1 מתוך 4 סיבוב שלישי

Rock and MetaL

New member
1 מתוך 4 סיבוב שלישי

easily ניצח עכשיו הסיבוב הבא: 1.this is the place 2.magic johnson 3.coffee shop 4.my lovely man אה ואני לא בוחר סתם כי בא לי את השירים המסוימים האלה זה הגרלה כזאתי חח

backstreet girl

New member
שלי:

this is the place-שיר לא משהו לטעמי. magic johnson-שמעתי אותו רק פעם אחד והוא לא משהו. coffee shop-
שיר מושלם. my lovely man-שיר מאוד מרגש וגאוני. המילים נוגעות ללב והמוזיקה כיפית מאוד.

הפעם כל השירים שיצאו הם שירים שאני

אוהבת. 1.this is the place - שיר טוב. 2.magic johnson - שיר שלקח לי זמן להתרגל אליו, אבל עכשיו אני מאוד נהנית ממנו. יש לי פנטזיה סודית לתרגם את השיר לעברית בשם "דריק שארפ"
3.coffee shop - שיר הזוי לחלוטין ודי מהנה וחמוד. 4.my lovely man - שיר מעולה ומרגש מאוד.

Rock and MetaL

New member
שלי (C)

1.this is the place-שיר ממש נחמד אני אוהב אותו נורא וכיף לשמוע אותו(שמתם לב שיש שורה שממש דומה לזייפיר סונג can i get some vaselin...) 2.magic johnson-לא שמעתי 3.coffee shop-זה שיר מצוין!!!אני חולה עליו אין אין זה יכל להיות אגדה...ואם כבר..זה לא אגדה לפי דעתי בגלל שבבתים אנטוני חוזר על המילה האחרונה פעמיים וזה הורס. 4.my lovely man-לפי דעתי my lovely song זה כזה שיר יפה וזה הכי נחמד שהם הלחינו אותו לא כשיר שקט אלה כשיר פאנקי במיוחד זה יותר יפה!!

sLoVaKit

New member
שלי...

magic johnson- לא מכירה...
cofee shop-- שמעתי בפעם האחרונה ממש מזמן... לא ממש זוכרת, רק אומר שהוא נחמד ביותר. מיד אגש לשמוע אותו שוב... this is the place-- אחלה שיר! מקסים! אפשר לשמוע עוד ועוד ועוד בלי להתיאש! הוא מדהים! my lovely man-- שיר מושלם!!!! הטקסט פשוט אבל מדהים, הלחן גאוני, והשילוב ביניהם הוא יצירת מופת! מ-1 עד 10 הייתי נותנת לו 10!

למעלה