1.10 במומלצים

חברי קומונת "מיקי ויהודית" בצילומים

היום, פרק ההחזרה של רצים לדירה, חברי קומונת "מיקי ויהודית" נוסעים לצילומי פרק ההחזרה ויהיו הקהל של מיקי ויהודית, אשר מיקי ויהודית הזמינו אותם לפני שבוע וחצי בקומונה לבוא לצילומים. בואו לאחל בהצלחה לחברי הקומונה בצילומים ולמיקי ויהודית בפרק ההחזרה היום בקומונה הרשמית שלהם. בבקשה ממך עורך הדף הראשי שים בבקשה בדף הראשי פליז! http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=11403

ה מוזה

New member
מכתב שלא נשלח

"אני כותבת פה כי הייתה לי אהבה,שנתנה לי את כל מה שהייתי צריכה,והאמינה בי ופירגנה לי,ותמכה בי,אך יחד עם זאת הרגה אותי לאט לאט האהבה שלי נפלה לסמים,והוא מכור,אהבה יפיפיה,אהבה בת 25 הוא היה מקסים כל כך,כל מה שרציתי היה בו אבל זה לא קל לחיות עם מכור".... עכשיו אתה בגמילה

לציבור הנכים הכלליים וכלל הציבור.

ציבור הנכים הכלליים ואחרים נקראים בזאת לחתום על העצומה הבאה אני נכה כללי החי במדינת ישראל מביע בזאת את תמיכתי הבלתי מסויגת בקריאה של הנכים הכלליים על כך שיש להפריד ולנתק את הקשר שבין זכותי הלגיטימית לקבל את קצבאותי ללא קשר להשתכרות. דו"ח וועדת לרון אם ייושם יפגע בכל אזרחי ישראל חס וחלילה שיחלו ויזדקקו לשרותי המוסד לביטוח לאומי ואחרים. ציבור הנכים הכלליים ואחרים נקראים בזאת לחתום על העצומה הבאה

אחי, אחותי ואני

בואו לדבר, לספר ולהשתתף בפורום יחסי אחים ואחיות (1357).

למעלה