1. ויסטה 2. אחסון

בטיטi

New member
1. ויסטה 2. אחסון

1. האם מישהו נתקבל בבעיה עם עבודה ב Visual Studio .NET 2005 עם Windows Vista ? 2. קראתי בפורום לגבי אחסון ב webhost4life, האם יש למישהו ניסיון פרקטי איתו, ויכול גם להעיד על זמני תגובה של האתר בגלישה מהארץ ? 3. האם יש למישהו חוות דעת דומה לגבי GoDaddy ?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif Visual Studio 2005 על Vista

צריך להתקין SP1 לVS2005 לפני ההרצה הראשונה (אם אתה משתמש בSQL Server 2005 אז צריך עוד עדכון SP2). גם אחרי זה יש כמה בעיות עם ASP.NET שלא ממש מסתדר עם IIS7, אבל אפשר לפתור גם את הבעיה הזאת ע"י התקנת ממשק IIS6 והפעלת הVisual Studio כAdministartor.

התעניינות זריזה

למה רשמת להתקין SP1 לפני ההרצה הראשונה? אתה יודע מה הסיבה לכך? ויותר מזה - במידה ואיחרתי את המועד וכבר הפעלתי - מה הסיבוך? באילו רמות הבעיות? אני יודע שאני קצת חופר פשוט אני כבר עמוק מידי בשביל לחזור לאחור. תודה

כנראה שזה בגלל...

שלתוכנות ישנות (שנכתבו עבור XP) יש מנהג לכתוב מידע (הגדרות, פלאגים וכו') לתקייה Program Files, שבVista היא נגישה רק מתוכנות שרצות עם הרשאות מלאות. במקרה שתוכנה שרצה בלי ההרשאות מנסה לפנות לשם, כמדומני שVista מנתב את המידע למקום אחר (לא בטוח איפה) וזה יכול לגרום לאי התאמות... בכל מקרה יש המון מידע על כל הבעיות בלינקים שסיפקתי.

למעלה