1:0 לביתר ירושלים............

הינה קצת על המישחק

ביתר נגד הפועל בטדי בערך 2000 צופים הגיעו ביתר ניראת בינתים יותר טוב ובדקה 17 ניראה לי השחקן בן שושן עושה 1:0 לביתר יבוריאן לא בהרכב של הפועל מי שפתח בהרכב של הפועל זה: ניר רחמין, ביו אדפמי, אסי דומב, טל חן, יגאל אנטבי, אוגנין לאקיץ', וואליד באדיר, גיל ורמוט, ג'ון פנטסיל, אליניב ברדה, איבזיטו אוגבונה. כימעט כולם חוץ מאבוקסיס ושביט

סיכום שלי

מחצית גרועה!!!!!!!!!!!!!!!! הפועל לא משחקת ביכלל היה להם רק מצב 1 אחרי חצי שעה חוץ מזה הם לא עשו כלום מישחק מאוד משעמם ביתר מגיעה ליותר מצבים ומשחקת הרבה יותר טוב.......אם הם לא היו מחמיצים שערים בטוחים אז כבר היה להם 3:0.......זהו אולי מחצית 2 יהיה יותר טוב

ביתר עדין יותר טובה ומחמיצה

לקשטן בצדק נימאס אז הוא הכניס את אוגובונה בימקום ברדה ואת שי אבוטבול בימקום לאקיץ....

הפועל ליקראת הסוף שיחקה יותר טוב

אבל זה לא הספיק לה אז היא הפסידה 1:0 לביתר ואם בני יהודה ומכבי תא ינצחו אז הפועל תיהיה בחוץ

דיברתי. ברור שדיברתי.

אבל מה זה קשור בכלל? היה לכם ניצחון יפה מאוד על נצרת עילית. עליו מגיע לכם כל הכבוד. לצערי את המשחק שלכם מולנו בגביע הטוטו, לא יצא לי לראות. אני מניחה שלאור התוצאה שיחקתם יותר טוב. כל מה שאמרתי, הוא שניצחון אחד על נצרת עילית, ועוד ניצחון בגביע השוקו, הם לא ממש עילה לצאת במחולות ברחובות. למכבי תל אביב ולהפועל תל אביב הפסדתם בליגה (איך נתתם לעגלות לנצח אתכם, הא? אם הם היו מפסידים לכם אז, במחזור הראשון, הם היו כבר בשלב מוקדם נראים כמו שהם נראים היום), ולכן הדרך עוד ארוכה. בית"ר נראית טוב כרגע, יש לה עוד הרבה מבחני אמת.

ברור.....

שיש לנו עוד המון מבחנים..... פשוט את יודעת, המון זמן ביתר לא הביאה לנו נחת, אז תני קצת לשמוח אחרי 2 או שלושה נצחונות...... נגד מכבי, אשכרה כאילו היו נרקומנים היה להם כח רק ל 45 דקות וגם אוחנה היה מטומטם שלא עשה חילופים בתחילת המחצית השניה.... לכם הפסדנו כי הייתם הרבה אבל הרבה יותר טובים וזהו...... אבל שטויות, הכל ספורט.....

למעלה