1. בעיה

מצב
הנושא נעול.

ursus sum

New member
1. בעיה

1. בעיה

מהלך כאן אימים זקן נרגן שכבר כתבתי עליו פעם אחת חבל``ז. הפעם הוא מיחס לי חוסר יושר אינטלקטואלי (אי שם למטה). מאחר ובנרגנותו הוא אינו מבחין בין הערכה לטוח קצר ולטוח ארוך אין לי אלא לכתוב עוד פעם חבל``ז.

ursus sum

New member
2. משולשים

2. משולשים

1. בעיה מהלך כאן אימים זקן נרגן שכבר כתבתי עליו פעם אחת חבל``ז. הפעם הוא מיחס לי חוסר יושר אינטלקטואלי (אי שם למטה). מאחר ובנרגנותו הוא אינו מבחין בין הערכה לטוח קצר ולטוח ארוך אין לי אלא לכתוב עוד פעם חבל``ז.
נא לשים לב שמשולש עולה אמנם יכול לעצור ירידות (MURPHY ע` 147/8) אבל לאותו מבנה עם אותם נתוני מחזור יורד קוראים גם WEDGE ובמקרה זה (MURPHY ע`160/3) הוא מהוה מבנה ממשיך לכיוון ראשי קיים. רק פריצה מהימנה מאפשרת להבדיל בין השניים.

ursus sum

New member
3. סנטימנט

3. סנטימנט

2. משולשים נא לשים לב שמשולש עולה אמנם יכול לעצור ירידות (MURPHY ע` 147/8) אבל לאותו מבנה עם אותם נתוני מחזור יורד קוראים גם WEDGE ובמקרה זה (MURPHY ע`160/3) הוא מהוה מבנה ממשיך לכיוון ראשי קיים. רק פריצה מהימנה מאפשרת להבדיל בין השניים.
הן בארה``ב והן אצלנו היצור הזה נהפך פרי מדי מהר מדי. זה לא מתכון להמשך עליות. ההערכה שלי (טוח קצר ואי שם למטה) להמשך ירידות בסו``פ לכ-1200 עשויה להתממש לאחר עוד היסוס או שניים.

ursus sum

New member
4. בקשת עזרה

4. בקשת עזרה

3. סנטימנט הן בארה``ב והן אצלנו היצור הזה נהפך פרי מדי מהר מדי. זה לא מתכון להמשך עליות. ההערכה שלי (טוח קצר ואי שם למטה) להמשך ירידות בסו``פ לכ-1200 עשויה להתממש לאחר עוד היסוס או שניים.
האם למישהו יש או יודע כיצד אפשר להשיג או לבנות בקלות גרף מעו``ף 10 שנים מנוכה אינפלציה (כן היה משהו כזה פעם...) יש לי רק לשנים 94 עד 98 . תודה מראש.

ursus sum

New member
5. הצעה

5. הצעה

4. בקשת עזרה האם למישהו יש או יודע כיצד אפשר להשיג או לבנות בקלות גרף מעו``ף 10 שנים מנוכה אינפלציה (כן היה משהו כזה פעם...) יש לי רק לשנים 94 עד 98 . תודה מראש.
כבר בקיץ שמתי לב שיש DIVERGENCE בין המעו``ף ות``א 100 כשהאחד פרץ לגבהים חדשים והשני לא. זה היה סימן התראה שהפריצה והאאופוריה שהיא יצרה אינם מהימנים. הפעם יש אי התאמה גדולה בין המעו``ף, ת``א 100 והטל טק (לא בדקתי מדדים אחרים). יתכן שנוכל עם הזמן ליצור מדגם של אי תאום בין המדדים כמו למשל בין הדאו ל - TRANSPORTATION בניו יורק. רק קו מחשבה כמובן.

