1:0 לגרוש שלי

destiny36

New member
עזרה דחופה בבקשה מכולכם/ן

הוא מוכן לקחת את הילד ולשבץ אותו בבית ספר בהקדם רק אם אני חותמת לו בבית משפט שהילד עובר אליו. הוא הבהיר לי שאם אני מסרבת הוא אומר לילד שאמא לא מסכימה לחתום לכן הוא לא לוקח אותו. כאילו אמא אשמה שוב????????????????

חי

תבקשי תקופת ניסיון. אל תשגעו את הילד הזה... בעצם אל תבקשי,תודיעי לו! באסרטיביות .

destiny36

New member
אמרתי לו את זה

החיוך ברח לו בין השורות הרי הוא לא ממש רוצה לקחת אה הוא מתרץ את זה שהוא לא לוקח כי אני לא מוכנה בלי תקופת ניסיון הוא החליט שהילד רוצה וטוב לו שם כמו שהיה לו טוב בחופש שבוע

d a n i e l s 5

New member
שאלה..

(האמת רק עכשיו הבנתי שאת זאת חי יחידה) זוכרת ש...הוא נשוי ויש לו ילדים ....מה האשה שלו אומרת ? מישהו שאל גם אותה?

destiny36

New member
את לא מבינה

הרי ברור ושקוף לי שהוא יודע שהיא לא תסכים הרי בחופשים הוא לוקח וזורק אותם אצל הסבתא אז לכל הזמן יקח???????????? שתהיה לו שבת שחורה כמו שהוא מנסה לעשות לי

d a n i e l s 5

New member
זה נשמע לא טוב !

שווה לדעתי לערב גורמים מוסמכים, מקצועיים ....כי אם זה הולך להיות ככה....זה לא טוב, זה לא נכון .

destiny36

New member
אני חושבת שאני הולכת לערב בגדול

את בית הספר גם ככה קבעתי פגישה עם היועצת. בית הספר של בני הוא מאוד חמים וביתי תמיד עוזרים קשובים גם לילדים וגם להורים. אני פשוט הולכת לספר את מה שהתחלתי השבוע לספר למורה שלו ושיחליטו כולם ויעזרו לי להחליט. אני עם האבא לא אוכל לתקשר גם חוקית כי הוא מצליח לעבוד עלי שוב ושוב .

בדיוק ../images/Emo45.gif

תגידי לו ברוגע, שאם הוא רוצה את מסכימה לתקופת ניסיון של חודשיים, בלי ניירת, בלי לפגוע במזונות (שהוא בלאו הכי לא משלם) תסבירי לו בעדינות, שיכול להיות שבחודשיים האלה, הוא עצמו יראה שקשה לו, ואולי אפילו הילד צריך את זה כדי לבדוק מה הוא רוצה באמת. בלי עצבים, בלי צעקות, ככה בשקט.

destiny36

New member
לא צועקת אין לי קול רק מדובב למקלדת

הוא יצטרך להפנים שאם הוא רוצה הוא יקח לחודש או חודשים ומכיון שאי אפשר סתם לקחת את הבן בלי שום מסגרת כרגע הוא יחכה לחופש הגדול ואני את המיץ שלי יסחטו עוד קצת בנתיים

הוא גר רחוק ממך?

כי אם כן, אז להגיד לו באמת שזה יהיה בחופש הגדול. ודברי גם עם הבן שלו ותסבירי לו, שלא יחשוב שאת נגדו, הוא צריך להבין שהוא צריך כרגע מסגרת, ואי אפשר לקפוץ ממקום למקום. מה אני אגיד לך חי? ליבי איתך

destiny36

New member
מקווה שהמחר יעבור בשלום

אני מחר בערב במשמרת רק שלא יהיה לאבא שלי בלגן כאן
תודה מתוקה

רגע לא לרוץ

אם הוא רציני..שיכין הכול זאת אומרת שירשום לבית ספר וכל מה שצריך והסכם אפשר לעשות הסכם זמני נגיד לשלושה חודשים שמתאר את האופציות של אם יחזור או לא כמובן שאם חוזר אז הכול ממשיך כרגיל ואם לא אז לפי מה שצריך לקזז ממה ש"משלם" ועוד עצה קטנה..לפני שעובר אליו לסגור את חובות העבר.

° זואי °

New member
אז הוא יגיד לילד שאמא לא מוכנה

לחתום. אז מה, שיגיד. ואמא תסביר לילד שהיא מוכנה לחתום אחרי תקופה של נסיון של חודשים שלושה שבהם יגור אצל אבא שלו ויראה אם טוב לא ואם זה מה שהוא רוצה. ואם נורא נורא רוצים, אפשר להוסיף שאבא הוא זה שלא מסכים לסידור כזה, אבל זה כבר לרדת לאותה רמה נמוכה שהאבא ירד אליה באיומים שלו. ילדים אולי תמימים לפעמים אבל הם לא טיפשים (רובם לפחות). אם מסבירים להם, בלי לחץ ובלי עצבים, גם אם הם לא מסכימים איתך, הם יבינו מאיפה את באה ומה המניעים שלך.

destiny36

New member
בחיית חיי הסברתי לילד השבוע

כשדיבר על זה אמרתי לו שאם ילך לאבא לחג שבוע ולקראת סוף השנה ירצה עדין ללכת ילך לכל הקיץ ויחליט סופית. ומה שיחליט יהיה מקובל בכיף. אין אין לא כתבתי כאן שנים שלדבר עם האבא הזה זה לדבר לקיר?

destiny36

New member
אני צוחקת מרוב עצבים

איך אבא שלא מוכן לקחת בחנוכה לשבוע רוצה לקחת כל החיים??????????????

° זואי °

New member
לא צריכה לדבר עם הקיר

צריכה לדבר עם הבן של הקיר. הקיר יכול לדבר אל עצמו. הסברת לילד, וזאת ההחלטה שלך והילד יצטרך ללמוד לחיות איתה. גם הקיר יצטרך ללמוד לחיות עם זה. וככל שהקיר ינסה להסיט את הבן שלו, גרושתו של הקיר תסביר את הדברים שוב ושוב לילד, בסוף כולם יבינו. גם הקיר.

destiny36

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif אין לך מושג כמה

נכון מה שכתבת כמה ברור לי ולך מה שכתבת אבל גם אין לך מושג מה הילד עושה לי כאן ואיך הוא מתנהג יש ימים שאני רוצה להיות בעבודה לסבול לעמול ורק לא להתעצבן ולהגמר הוא עושה דוקא הוא רק עונה לי ב"למה?" "לא רוצה" "כי בא לי" " כי לא בא לי" אני עיפה ממי עוד מעט בת 36 נתתי את ה-11 שנים האחרונות לגידול ועוד בעיטה ועוד בעיטה

° זואי °

New member
בת 36 גם אני

וילד בן 12 יש לי בבית. אמנם קיר אין לי, אבל בהחלט יש לי מושג מה ילד בן 12 מסוגל
ויודעת, יודעת יודעת יודעת יודעת כמה קשה לשמור על פסון וכמה קל להמליץ עליו, אבל לא רואה דרך אחרת.

למעלה