1-0 לחיפה!

• פותח הנושא McH3
  • פורסם בתאריך
אמרת 2:1 לפ"ת ../images/Emo35.gif

לא כי כניראה אני לא רואה טוב מישום מה ראיתי 3:1 , איזה כיף ליראות את מיכאל זנברג כובש נגדכם

נכון, אבל הייתי מעדיף לראות את....

ישראלוביץ´ כובש
מה להגיד לכם
הבנאדם מתחמם ממשחק למשחק, לקראת סוף המשחק כמה שהוא היה פעיל...
אני אומר לכם, באמצע העונה תראו איזה תותח הבנאדם

pentagon89

New member
חח אני לא פתח תקווה..

טוב לא נורא..העיקר ננצח את ביתר ביום ראשון.

McH3

New member
ההגנה...

ההגנה של חיפה היתה היום... חרא! למרות זאת נגמר 3-1 ויכל אפילו להיגמר יותר גבוה אבל מה שחשוב שיש לנו 3 נקודות..

צמות

New member
עוד מישהו אוהב את ישראלביץ´../images/Emo70.gif

אני חולה עליו מהרגע שראיתי אותו בפעם הראשונה..
חחח ממש טוב ששום מכניס אותו לאט לאט לקצב במשחקים ככה עוד כמה חודשים יהיה לנו עוד שחקן מעולה שמצטרף לרשימה הארוכה במכבי חיפה האלופה

pentagon89

New member
מחזור 9 חיפה בבלומפילד

נקרע אותכם..כי אתם תשבו בגטו של שער 11...משתתף בצערכם.. השדים האדומים שער 11 גרמנים אני שונא צהוב כחול קאקו בלאסינג איזה גול! אוווו אולטראס הפועל!

עצווווווווווווווווור אתה ה-ו-מ-ו

יחתיכת קומוניסט קוקסינל אל תדאג תקבלו מאיתנו בראש ........ אני שונא אותך הפועל אני שונא כל אדווווום יאלה מכבי יאלה מכבי פה זה הגהנוםםםםםם vamos haifa

pentagon89

New member
חחחח אור

אני אומר את האמת מה אתה רוצה להגיד לי?! שלא רמסתם את האוהדים ביציע ג´??? שער 11 באמת גרמנים, הפ תומכים בנאצים.. ולמה אתה חושב שנקבל ממכם בראש??? הגיהנום הוא אדום לא ירוק חחחחחחח יא ילד מסכן

patito ƒeo

New member
אווווווווווף! ../images/Emo7.gif

הייתי אמורה להיות במשחק, אבל בדיוק כשעמדנו לקנות כרטיסים, אח שלי המנייאק החליט שהוא לא רוצה שאני אכנס גם, כי הוא רוצה להיות לבד עם חבר שלו {אנערף}. אז הייתי עם אבא שלי באוטו, ושמעתי את כל הגולים והצרחות..
בעע, זה היה עצוב.
כשהיו ת´גולים כ"כ רציתי להיות שם.. אוףףףףףף!!!!!!! לפחות נצחנו.

למעלה