1.3.2005

shlomimnu1

New member
1.3.2005

אנו, דור העתיד של מדינת ישראל, זקוקים לזכויותינו בחזרה. דו"ח דוברת פוגעת בזכויותינו והגיע הזמן להגיב על כך! אנו יכולים וצריכים להשפיע, דברת דאג לחוקק חוקים למען התלמיד אך לא דואגת לביצועם. ולכן אנו מציעים שבתאריך 1.3.2005 שכולנו - תלמידי ישראל נשבות ונצא במחאה! כל זאת בגלל שדו"ח דברת מזלזל בזכויותינו, ובנוסף לזאת מקצרים את החופשים שלנו, שנים חג החנוכה מלווה בחופש, איך יתכן שמסורת ארוכת שנים תעלם? מה אחרי זה? פסח? בנוסף לכול עוברים ליום לימודים ארוך, שגוזל את שעות שקצרות גם ככה. אנו חייבים לצין שדוח ועדת דוברת אכן צודק בתחומים רבים אך יש גם מקומות שבהם הוא לא נגע. לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 :אז רבותיי , אנו מכריזים על שביתה!!! אנו זקוקים לעזרתו של כל תלמיד במדינת ישראל. אם לא יחול שינוי עד ה-1.3.2005 לא נגיע לבית הספר, אנו זקוקים לעזרה שלכם, פרסמו את הודעה זאת בכל דרך אפשרית כולל איסיקיו מסנגר, פורומים וכמובן בבתי הספר! ב1.3.2005 כל תלמידי ישראל יצאו לשביתה לאין זמן מוגבל ראו הודעה זאת כרשמית

tt 4 ever

New member
נמ צריך איזה אישור לעשות שביתה לא?

לא זוכרת ממש אבל אני זוכרת שכדי לעשות שביתה צריך שזה יבוא בצורה כזאת רשמית שבאמת כולם ידעו עליה ושלא יהרגו את כל העולם ואחותו כי אנחנו לא מגיעים לבצפר. <אצלי לפחות הורגים בגלל זה חחח,השעו אותי כי הייתי חולה ובאותו יום גם כל הכיתה החליטה להבריז אז עונש על כולנו :| >

chompy23

New member
אתם לא מבינים כלוםםםםם

תראו רוב הסיכויים שוועדת דוברת לא תצא לפועל בגלל התקציב הדל של המדינה דבר שני מלא תלמידים הולכים להגיע כי למשל בעיר שלי(כפר סבא) יש מבחנים מחר ואמרו שלמבחנים האלו שהתקיימו מחר לא יהייה מועד ב והלימודים ממשיכים כרגיל ככה שתלמידים לא רוצים שיהיו להם חיסורים אז כן יבואו!!!!!!!!!רק שביתה של מורים שמודיעים בחדשות באמת תעבוד ואף אחד לא יגיע!זה לא רשמי וחלק בכלל לא שמעו עליה גם מערים אחרותתתתת! תפסיקו להיות כאלו תמימים!

pinkp

New member
אתם, דור העתיד...

תפסיקו להיות מושפעים מהביקורת והשיווק האנטי-דברת. קשה היה לקרוא את הדו"ח נכון? כי הוא נכון. צודקים, יש כמה דברים שאני מסתייג מהם אבל כשמסתכלים על חצי הכוס המלאה רואים שהוא נכון וצודק ויכול להביא רק טוב. אל תנסו לשחק במשחקים של גדולים ולהתחיל לשבות כי כל מה שזה יעשה זה יוריד לכם את הציונים בסוף השנה על היעדרויות (10% כמדומני)... אם רוצים ל"הילחם" במסקנות (הצודקות) של הועדה תעשו את זה בדרכים מקובלות וריאליות. שביתה היא לא אחת מהן. מלבד זאת, תנו למועצת התלמידים הארצית להילחם, אם צריך בכלל.

tapr

New member
מסכים

אבל... מועצת התלמידים הארצית היא לא בדיוק גוף אובייקטיבי שפועל אך ורק כתוצאה מהאינטרסים של ציבור התלמידים. הם מופעלים וממומנים ע"י משרד החינוך, וכשזה נוגע לדברים חשובים, כמו מדיניות, הם מיישרים קו עם לבנת ותירוש... זה לא ממש גוף שהתלמידים יכולים לפנות אליו לישועה... ד"א, אני תומך בדו"ח, אם זה לא היה ברור.

