1 על 1- חלומות לילה

1 על 1- חלומות לילה

**בקרוב, עם תיקונו הצפוי של מחשבו של שרימפי תעלה פינה זו גם כן למאמרי הפורום. אוהב: + רק בישראל - תוכנית פצצה עם יציאות שוות, שתמיד תצליח להצחיק גם עם אתה בדיכי, (נ.ב = זה המתכון הבטוח כדי לצאת מדיכי). מדגימה את החוצפה הישראלית, והתרבות השווה שלנו פלוס צחוקים על ח"כים ואנשי ציבור שזה תמיד מצחיק. + הכי גאים שיש - תמיד מעניין לראות הומואים כוסונים שווים מחוץ לארון שלא דופקים חשבון. התוכנית גם נורא מדרבנת לצאת מהארון בדרך שלה, אבל אפשר להוריד קצת את כמות הסקס בפרק.. :0) + לא נפסיק לשיר - למרות שאני לא ממש דוגמא כי אני אוהב לשיר, אבל זאת תוכנית שמאוד משרישה פטריוטיות וידיעת שירי ארץ ישראל היפה *טון של מורה*, וחוצמיזה בזכות התוכנית הזאת כולנו פוצחים בשירה באוטובוס ולא רק בזימרת 'הנהג שלנו חברמן'. חוצמיזה הם מאוד תורמים לקהילה עם התוכנית שלהם של 'כוכב נולד'. + בנות גילמור - אין ממש סיבה אבל זאת סידרה ממש שווה.. מנפצת הרבה סטיגמות (שאימהות חד הוריות לא מתפקדות הכי) ויש בה גם תוכן, בניגוד לכל הטלנובלות המפגרות של הוא בוגד בה והיא בו והוא בו והיא בה. + פיספוסים - כי תמיד כיף לצחוק לאיד ועוד יותר כשזה סלבריטיז.. זה גם מראה לנו שהם (הסלבריטיז) הם גם בסה"כ בני אדם... + נישואים פלוס (למה לא משדרים את זה יותר?!) כי תמיד כיף לצחוק על אורח החיים האמריקאי, האירוניה שבו ולראות שלמרות הכל, עדיין הישראלים הכי שווים. שונא : + טלנובלות בספרדית (המורדים, קטנטנות וכו'..) כי אין בהם תוכן. הם לא מעניינות. הם מפוצצות בסיטגמות ותמיד טלנובלה מביאה אחריה את כל 'הסט לשירפת כסף' שכולל חולצה, כובע, תיק וגרביים תואמים. + בטריבונה, וכל תוכניות הכדורגל. כי זה במילא לא מעניין, וסתם שורפים זמן שידור שאפשר היה לשים איזה תוכנית שווה מהקטגוריה השנייה. ומה מעניין אותי עם הכדור עף לשער הימני או השמאלי ?!?! זה בסה"כ פיסת גומי עם קצת אוויר, וכמה כוסונים שבועטים בה. זה מה שהוא הכי אוהב, ומה שלא.

sarah

New member
מאור!../images/Emo24.gif

מה עם התוכנית הזאת של אמיר גוטמן?

למעלה