1. לך תקוועד 2. תקרא

zaske

New member
1. לך תקוועד 2. תקרא

1. זה שיש לך רגשי נחיתות ותסכול לא צריכים לעניין אותנו.
מרגיש נחות ומתוסכל ? טפל בעצמך.

2. אז הם הלכו לעבוד בחברת "שוק הכרמל זה אנחנו" , אחלה. האם תראה בוגר חסר נסיון של מכללה שמדורגת כ"בינונית" בגוגל? אני בספק רב.

3. אם היה להם מזל, מ"שוק הכרמל זה אנחנו" הם התחילו לאט לאט לבנות את עצמם, מסכים - פה לא צריך בעיקר דרייב, הביעה היא שבאותו הזמן, לאותו סטודנט פלצן מהטכניון שהיה ממוצע 85 פלאס פלאס (לא אני, אני דפ"ר שסייים רק עם 82), כבר יש ברזומה חברות יותר טובות כנראה והוא נמצא במצב יותר טוב.

4. יחידי סגולה יש בכל מקום - אנחנו מדברים על מקרה הכלל ואיך למקסם את הסיכויים שלך

5. אף אחד לא חייב לך כלום בפורום

תודה, להתראות, היה שלום, וד"ש לדגים במסעדה בקצה היקום.

zaske

New member
"מהנדס עילוי" שהתעצבן על מה שכתבנו על "אפקה"

ועל מכללות אחרות -
זה בשבילך.

ואגב, לא אני קבעתי את הדרוג, אין לי חברה, אני כולה איזה פיון בחברה אמריקאית. זה יחס השוק, זה מה יש, מוצדק או לא מוצדק, כמו שפעם אהבו רק מוהנדסים בוגרי הטכניון והיום מוכנים גם בן גוריון וכו'.
זה תהליך שיקח זמן, אם בכלל, עד שיתייחסו שווה בשווה לכל בוגרי המכללות ובוגרי האונ'.

Palmoplantar

New member
אתה מחליף מקומות עבודה

כמו שמהנדס מאפקה מחליף גרביים (כל שנה)

zaske

New member
אבל לא מדובר בי

אלא באופן כללי :)
ובהתחשב בזה שאני חוגג 3 שנים פלאס פלאס בחברה, לפני זה שנתיים, לפני זה שנה וחצי... זה כבר לא רלוונטי.

תשמעו אני מצטער שהתחלתי את כל הבאלגן

חיפשתי באיזו מכללה לומדים לימודי ערב ויצא לי אפקה

אני בכלל לא יודע איפה זה אפקה

באותה מידה יכל לצאת לי מכללת אחווה או מכללת עמק יזראל

לא ידעתי שתתנשא מעליהם ככה

וויני בכלל הגדיל לעשות

מכללת האקר לא היו שותקים על עלבון כזה

Palmoplantar

New member

SoftwareEng

New member
לגבי מקומות לימוד לתואר במדעי מחשב-לימודי ערב

המכללה האקדמית של תל אביב יפו. - מוסד ותיק ומוכר. יש להם לא מעט קומבינציות במדעי המחשב. אתה יכול לשלב את זה עם חוגים אחרים. יש להם גם תואר שני ככה שתוכל להמשיך אם תרצה עם פחות קשיים. גם חשוב לבחור מקום שתוכל להמשיך בו לתואר שני כי להתקבל למקום אחר יבקשו ממך 1000 השלמות. רמה שם יחסית לא קלה. הכרתי לא מעט בוגרים מהמקום. ממליץ מאוד.
המכון הטכנלוגי בחולון HIT - היה בעבר שייך לאוניברסיטת ת"א עצמה.מלפני עשור, או משהו כזה, התחיל להעניק תארים עצמאיים BSc ו- MSc. רמה גבוהה מאוד בפקולטה להנדסה, לגבי מדעי המחשב, לדעתי האקדמית של ת"א יותר טובה קצת.
יש לך אפשרות להירשם לתואר של האוניברסיטה הפתוחה. אבל זה לא מתאים לכל אחד. מדובר בלימודים לבד.
אולי גם למכללה למנהל/בינתחומי יש לימודי ערב. תבדוק. מקומות נחמדים ומפנקים במיוחד ללמוד (בעיקר בגלל שמדובר במכללות פרטיות לא מתוקצבות שהכסף מגיע מראש מהתלמידים). בבינתחומי הבנתי ממש כייף ללמוד שם. וזה גם חשוב.

אם אתה מתכוון ללמוד לימודי ערב, לתואר ראשון, לא נראה שיש אפשרויות טובות יותר.

לגבי אפקה, אני לא לגמרי מכיר את המקום. המקום הזה עובר שינוי. אני יודע שפעם היה להם תואר מיוחד בשם "ביטק" (סוג של הנדסאי) ולא תואר ראשון רגיל והם פחות או בכלל לא נחשבו. היום הם במקום אחרי לגמרי. יש שם אפילו תכניות לתואר שני/

בכל מקרה, ולמרות זאת. אם אתה רוצה ללמוד מדעי המחשב/הנדסה במוסד מוביל זה רק או הטכניון או אונ' ת"א או אונ' העברית או אונ' באר שבע. אבל אז תצטרך ללמוד ביום.

בהצלחה

באמת מעניין מאוד , תודה רבה

אני מסכים אתך שהיום לומדים איפה שהכי נוח וכיף,
מי שרוצה יכול להשלים כל אינפורמציה מהאינטרנט (במיוחד בנושאי מחשבים)

zaske

New member
חס וחלילה

יותר מדי שיכורים שם, בקושי יודעים להקליד...

למעלה