1.7 =

מיטללל

New member
1.7 =

יום הולדת לדור!
המון מזל טוב! תהנה הרבה ואל תתן ליום לברוח
שפע ברכות ואיחולים... ושזו תהיה שנה כיפית\מרגשת\משעשעת...

n k

New member
עוד יומולדת?!?!?!?!? ../images/Emo2.gif

נו, שיהיה במזל טוב...

../images/Emo65.gif יומולדת לאוויל ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אמנם לא ראינו את זיו פניו הרבה זמן, אבל הרי כולנו יודעים שהוא בשליחות ראש הממשלה לועידת המחטפים בפריס. בכל מקרה, יומולדת שמח, מאושר וחייכני. (אני לא אסתכל, אתה יכול לחגוג בלי שאני אסבול).

אני יכולה להבין מה נסגר בפורום הזה

בזמן האחרון? לא שמעתם שאנוכי אלרגית לדברים דביקים מעין אלו? יאכס!!! מזל טוב לדור!!!

יסמין43

New member
גם אני שוקלת ליזום חוק בכנסת

שיאסור על שרשורי מזל-טוב למיניהם בפורומים השונים.

zimes

New member
למה../images/Emo35.gif אנחנו מנפחים אותו,

אפילו עם אמוטיקונים. תחשבי שאחרת - לא היינו מתיחסים ליום ההולדת הזה בכלל. > צימעס לא יומולדתית. פאק באישיות. <

יסמין43

New member
זה לא שיש לי משהו נגד ימי הולדת.

יש לי משהו נגד זה שעשרה-עשרים אנשים אומרים בזה אחר זה בדיוק אותו הדבר בווריאציות קלות עד אפסיות. (אז אולי הכנסת היא באמת לא המקום לטרוניה נגד זה...
)

זו בדיוק אותה טרוניה שהייתה לך על

ה"מה נשמע?"- נראה שאת מייחלת לשפה שאין בה הפרדה בין מסר לשדר- מה שאומרים זה מה שיש- מה שיש זה מה שאומרים. (מקווה שהסברתי את זה נכון- נטמג בוודאי הייתה עושה זאת טוב ממני בעשרות מונים, אבל מה ל'שות...) [ייתכן שאת פשוט לא אוהבת את המצב הקיים- על הצביעות והגינוניות שבו, תכונות מאד אופייניות למדינתינו...
] (לדעתי) זה לא עובד. אמנם את מבוגרת ממני,אך זכורים לי נסיונות המחאה שלי בעניין וזכורה לי אף יותר הסטירה שחטפתי בעקבותם.
מעצם העובדה שאנו חוזרים על מילים בזמנים שונים, טבעי שיתפתחו משמעויות שונות לאותן מילים, (שלא לדבר על זה שאנחנו אנשים שונים/ וכולי וכולי) וברור שמילים זהות מובעות בכוונות שונות ומתקבלות באופן שונה ולפיכך לא ניתן לצעוק על העולם: "נמאס לי לנסות לפענח אתכם. נמאס לי שיש נורמות המונעות מרצונותיכם להתבטא בכל מילה שאתם מוציאים מהפה ונמאס לי שאתם מוציאים מהפה מילים שאתם לא מתכוונים אליהן!" נכון, מעייף וקשה לתקשר עם אנשים. (במיוחד כשאתה באמת מעוניין להקשיב להם ולהבין אותם
) זה מה יש.

יסמין43

New member
זה דומה, אבל שונה.

בנושא ה"מה שלומך//נהיה בקשר" דיברנו על שקר ופחדנות באמצעות השפה, שזה דבר באמת חמור בעיני, אם כי מובן שברור לי שזה בלתי נמנע. וכל מה שנותר זה להצביע על התופעה ולנסות לא ליטול בה חלק, אם זה לא מוצא חן בעיני. כאן יש אולי בדיוק את הדבר ההפוך. כלומר, ברור שכל אחד שאומר כאן "מזל טוב" מתכוון לכך במלוא מובן המילה. וברור שזה לגיטימי לחלוטין ודווקא יפה מאוד, ואין לי שום טענה לעצם העניין. כאן זה יותר בא מהחלק הילדותי שלי, שמעצבן אותי שאני נכנסת לפורום זה או אחר ונתקלת ורוב הדף מלא בברכות שחוזרות על עצמן. זה סתם מתסכל אותי, כי אני מחפשת עניין, משהו שיעלה לי את האדרנלין, ובמקום זה אני מוצאת דף שהוא ריק מבחינתי. אבל אין פה מקום לטענה של ממש. חוץ מזה, שבמקרה זה ה"טענה" שלי נכונה רק לפורומים. ברור שאם באים לחתונה אז המילה הראשונה היא מזל טוב. זה מקובל עלי בהחלט ואין לי שום בעיה עם זה. זה כמו שהמילה הראשונה שאומרים כשנפגשים היא "שלום" או "היי". הכל בסדר גמור. רק שפורומים זה דבר טיפונת שונה. תארי לעצמך שבכל בוקר הייתי מתחילה שרשור של "בוקר טוב"!!! אבל שוב, זה לא שיש לי פה טענה של ממש. במקרה זה אין פה שום בעיה מוסרית או חברתית. ובאופן כללי, מעייף וקשה לתקשר עם אנשים, אבל בהחלט נורא מעניין ויש לי המון סבלנות להקשיב ולהבין. אם יצאתי נגד ה"נהיה בקשר" ודומיו זה לא משום שזה קשה להבנה, אלא משום שזה שקר שנעשה במודע ומתוך פחדנות, כפי שכבר אמרתי. (ואני לא יודעת על איזו סטירה מדובר, אבל אם זה קשור אלי - אני מצטערת אם פגעתי בך באיזשהו אופן.)

idanyd

New member
שרשורי "בוקר טוב" יומיים?

טוב, זה כבר רעיון מופרך. אני לא מאמין שזה יקרה בשום פורום.

יסמין43

New member
או, עידן, היום ישבתי אצל הספר

וקראתי ב"לאישה" על אחת שהכירה את בעלה כשהיא הייתה בת 36 והוא בן 17.

idanyd

New member
או, אני אוהב מתמטיקה ../images/Emo13.gif

36-17=19 43-21=22​
אם רק הייתי מבוגר בעוד 3 שנים...

יסמין43

New member
../images/Emo13.gif נו, מה זה שלוש שנים? אבל

בסדר, אתה יכול להירגע, אני לא בעד הפרשים כאלה, לא כלפי מטה ולא כלפי מעלה. אני בעד מישהו שהוא פחות או יותר באותו שלב בחיים. כך שגם גריאטרים לא כל-כך באים בחשבון. וחוץ מזה, בכלל לא בדקנו איך אתה בענייני ברקים, אז בכלל מה יש לדבר! (זו הייתה הדרישה הראשונית, אם אתה זוכר.)

Outlast

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo77.gifמזל טוב דורק'ה!../images/Emo65.gif

למעלה