1,,,2,,,3,,,,נסיון.....

1,,,2,,,3,,,,נסיון.....

סאאממק המחשב המעפן הזה... חייבת להחליף אותו... ריכוז תגובות..חחח ג´ולי....אם היה אפשר לאכול ושלא יבחינו בזה...הייתי טסה לשווארמה שמש הסמוכה למקום עבודתי.... מאיה....יעוץ לפני הנישואין או אחורי,,,לא משנה,,,גם ככה לא יעזור לאפחד.. עוד ג´ולי...הסיפור של שאולה.....מצמרר ביותר... סער...מה שבטוח....אחרי שאלוקים ברא אותך הוא יצא לחופש חודש...חח טאקי....אחלה אתר...תתחדשי... עוד סער.....היית חייב לפרסם ת´תמונה שלי??? אין כבר סודות בין חברים? עד כאן.......טוווווווווווו רגע שאלה אליכם.... 3 קוראסונים עם שוקולד...קטנים לא גדולים....לא צורפתים....אשכנוזים.....זה משמין? כמה קלוריות? ((טליה))

חחחחחחחחחח,,,,,,אז ככה:

מאיה: כנ"ל ג´ולי: אם אפשר היה הדבר,, הייתי רצה לפיצה האט,, וטורפת מגש שלם.. קרואסנים עם שוקולד: הם לא משמינים,, בטוח שלא,, אבל לעומת זאת,, את/ה כן !

קסומה

New member
אני שמעתי ש.......

אם אוכלים קרואסונים בעמידה זה לא משמין.......... לעומת זאת שמעתי ש...אם אוכלים בעמידה זה משמין ברגליים..... ועוד שמעתי.... ש...טעימה מקרואסון זה לא נחשב בסיכום הכללי של הקלוריות. ועוד משהו.... תני ביס יא קמצנית!!!!!! איך בא לי קרואסון...........

אההההה

עכשיו יש מבין למה אני נראה כך...חחחחח 3 אכלתי!!! 3......תאמיני לי אם היית פה הייתי עושה עימי חסד....
<<<<סתם מנסה משהו [-;...זהו>>>>

למעלה