ursus sum

New member
6. ועוד דבר

6. ועוד דבר

5. הצעה כבר בקיץ שמתי לב שיש DIVERGENCE בין המעו``ף ות``א 100 כשהאחד פרץ לגבהים חדשים והשני לא. זה היה סימן התראה שהפריצה והאאופוריה שהיא יצרה אינם מהימנים. הפעם יש אי התאמה גדולה בין המעו``ף, ת``א 100 והטל טק (לא בדקתי מדדים אחרים). יתכן שנוכל עם הזמן ליצור מדגם של אי תאום בין המדדים כמו למשל בין הדאו ל - TRANSPORTATION בניו יורק. רק קו מחשבה כמובן.
מישהו אמר לפני זמן מה שסגל רק נותן נתונים ואין לו דעות. אז קודם כל ביחס לנתונים: אינני יודע מאיזה אצבע האיש מוצץ את התמיכות וההתנגדויות שלו אבל רב הזמן זה לא תואם את העובדות (למשל אתמול 516 ולא 520 - 516 היה הנמוך באוגוסט לפני הפריצה ל580). ולגבי דעות זה הטון שעושה את המוסיקה - וכי מה זה היה היום ``אנו (?PLURALIS MAJESTATIS) מהרהרים בקול רם ביחס לטווח הקצר (אין לנו ספקות, בשלב זה, לגבי הטווח הארוך יותר).``

daw8000

New member
ת``א100-ת``א25= ת``א75

ת``א100-ת``א25= ת``א75

5. הצעה כבר בקיץ שמתי לב שיש DIVERGENCE בין המעו``ף ות``א 100 כשהאחד פרץ לגבהים חדשים והשני לא. זה היה סימן התראה שהפריצה והאאופוריה שהיא יצרה אינם מהימנים. הפעם יש אי התאמה גדולה בין המעו``ף, ת``א 100 והטל טק (לא בדקתי מדדים אחרים). יתכן שנוכל עם הזמן ליצור מדגם של אי תאום בין המדדים כמו למשל בין הדאו ל - TRANSPORTATION בניו יורק. רק קו מחשבה כמובן.
אני מסכים איתך,ההסתעפות בין המדדים הינה פרמטר טוב לאישור פריצה של קו התנגדות חזק(כמו זה שהיה אז ב565). מדד תא75 הושק באמצע השנה שעברה לכן אין לגביו מספיק תצפיות .אני עוקב לאורך כל היום אחרי מדד המעוף ומדד ת``א75 .ברוב האתרים יש גרף למעוף ותא100 תוך יומי, אבל אתר הבורסה מספק כבר הרבה זמן את חמשת הגרפים בעמוד אחד כידוע .אישור ודחייה לפי תיאוריית דאו של מדד אחד למשנהו לדעתי הוא כלי שיכול לתרום למסחר.

ursus sum

New member
היכן זה מופיע באתר

היכן זה מופיע באתר

ת``א100-ת``א25= ת``א75 אני מסכים איתך,ההסתעפות בין המדדים הינה פרמטר טוב לאישור פריצה של קו התנגדות חזק(כמו זה שהיה אז ב565). מדד תא75 הושק באמצע השנה שעברה לכן אין לגביו מספיק תצפיות .אני עוקב לאורך כל היום אחרי מדד המעוף ומדד ת``א75 .ברוב האתרים יש גרף למעוף ותא100 תוך יומי, אבל אתר הבורסה מספק כבר הרבה זמן את חמשת הגרפים בעמוד אחד כידוע .אישור ודחייה לפי תיאוריית דאו של מדד אחד למשנהו לדעתי הוא כלי שיכול לתרום למסחר.
הבורסה? אני לא מוצא דף עם גרפים (הסניליות, הסניליות...)

daw8000

New member
מה זה יתן לך?

מה זה יתן לך?

4. בקשת עזרה האם למישהו יש או יודע כיצד אפשר להשיג או לבנות בקלות גרף מעו``ף 10 שנים מנוכה אינפלציה (כן היה משהו כזה פעם...) יש לי רק לשנים 94 עד 98 . תודה מראש.

גרף מעוף מנוכה במקור יעזור לך ?

גרף מעוף מנוכה במקור יעזור לך ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה