1-0 שוויץ

SnapDragon

New member
../images/Emo27.gif

סליחה על האיכות..זה היה אחרי פודרה. ממש לא שלטתי בעצמי. לפחות תתרשמו מהזקן של צח... (ולאלה מכם שתוהים על השעה - אכן, לילה לבן עבר על כוחותינו. האם זה תחילתו של סיק ידידותי למשתמש? הממ)

../images/Emo6.gif

(מזל שהזקן של אביתר התאפס בחזרה
)

Walk Two Moons

New member
זה לא באמת חדש ../images/Emo11.gif

זה כמו "אני אעשה כלים ואתה תישן"
באמת, שייתן לנו יותר קרדיט
מעניין שאהבת כ"כ את "פודרה". הוא תמיד היה בשבילי פילר שכזה, מעין ממלא מקום ל"כלום לא עצוב", על תקן ההפוגה הקומית. אני בעד
תודה על השיתוף, ועל התמונות, הו, ברכה על ראשך

There's a crack in everything

That's how the light gets in... לא יודעת מה אני קופצת לפרשן פה, אבל זה בדיוק העניין אם האביתר הזה, הוא יכול לשיר משהו, לאמשנה מה, שכבר שמעת אלף פעם ולא עשה לך כלום, ופתאום לתת בשבירה קטנה, וכל האור נכנס, ואתה מתאהב בשיר, ואתה מתאהב בו, והלך עליך באופן כללי... אתה בטח מכיר את זה.

SnapDragon

New member
ה-סלון ? ../images/Emo12.gif

אני צריכה את הזיכרון שלך! השפיעי עלינו מטובך, אנא...איפה טעיתי ומה השמטתי. (ואיך, איך לא לקחנו סטליסט?!נשבר לי האוסף)

Evi Virus

New member
אני לא טובה בלספר על הופעות

רק אגיד ש"...לשיר ולהופיע..זו התנגשות שני כוחות סותרים...השיר הזה מחבר אותם בחיוך" כן מתייחס ל"מחיאות כפיים". הוא פשוט דיבר על "אותיות" ממש לפני שהוא התחיל את "מחיאות כפיים" (כשאמר שהוא ראה אותנו מסונוורים קודם
) אז בטח היה לך בלבול בפתק
המממ... ו... - אנה
- צח דרורי, אלוהים ישמור. איזה כיף שהוא שם. באמת. הוא ממש משדרג את ההופעה בעיניי - אני לא מאמינה שאמיר צורף עוזב. אני לא מצליחה לדמיין את ההופעות האלה בלעדיו. הסיבוב הבא באמת לא יכלול אותו?

SnapDragon

New member
נכון !

תודה שעשית לי סדר..(ראית? הועלת). - ברוכה הבאה למועדון סוגדי אנה ניקול השניה
. - צח - באמת גילוי נאות ! - אמיר - מקווה, אם כי לא מניחה, שבחודשים הקרובים נגלה על מה ולמה. ובעיקר לאן...

SnapDragon

New member
אל תשבית שמחות

בשמונה חודשים של הופעות (אללי), עוד לא שמעתי את זה. לפחות חסל סדר "אמא של שוטר" ותכלית היותם דוסים. פודרה? פילר? הפוגה קומית? אז זהו, שפודרה של "תן לשינוי לצמוח" היא לא הפודרה של היום. מחזיקה בפני עצמה, לא מ"מ של אפאחד. "כלום" בגילגולו האחרון הוא באמת אתנחתא קומית, ולהשוות את פודרה אליו ממש עושה לה עוול. אביתר נותן ביצוע חי, ומחייה במלוא מובן המילה. זה משעשע אבל לא בצורה של קלות ראש. זו פשוט הנאה ושמחה צרופה (בקטע הזה אני לא יודעת איך ניתן להתאפק מלעמוד על הרגליים). איי-מן על הברכה. וגם על ראשה של אנה, שביצעה כל זאת עם 105 מ"מ, איזו 1600 כמעט נקי מרעשים וללא פלאש בכלל. אפרופו, יש מצב לקריאת חירום בהולה בפייס לבחירת תמונות למתנת סיום כללית. היענות גורפת נדרשת
.

Walk Two Moons

New member
מתי היה פודרה ב"תן לשינוי לצמוח"?

בכל אופן, אף פעם לא הצלחתי להתייחס לשיר הזה כאל יותר ממה שהוא. אם כי כנראה יש יותר מ"ממה שהוא" אחד. ותפסיקי להגיד "פייס". זאת מילה של פקאצות ששומעות "טיק טוק" בפול וולים במושב האחורי באוטובוס. בכל אופן, עזרה בדרך

SnapDragon

New member
הממ

לוידעת, הנחתי. לאור העובדה שלא היית בהרבה מהסיבוב האחרון... זה מעצלנות גרידא. ו-טיק טוק זה כזה לפנה"ס
. תודה ! תיכנונים קדחתניים נהגים ברגעים אלו ממש במשרד. זה הולך להיות שאפתני מידי, כתמיד
. יום אחד בלבד. מישן אימפוסיבל ? (והאחרון - זה בדיוק הפסקול שמתנגן עכשיו במח. ועכשיו גם שלך. ושל הבא בתור. וההיא שאחריו..
)

Walk Two Moons

New member
דווקא הייתי בלא-מעט, לדעתי

אם מחשיבים את ההופעות שקדמו לאלבום, אבל היו גם הן במסגרת "לילה כיום יאיר", זה יוצא 6.

אייי, שיגיע כבר יום שלישי

אני גם אוהבת מאד מאד מאד את "שמתי לי פודרה" בסיבוב הנוכחי
בהופעה בב"ש לפני איזה נצח וחצי, הוא גם כן שר אותו אחרון, נראה לי שבכיתי כל הזמן. נהניתי לקרוא, כרגיל. צחוקים עם הבחור! והתמונות.. כל מה שיש לי להגיד זה שאת יכולה לצפות לכמה מכות מלאות משמעות ביום שלישי. (אני בכלל נגד אלימות
) תודה.

למעלה