה שהיום התחיל מביקור קצר אך יעיל אצל רופא השיניים המהמם שלי, שהוא באקט של שמחה על עצם קיום יום הולדתי ועל עצם הנוכחות שלי, צייד אותי מיד ברסן מפואר וב17 ש"ח פחות בכיס, אני שכמובן ניחנתי ביכולות חישוב מפתיעות השארתי לפקידת הקבלה 20 ש"ח ביודעי כי עודף לא יהיה לה. עכשיו יש לי זכות אצל מרפאת השיניים שלי, של שני שקלים חדשים. הללויה לי. זה נמשך מיד עם סיור בכל הפורומים ובדיקה קפדנית של מי פתח לי שרשור יום הולדת ומזל טוב כדת וכדין ישראל, למזלם הטוב מספר אנשים מצומצם אך איכותי זכר את יום הולדתי ופתח טופיקים כדת וכדין. ועכשיו לרגע לו חיכיתי שנים, החגיגה המצומצמת (13-15 איש ככה) שתכננתי לערב לחגוג עם חברי הקרובים. כמובן בגלל היותי אני ישר ידעתי שמשהו יתפקשש ויחרב, כמובן שמשהו התחרב ונהג האוטובוס אשר היה אמור לקחת אותי ליעד א' איחר ברבע שעה, בעודי מתפלל (שורש פ.ל.ל) ביד אחת וביד השנייה מרים טלפון למוקד "אגד" כדי לצעוק על הטלפניות האומללות, הגיע ירום הודו הקו אשר הייתי צריך והביא אותי למחוז חפצי כאשר הוא נוסע כרקטה בשמי ישראל. המסיבה עברה בסדר אם אתם שואלים, יצאנו למסעדה חביבה ולא יקרה במיוחד, סעדנו את נפשנו ושילמנו את חשבוננו. חברי הפגינו נוכחות ומי שנבצר ממנו להגיע, התקשר ובירך והרי ידוע שאם לא, פלוגה מבצעים ג'- למבצים מיוחדים הייתה יוצאת לעברו. זהו, אני את חובותיי סגרתי, ואת השנה ה16 לחיי התחלתי ברגל ימין ובאושר אין קץ. ועכשיו אני כבר בן 16 ויום, אכן גדול אני.