1 מי יודע?

מיכלצי

New member
חחחח

10 אני יודע 10 חודשים לעיתון של התנועה 9 תלמים מקסימום בסמל 8 מטרות תנועה 7 ימים המש"צים/מד"מים כולל הכיף פעילים 6 אנשי צמ"ר ערכי תנועה 4 שכבות בגיל תיכון 3 מחוזות 2 מנהלי אתר אחד עזריקם עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 10 מי יודע?

spraizler

New member
מיכ איכ פיכ ביכ גיכ

רק את היית יכולה לחשוב על שטות שכזאת! ואני מתנגד ל9- זה גרוע. חוזרים אחורה.

Taina12

New member
10 שי קדם יודע!

עשרה ימים קורס מדצים\מדחים! 9 תלמים מקסימום בסמל[נשארנו עם זה?] 8 מטרות תנועה 7 ימים המש"צים/מד"מים כולל הכיף פעילים 6 אנשי צמ"ר 5 ערכי תנועה 4 שכבות בגיל תיכון 3 מחוזות 2 מנהלי אתר אחד עזריקם עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה 11 מי יודע?

דורד

New member
11 אני יודע (אחרי המון חשיבה)

אחד-עשר תפקידים בתנועה (טרומ"פ, פעיל, מד"צ, מד"ח, מד"מ, מדח"מ, מש"צ, גרעינר, מד"ב, רכז, צמ"רניק) עשרה ימים קורס מד"צים / מד"חים תשעה תלמים מקסימום בסמל שמונה מטרות תנועה שבעה ימים מד"מים / מש"צים (סה"כ כולל הכיף פעילים) שישה אנשי צמ"ר (אייל עוזון, הילה קטרי, מיכל כהן, מתן מוראד, קובי שמואל, שקד גטראיידה) חמישה ערכי תנועה ארבע שכבות בגיל תיכון שלושה מחוזות שני מנהלי אתר אחד עזריקם עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה! 12, מי יודע?

Taina12

New member
12 אני יודע!

12 גרעינרים הולכים לגרעין נחל[לא?] אחד-עשר תפקידים בתנועה (טרומ"פ, פעיל, מד"צ, מד"ח, מד"מ, מדח"מ, מש"צ, גרעינר, מד"ב, רכז, צמ"רניק) עשרה ימים קורס מד"צים / מד"חים תשעה תלמים מקסימום בסמל שמונה מטרות תנועה שבעה ימים מד"מים / מש"צים (סה"כ כולל הכיף פעילים) שישה אנשי צמ"ר (אייל עוזון, הילה קטרי, מיכל כהן, מתן מוראד, קובי שמואל, שקד גטראיידה) חמישה ערכי תנועה ארבע שכבות בגיל תיכון שלושה מחוזות שני מנהלי אתר אחד עזריקם עזריקם, עזריקם, עזריקם, עזריקם שבמועצה האזורית באר טוביה! 13 מי יודע?

דורד

New member
סחטיין עלייך

שבזכות טעות קטנה שכזו, גרמת לקומו להגיב בפורום!!

למעלה