1.7 המומלצים

../images/Emo41.gifעידכון המדע הביולוגי-פופולרי../images/Emo41.gif

גולשים יקרים, פורום ביולוגיה ומדעי החיים מזמין אתכם להתעדכן בחדשות המדע הביולוגי מרחבי הרשת... והפעם:
מלחמת המינים בנמלים - כיצד הזכרים נלחמים בנקבות
ציפורים נודדות - מוח קטן
פורטל האינטרנט של הירחון Nature מספר את סיפור הצלחתם של רופאים מתל-השומר
תרופה חדשה תוכל לגמול מהתמכרות לאלכוהול
ועוד... בואו להתעדכן במקום שבו החיים נראים אחרת

deena

New member
נכנסת הביתה ונגעלת.

היא מתביישת בבית שלה. "זה מה שקורה לי בחודשים האחרונים, מיום ליום יותר נגעלת ממנו, וממש מתביישת להזמין אלי אנשים בגלל זה, מרגישה שמגיע לי יותר." מה עושים?

a e q u i t a s

New member
מתעסקים בקקי ופיפי - באג לייף מגיב

פיפי קקי ומלחמתם בהתנתקות - מאמרו של יוני שדמי מעריב, באג לייף מחזיר בהפוכה, - קישור

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif מכתב לילדי הגן

"אתם מדהימים אני מעריצה אתכם על היכולות שלכם... תאמינו לי שאם היו שמים 35 מבוגרים והם היו צרכים לחיות עשרה חודשים יחד תחת קורת גג אחד התמונה הייתה שונה.... ואז פתאום מגיע 30 ביוני וצריך להיפרד ושוב התבוננות הדדית והבנה איך הפכנו להיות למשפחה איך אני זכיתי לגדל 35 ניצנים של אהבה איך כל אחד ואחת חדרו לתוך הנשמה הייתה זו שנה של נפלאות נפלאות הגדילה של עוד דור.... מכתב פרידה מרגש מגננת לילדי הגן. בפורום מכתב שלא נשלח

לב אם

New member
הילדים והחופש הגדול

איך נשמור על ילדינו שיצאו לחופש? האם האינטרנט באמת מסוכן? מוזמנים להוסיף ולהתייחס.

"אני מאשים"- זה היה חייב להאמר!

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?folderName=malediction&EntryId=413903

rozalinda22

New member
כמה כיף שדואגים להזכיר../images/Emo108.gif

לי שאני שמנה. אנשים "טובים" באמצע הדרך. על נימוס ועל אנושיות ועל אנשים שפוגעים. תודה
שבת שלום.

ר ו ני

New member
פוסט על פוסט (מודרניזם)

פתאום גם אני מוצא את עצמי מחייך חיוך קטן בכל פעם שחלון המסנג`ר נפתח.. בכל פעם שהטלפון מצלצל.. בכל פעם ש...

למעלה