1 + 1 + 1 = 4 ?

1 + 1 + 1 = 4 ?

1 - תרגול 1 - הכנה 1 - התרעה = ? לא בכל יום יוצא במחוזותינו, לשמוע ראש מוסד לשעבר, שהוא בכלל ימני, ומונה ע"י ממשלה ימנית, אחד כזה שעמד בראש מוסד מכובד { תזכורת : ב-1973 המוסד התריע, ואמ"ן פישל }, ומכריז : ""אני, אשכנזי ודיסקין יכולנו לבלום כל הרפתקה מסוכנת של ביבי וברק. עכשיו אין מי שיעצור אותם". אתם ישנים בשקט ? 4 -לומר : "לא טוב להודיע לאויבינו מה אנחנו מסוגלים או לא מסוגלים לעשות", ובאותה הנשימה להכריז : "ישראל לא יכולה כמעט להשפיע על השינויים בעולם הערבי ויכול להיות שעדיף לה לא להתערב", אינו נשמע לכם תרתי דסתרי ? האם ראש אמ"ן לשעבר, עמוס ידלין, אינו פוסל במומו ?

אני מתנצל.

אין לי תואר במדעי המדינה, ולא למדתי בווסט פוינט. אבל הלקח שלמדתי בנובמבר 95, היה, שאם אני שותק, פנאטים השקועים באמונתם העיוורת, וחסרי השכלה בכל דבר שאינו כתוב ב-"הלכה", מכתיבים את סדר היום. ו... לא !!! מצדה לא תיפול שנית !!!

Chivalrous

New member
לשאלת המיליון דולר { או החללים }

האם נתניהו רק עושה קולות, שהוא מעלה את כולנו על המצדה, או שהוא רק מפעיל לחץ פיזי מתון, מתייחס שגריר ישראל לשעבר בדרום אפריקה. מילא, להתאבד על המצדה בגלל דברים החשובים לי... אבל... לעשות זאת בגלל הדברים שהפנאטים דוחפים אותנו לשם ?

אני קוראת

עכשיו את הספר "המוסד" (מומלץ ביותר!!!) אני ישנה בשקט עד כמה שאפשר לעשות זאת במדינה שלנו . . . .

את מתכוונת...

לספר הזה, של מיכאל בר-זהר וניסים משעל ? עם נתניהו כראש ממשלה, איני חושב שאפשר לישון בשקט, במדינה הזאת שלנו.

בדיוק לזה

לא יודעת אם כרגע יש מישהו בכלל ראוי לעמוד בראש המדינה הזו גם לא הוא

ye44

New member
תיקח ../images/Emo184.gif מסוג

ואבן אני
בשקט
פחחחחחחחחח תתבשל במיץ של עצמך
כי הוא הולך להיות ראש הממשלה שלך לפחות בשני עשורים הקרובים
שאתה עלוב נפש ו

ye44

New member