1..2..3..

מושמושה

New member
1..2..3..../images/Emo124.gif

מי עררררררררררר??????????? התפקדותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אני ????????

נו מה בגלל המחשבה אם נראסלה בן זונה הזה עיר אותי שוב ב- 9 בבוקר אני מורידה לו את הביצים :p קיושטה נחמדה קיטושה פצצה אולי תפלי אצלי נסראלה

adidiqq1

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאא יו מה מה מה

מהההההההההההההההה עשיתייייייייייייייייייייייי אינעלללללללללל העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם???????. מהההההההההההההה?

adidiqq1

New member
יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לייייייייייייייייי שיתוקקקקקקקקקקקקקקק אמןןןןןן! מה נסגר איתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם? בעעעעעעעעעעעעעעעע

adidiqq1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif מה יש לך אתתתתת?

בוא'נה מה נסגר איתכם לכו לישון אתם עייפים כולם נפלו עליי לא עשיתי כלום אני ילדה טובה תשאלי את מור אפילו חחחחחחחחחחחח

adidiqq1

New member
יו עדן? שתרגישי טוב כן?

תחזרי אליייי מה נסגר איתךךךךךךךךךך? יא סרט מהלךךךךךךךךךךךך אני ילדה טובה לא עשיתי כלום יאללה פה זה נגמר!

adidiqq1

New member
יו יאללה יאללה עדן לכי תראי

אם אני <<<<<<<<<<<<<<שם>>>>>>>>>>>> אני ילדה טובה

ח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח../images/Emo10.gifח:-

הבתלבלו לי העיינים!! חח רואה רואה איך את שולחת אותי.??.. א ת ילד ה רעהה!!!!! בעע

adidiqq1

New member
עדן? עוד לא הלכת לבדוק איפה אני?

טוב אניילדה רעה יאללה תנוחייייייייייייייייי

הלו עדי ,תנוחי מהר../images/Emo46.gif

אני דורש שתתנצלי בפני עדן על מה שעשית לה אחרת יהיה לך עסק איתי ,ועדי די לחפור פה אה ? :p

adidiqq1

New member
חן?

לך תבדוק גם אתה אם אני <<<<<<<שם>>>>>>> יאללה תנוחחחחחחחחח גם אתה אתה עייף כפרה

עדי כנסי....

אממ את לא שם <<< או >>> ולכי למטבח ותגידי לי עם אני שם ותנוחי את אה? אני ממש לא עייף אולי את עייפה? לכי לישון :p

הלווו תנוחו כולם מה יש לכם

חן למה אתה מתערב זה ביניהם וכמו שאני לא מתערבת אל תתערב למה להוסיף בנוסף לוויכוח עוד וויכוח יאללה תנוחוווו הייתי פה לימי

למעלה