שרימפיניון
New member
1 על 1- הרמיוניDanger../images/Emo18.gif
הרמיוניDanger היא סיגל, כלת ההומולדת שלנו מתארחת בפינה השבועית שלנו " 1 על 1"- 6 דברים שסיגל אוהבת לשמוע ולראות בטלויזיה ו2 דברים שממש, אבל ממש לא! 1.ד"ר כץ - כי זה מטורף! 2.סאות'פארק - כי בסה"כ זו סידרה שמביעה את ההשתוממות נוכח כל האנשים חסרי-ההיגיון בעולם הזה, שבמקרה הם גם רוב האנשים בעולם הזה. כלומר כשאומרים שם את המוסר השכל בכל פרק, לפעמים אני ממש מרגישה שהם קולטים את הראש שלי
3.דריה - אמ.. יש קטעים של הזדהות... וזה גם צוחק על הנוער האמריקאי אז זה טוב. 4.מלקולם באמצע - זה סתם מפגר משעשע 5.ערוץ פיב מציג - כי זה מהדברים היחידים בטלוויזיה שבאמת *מצחיקים* אותי
6.מומינים - כי זו סידרה עם אחלה אווירה וגם יש בה את סנופקין
ו2 דברים שממש אבל ממש לא! מכושפות, זינה וכו' - אלו סדרות חסרות העלילה והמשעממות שלא קורה בהן כלום ולעולם לא חלה שום התקדמות
הרמיוניDanger היא סיגל, כלת ההומולדת שלנו מתארחת בפינה השבועית שלנו " 1 על 1"- 6 דברים שסיגל אוהבת לשמוע ולראות בטלויזיה ו2 דברים שממש, אבל ממש לא! 1.ד"ר כץ - כי זה מטורף! 2.סאות'פארק - כי בסה"כ זו סידרה שמביעה את ההשתוממות נוכח כל האנשים חסרי-ההיגיון בעולם הזה, שבמקרה הם גם רוב האנשים בעולם הזה. כלומר כשאומרים שם את המוסר השכל בכל פרק, לפעמים אני ממש מרגישה שהם קולטים את הראש שלי