1..2..3.. מי עררררררררררר??????????? התפקדותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
מ מושמושה New member 11/8/06 #1 1..2..3..../images/Emo124.gif מי עררררררררררר??????????? התפקדותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
פ פוקימונית של הצאט New member 11/8/06 #6 אני ???????? נו מה בגלל המחשבה אם נראסלה בן זונה הזה עיר אותי שוב ב- 9 בבוקר אני מורידה לו את הביצים קיושטה נחמדה קיטושה פצצה אולי תפלי אצלי נסראלה
אני ???????? נו מה בגלל המחשבה אם נראסלה בן זונה הזה עיר אותי שוב ב- 9 בבוקר אני מורידה לו את הביצים קיושטה נחמדה קיטושה פצצה אולי תפלי אצלי נסראלה
A adidiqq1 New member 11/8/06 #8 יאאאאאאאאאאאאאאאא יו מה מה מה מהההההההההההההההה עשיתייייייייייייייייייייייי אינעלללללללללל העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם???????. מהההההההההההההה?
יאאאאאאאאאאאאאאאא יו מה מה מה מהההההההההההההההה עשיתייייייייייייייייייייייי אינעלללללללללל העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם???????. מהההההההההההההה?
A adidiqq1 New member 11/8/06 #9 יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לייייייייייייייייי שיתוקקקקקקקקקקקקקקק אמןןןןןן! מה נסגר איתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם? בעעעעעעעעעעעעעעעע
יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לייייייייייייייייי שיתוקקקקקקקקקקקקקקק אמןןןןןן! מה נסגר איתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם? בעעעעעעעעעעעעעעעע
A adidiqq1 New member 11/8/06 #13 ../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif מה יש לך אתתתתת? בוא'נה מה נסגר איתכם לכו לישון אתם עייפים כולם נפלו עליי לא עשיתי כלום אני ילדה טובה תשאלי את מור אפילו חחחחחחחחחחחח
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif מה יש לך אתתתתת? בוא'נה מה נסגר איתכם לכו לישון אתם עייפים כולם נפלו עליי לא עשיתי כלום אני ילדה טובה תשאלי את מור אפילו חחחחחחחחחחחח
ע עדן המסטולה פה New member 11/8/06 #14 שמענוווווווווווו שמענווווווווווו .. עלק "מה עשיתי"........ טחחחח
A adidiqq1 New member 11/8/06 #16 יו עדן? שתרגישי טוב כן? תחזרי אליייי מה נסגר איתךךךךךךךךךך? יא סרט מהלךךךךךךךךךךךך אני ילדה טובה לא עשיתי כלום יאללה פה זה נגמר!
יו עדן? שתרגישי טוב כן? תחזרי אליייי מה נסגר איתךךךךךךךךךך? יא סרט מהלךךךךךךךךךךךך אני ילדה טובה לא עשיתי כלום יאללה פה זה נגמר!
ע עדן המסטולה פה New member 11/8/06 #17 חחחחחחחחחח עדי את ילדה טובה כמו שאני סטרייטית .. חעחעחעחחעחעחע
A adidiqq1 New member 11/8/06 #18 יו יאללה יאללה עדן לכי תראי אם אני <<<<<<<<<<<<<<שם>>>>>>>>>>>> אני ילדה טובה
ע עדן המסטולה פה New member 11/8/06 #19 ח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח:- הבתלבלו לי העיינים!! חח רואה רואה איך את שולחת אותי.??.. א ת ילד ה רעהה!!!!! בעע
ח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח:- הבתלבלו לי העיינים!! חח רואה רואה איך את שולחת אותי.??.. א ת ילד ה רעהה!!!!! בעע
A adidiqq1 New member 11/8/06 #20 עדן? עוד לא הלכת לבדוק איפה אני? טוב אניילדה רעה יאללה תנוחייייייייייייייייי
מ מהמר שלא מוותר New member 11/8/06 #21 הלו עדי ,תנוחי מהר../images/Emo46.gif אני דורש שתתנצלי בפני עדן על מה שעשית לה אחרת יהיה לך עסק איתי ,ועדי די לחפור פה אה ?
הלו עדי ,תנוחי מהר../images/Emo46.gif אני דורש שתתנצלי בפני עדן על מה שעשית לה אחרת יהיה לך עסק איתי ,ועדי די לחפור פה אה ?
A adidiqq1 New member 11/8/06 #22 חן? לך תבדוק גם אתה אם אני <<<<<<<שם>>>>>>> יאללה תנוחחחחחחחחח גם אתה אתה עייף כפרה
מ מהמר שלא מוותר New member 11/8/06 #23 עדי כנסי.... אממ את לא שם <<< או >>> ולכי למטבח ותגידי לי עם אני שם ותנוחי את אה? אני ממש לא עייף אולי את עייפה? לכי לישון
עדי כנסי.... אממ את לא שם <<< או >>> ולכי למטבח ותגידי לי עם אני שם ותנוחי את אה? אני ממש לא עייף אולי את עייפה? לכי לישון
ש שועלה עם חוטיני New member 11/8/06 #25 הלווו תנוחו כולם מה יש לכם חן למה אתה מתערב זה ביניהם וכמו שאני לא מתערבת אל תתערב למה להוסיף בנוסף לוויכוח עוד וויכוח יאללה תנוחוווו הייתי פה לימי
הלווו תנוחו כולם מה יש לכם חן למה אתה מתערב זה ביניהם וכמו שאני לא מתערבת אל תתערב למה להוסיף בנוסף לוויכוח עוד וויכוח יאללה תנוחוווו הייתי פה לימי