1. בבועז 2. יעלי

carmi604

New member
1. בבועז 2. יעלי

1. בועז, לזה התכוונתי! תודה רבה! 2. יעלי, לדעתי הפורום שהקמת מתאים בדיוק לנושאים טעונים. כלנו פנויים בני 60+, בעלי רמה גבוהה, ובטוח שחיי כלונו טעונים מטענים שכדאי לדון גם עליהם במעגל זה. אולי לא ברמה האישית אלא הכללית. לא?

yaely2

New member
מנהל
כרמי חמודה, את צודקת../images/Emo24.gif

שלום התכוונתי לחיוב
לא לשלילה. גם אני חושבת שחומר טעון הוא חומר טוב, עובדה שפיתחתי אותו וביקשתי התייחסות בנושא.
לך על הנושא כרמי.

boaz31

New member
carmi604-אני מעט קשה הבנה

ולא הבנתי ללא רמז מצידך למה כוונתך שואפת מצטער אבל אני משתתף בכמה פורומים וחייב לקבל רמז,סימן או תגובה מלאה יותר תודה---עוזי-- הפרחים נקראים::דמומית

erika6

New member
אנפה ולכל החברים המשך הסיפור../images/Emo108.gif

להזכירכם תראו חלק ראשון ב- 4.8.05 בשעה 16.46 חלק שני ב 5.8.05 7.37 , עברו לעיירה קטנה, שם יכלו לקנות דירה לזוגות צעירים האישה הצעירה שסיימה סמינר למורים מצאה עבודה, עם הזמן, התקדמה מהר יחסית מינו אותה לסגנית מנהלת ואחר-כך למלא תפקיד של מנהלת בית-ספר. בד בבד המשיכה ללמוד בחוגים שונים. אספה ידע בלתי יידלה. בכל נושא בחורה תזזית, מלאת אנרגיות, אינטליגנטית מאוד, הספיקה לעבוד בכל, תשאלו מה זה הכול? הייתה מורה,מנהלת בית-ספר, מדריכת טיולים, עיתונאית, למדה רפואה אלטרנטיבית, צמחי בך,ציור ומה לא, הכל בכל בה.. בחורה נעה, מתחבבת מהר על הבריאות, מקרינה חמימות סביבה, עם הילה מושכת על כל סביבתה. בעלה אף הוא מצא עבודה במקום, עבדו וגידלו את הילדים. נראו כמשפחה אולטימטיבית למקום שהם עברו הכירו אנשים חדשים בני גילם, מאחר והישוב קטן, כולם הכירו את כולם, היא משכה אליהם זוג שאתם בילו בערבים, בזמן הפנאי, אחד אצל השני. ממש יחד, אוכלים יחד עוזרים אחד לשני, טיולים, פיקניקים , פטרו בעיות כשהתעוררו..

erika6

New member
המשך הספור ילדת השכונה../images/Emo108.gif

החלק הרביעי של הספורהיא נפגשה עם השכן בסתר, זמן מה, מבלי שבעלה ידע. לא הייתה לה בעיה לצאת בערב מהבית ואפילו לזמן קצר. באחד הימים רבה עם בעלה וסיפרה שהיא בוגדת בו עם השכן. קמה מהומה בין המשפחות. בעלה כמובן החליט להתגרש ממנה. כדבר הזה לא יעשה במשפחתו. אישתו של השכן, החליטה להתפייס עם בעלה, לסלוח לו, ולהשאיר את המשפחה שלמה. היא טענה שהוא לא אשם, אלא היא שכנתה פיתתה אותו. הזוג התגרש ברעש גדול,בויכוחים, ובצורה לא יפה. עברו דרך ייסורי הגרושים.הייתה מהומה במשפחות מי בעד הגרושים ומי נגד היו כאלה שחשבו שבגלל מעידה אחת צריך לסלוח ולא להתגרש והיו כאלה שטענו שזאת בושה, בושה גדולה שלא יעשה מעשה כזה במשפחתם. לא הייתה לה כל בעיה, חזרה לעיר הוריה, מצאה מיד עבודה והשתקמה מהר מאוד.קנתה דירת סטודיו קטנה, של חדר וחצי.לא הורידה דמעה מעיניה ולא צער על מעשיה המביישים. דירתה הייתה בשלבי בניה, ובינתיים השכירה דירה. לא עברו ימים הכירה בחור צעיר ממנה ב 10 שנים. הוא עבר לגור איתה עם שני ילדיה. וחיו באושר. בחור טוב, טוב גם לילדיה. האהבה פרחה, והילדים, מה יכלו לעשות"קיבלו אותו כבן זוגה החדש של אימא. עם הזמן התגלו פערים בניהם,היא בחורה חכמה ידענית והוא הרבה פחות ממנה. היו מלחמות כוחנות בבית, רצה להכתיב לה למלא את התפקיד של אישה