Sashka7

New member
תפסיקו להפיץ את

המכתב הנוראי הזה!!! אם עוד לא הבנתם אז דוח דוברת בא ליעיל את מערכת החינוך בישראל ורוב הדברים שכתובים שם הם לטובת התלמידים!!! זה שכתוב שהחופשים יקוצרו - זה ממש לא נכון!!! מספר ימי חופשה לא השתנה!!! וגם הדוח הזה לא מזלזל בזכויותינו!!! ובכלל מי שכתב את המכתב הזה הם המורים עצמם והם עוד מבקשים מאיתנו לצאת למחאה ולא ללכת לביה"ס!!! תבינו שדבר זה יפגע רק בנו ובמיוחד בתלמידי תיכון שיש לנו בגרויות ובחינות מתכונת בעוד חודשיים!!! אז אני מקווה שהשביתה הזאת לא תתקיים בסוף כי אחרת אנחנו פשוט נידפק!!! אז תפסיקו כבר להפיץ את השטות הזו כבר!!! בתקווה שב-01.03.2005 כולנו נלך לביה"ס ולא יהיו בעיות בגלל דוח זה!!! שיהיה לכולכם שבוע נעים וניפגש בסמינר!!!!!!!

wizibusy

New member
אני חושב שההפגנה הזאת חשובה!

היא חשובה מכמה סיבות. קודם כול היא מביעה את התעוררות הנוער והשמעת הקול שלהם - הקול שצריך לקבוע. היא תורמת להוצאה שלנו מהאדישות הנוראית שקיימת בנוער שלנו, פעם הנוער ותנועות הנוער היו מרכיב עיקרי בחיי החברה שלנו, קיום הם סתם מקום למפגש חברים ופעילויות קטנות. במקרה שיקום ארגון שיאגד בתוכו את בני הנוער, זה יהיה מצויין, ארגון עצמאי , שלא כמו מועצות התלמידים הכושלות במקצת. בנוסף! חשוב להבין! דו"ח דברת הוא חשוב! צריך רפורמה! אבל כמו כול דו"ח וכמו כול רפורמה, צריך לדון עליה, ולהגיע להסכמות, לטובת התלמידים! לכן השמעת הקול שלהם חשובה. אפילו אם לא היה אמת מאחורי דברי התלמידים, האקט הזה היה חשוב כי הוא יכול להיות תחילת הקמת ארגון תלמידים אמיתי! אם למורים יש, גם לתלמידים צריך להיות!

pinkp

New member
אז אולי ...

פשוט תלמיד יקום וירצח את שרת החינוך, אז בטוח מישהו ישים לב לנוער! בחייך! זה בדיוק כמו שאמרתי, משחקים במשחקים של ילדים קטנים, להפגין כדי שיראו. לא מפגינים כדי להראות שקיימים, מפגינים ושובתים כדי להראות משהו, אמונה. לא את עצמנו. זה כמו אלה שעושים שלום מאחורי השדרן שנמצא בזירת פיגוע. מגוחך. רוצה להפגין? בכיף, אבל מאידיאולוגיה. אל תהיה פוליטקאי מסריח. אוהב אותך, אגב.

rikiy

New member
יפה בלי חקוי

ייאאללהה שביתה.. כוס אמא של הבני זונות אלה בבית ספר שלי חייבים לבוא..! כוס אמא שלכם יפותחים שרמוטות מזדינותת!!

rikiy

New member
שלום לך..!

מה זה הדיבור הזה לא צריך להסחף...!!! מה את איזו ערסית אני לא מבינה את צריכה להתביש

תשמעו

זה ברור ש99% מהתלמידים עושים את זה רק בשביל לא לבוא לבצפר... אני (כמו כולם) יקח על זה טרמפ ולא יבוא:p לי לא ממש משנה וועדת דוברת כי בעיר שלי הוא לא ייושם השנה...

למעלה