1/2

1/2../images/Emo32.gif

להל"ן שידורי הטלוויזיה ביום שלישי ה28/1
בערוץ הסרטים בשעה 24:09 יוקרן הסרט "200 סיגריות" אשר מוגלל את סיפורי האהבה
של צעירים ניו-יורקים אשר נפגשים במסיבת ראש השBה האזרחי . בכיכובם של בן אפלק וקורטני יקירתינו (Yeah right...
) . מי שמעוניין לראות את כישורייה של קורטני בתור שחקנית מוזמן....
בVHI בשעה 23:00 ישודר האנפלגד של אליס אין צ´יינס אומנם זה לא קשור , אבל אני יודעת שרבים מחברי הפורום חשים חיבה לא קטנה לעליזה בשלשלאות ... אמרו לי שליין לא במיטבו שם ( בלשון המעטה
) אך עדין שווה לראות .
Enjoy

nnnnnnnnn

New member
יש שם שחקנית שאני מה זה אוהבת...

נו זאת ששחקה ב´כמעט מפורסמים´ שחקנית גדולה...

HuRLeY GiRLY

New member
אוף.. בא לי לראות שוב את "כמעט

מפורסמים".. מישהו יודע אם ישדרו את זה אי פעם ביס?

ראיתי ת´סרט בקולנוע.. :) יש שם קטע

אחד גדוול קרעע אותי מצחוק... זה שהוא עולה על הגג ומלאא אנשים מסביבו והוא צועק I love music וכולם כזה מוחאים קצת כפיים באדישות.. ופתאום הוא בא בכזאת יציאה But im on drugs!!!!!! כולם צועקקקקקקקים ומוחאים כפיים חח כולם מסוממים.. :)

nnnnnnnnn

New member
חחחחחחח..

סרט גדול... דרך אגב מישהו יודע באיזה עוד סרטים השחקנית הזאת שיחקה?

אוי שמוליק

פשוט תיקון, הייתי חייבת, זה לא הולך ככה. זה הולך ככה: and you can tell ben folds from roling stone magazine that my last words were:..... were..... "im on drugs!" ואז כולם צועקים כן כן וזה, ושמוליק צועק: "i think we should work on those last words!" אז הוא אומר ok, ok i have it, thats better:"....i dig music!" וכולם מוחאים כפיים בחוסר התלהבות. ואז הוא שוב צועק "im on drugs!" וכולם שמחים ואז שמוליק צועק לו:"dont jump!" ואז הוא אומר "ok" ומסתובב אחורה ואז כולם צועקים לו "jump! jump! jump" (מזכיר למישהו שיר של בואי?
) ואז הוא קופץ ואז כולם קופצים וזהו. סליחה על שגיאות כתיב אם יש וסליחה על ההטרדה פשוט ראיתי את הסרט הזה יותר מדי פעמים...

eorion

New member
אהה...

יש גם בערוץ שמונה סרט על הקלאש בתשע וחצי ניראה לי... הסולן שמת... מהתקף לב ניראה לי... אבל יש גם שיי ודרור בשעה הזאת! מה נעשה?!

שוב על הקלאש? 5 פעמים כבר ראיתי את

זה ערוץ 8 האלה חרשנים.... חחח תראה שי ודרור.. ערוץ 8 יחזירו את זה שוב :) מומלץ לראות :)

eorion

New member
אז כל כך אין לך את ה"חוש הומור" שלי

זה כן מצחיק. ציני, שמאלני, זה מצחיק. כן כן זה מצחיק.

הדיון על "האם שי ודרור מצחיקים?"

הוא דיון נפוץ,והקביעה שלי:כן,שי ודרור הם מצחיקים אבל לא כולם מבינים את ההומור שלהם...חבל

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני שונאת את VH1
למה אפעם הם לא יכולים לשדר את אנפלג הנכסף
אוף , אוף , אוףףףףף
טוב , עכשיו לאחר שפרקת את עצבי על הערוץ אוכל לספר לכם שנדמה לי שהיום יש יום פו-פייטרס בMTV אך חוץ מברטניות למינהן וכל מיני בוי בנדס לא ראיתי שם דבר מיוחד .... אך אולי יהיה משהו .

למעלה