אנפה2

New member
../images/Emo3.gifאריקה בעוד חודשיים../images/Emo6.gif

הסיפור יגמר ? כי אנחנו נוסעים לבקר את הילדים באמריקה, ואני לא רוצה להיות במתח.......

boaz31

New member
אנפה2 תמסרי ד"ש ל-2 הבנים שלי

שנמצאים שם ,האחד בפלורידה והשני בניו יורק

אנפה2

New member
../images/Emo9.gifבועז בוקר טוב,../images/Emo10.gif

הייכן הילדים שלך גרים בפלורידה ? בני כמה הם? כמה שנים הם שם. גם בני ומשפחתו גרים בפלורידה ב-4 השנים האחרונות, קודם גרו בניו יורק. שם נוסעים ועוברים דירות בהתאם לקריירה.

boaz31

New member
אנפה2 הבן שבפלורידה הוא בן 50

ותיק בארה"ב בפלורידה כמה שנים ועוסק בנדלן אשלח לו הים מייל שיכתוב לי את כתובתו גם הוא היה לפניכן תושב ניו יורק

אדזה

New member
המשך הסיפור

אריקה אני נמתחת כמו גומי,ממש רומן רומנתי ,מציצה כל יום אולי יש המשך ומפעם לפעם כבר מספיקה לשכוח מה קרה לפני...אנא ממך גלי לנו את הסוף בסוד-סתםםם.המשיכי לכתוב כי כולנו נהנים.

../images/Emo140.gif../images/Emo108.gifאכן, מסקרן, וממש טוב

אריקה שציינת היכן הופיעו הקטעים הקודמים, כי מה לעשות,קוראים כל כך הרבה חומר במשך היום ופשוט שוכחים, אני לפחות שוכחת, אז טוב שהזכרת והלכתי לתאריכים שהזכרת לרענן את זכרוני, ובכמה מילים אספר לכם כפי שהבטחתי בבוקר איפה הייתי ומה עשיתי. אז ככה... הלכתי עם חברה לדיזינגוף סנטר, ישנה שם מסעדה מאד נחמדה בשם "פידל" זה במתחם של קסטרו,
(את החיבור של השם תעשו בעצמכם.)אכלנו ארוחת בוקר ישראלית פשוטה, אחר כך קצת הסתובבנו בקניון עצמו ששקק חיים, ומאד נהניתי לראות במקומות שונים קבוצות קטנות של אנשים בגילנו גברים ונשים, יושבים בבתי קפה מסעדות, משוחחים, ונהנים, ממש נהדר. אחר כך נכנסנו לסרט בשעה 12.00. ראינו את הסרט ניו-יורק רוקדת, לא בדיוק ידעתי למה לצפות, אבל פחות או יותר ידעתי שיהיו שם ריקודים ושירים, מסתבר שזה פשוט סרט תיעודי,שתיעד תוכנית שקיימת בניו-יורק, בה מתחרים בתי ספר בתחרות ריקודים, זה לא שחקנים כי אם ממש המורים והתלמידים עצמם, התלמידים צריכים להיות בערך בגיל 11 , ממש ילדים מראים את כל שלבי התחרות עד הגמר והכרזת הקבוצה שזכתה, כולל האכזבות של אלה שלא עלו לגמר,הדיון ביניהם של מה בכל זאת הרויחו שהגיעו לתחרות עצמה,וכו" תוך כי ההכנות לתחרות מצלמים את הנערים והנערות בקבוצות השונות על דעותיהם ומגלים קצת על עולמם הפנימי, ובעצם במהלך הפרוייקט הם הופכים להיות "אדונים וגברות", לומדים משמעת, נימוסים והתנהגות בוגרת. סה"כ סרט נחמד וקל ביום חם שכזה.

erika6

New member
אנפה, אדזה, רוקסן אני מבטיחה../images/Emo108.gif

שעד הנסיעה שלך אנפה אני אסיים את הסיפור. הבעיה שאין לי סיום הספור כאשר אגיע לסוף אבקש מחברי הפורום לכתוב את הסיום נראה. או שאני אכתוב את הסיום אבל לא אגלה לכם ואתם תכתבו סיום. אולי הסיום שלכם יהיה יותר מענין.

boaz31

New member
carmi604-כיוון שאנו עוסקים בנושא

ה>זמן< אני הבנתי אותך שחבל על הזמן אבל עדיין ואני מצר על כך לא הבנתי כלום מראשי התיבות שלך ומהקיצורים שלך אגב, זה גם לא עולה פרוטה אם תכתבי 2 משפטים יותר מאשר ואני מביא כלשונו את מה שאת כתבת -ר' כנ'ל ב"נושא".<אני צריך את רש"י או את >אונקלוס< או מוטב שאת תקדישי מילים וזמן להבנת הנקרא --אנא בבקשה ממך

למעלה