1 באפריל

tamarhp

New member
1 באפריל../images/Emo35.gif

(תראו מה זה - 8 בבוקר ואני על המחשב ביום חופשי, לא ייאמן... קמתי באיזה 6 וחצי בבוקר.. למה? כי יש לי תרגיל במחשבים להגיש!!! ולא הצלחתי להרדם חזרה!!) בכולופן - היום ה1 באפריל. כולי תקווה שכולכם *לא* ציינתם את היום הזה ביומנים. אבל מה דעתכם על "יום המתיחות הגדול" הזה מבחינתנו כיהודים?

RESTO

New member
לענ"ד

הלא עניה בכלל זה יום דבילי... ולפי ההלכה אין שום היתר לעבוד על אנשים ולא אחת יש מתיחות המובילות לצער של ממש מצד הנמתח!!! אגב היום התחיל השקר הגדול!!! מה יש עוד תשע חודשיים בדיוק?!

eliya59

New member
לדעתי

כל עוד אין איזה יום כזה ביהדות אפשר לנצל את היום הזה..... מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד!!! זה לא מסמל איזה משהו נוצרי, נכון?

RESTO

New member
לא בהגזמה אני בעד לעשות קצת צחוקים.

וכן שיניתי חתימה אבל נראה לי שהיא תשתנה שוב בקרוב מאוד ...

eliya59

New member
אוי זאת תגובה ממש שמרנית

מוזר שמי שענה אותה זה דווקא הרב שרלו... אני לא חושב שיש בעייה בלמתוח אנשים (ברור שכל עוד אתה לא עובד עליהם שסבתא שלהם מתה או משהו כזה... ולא גורם להם ח"ו נזק!!!) בקשר להתייחסות לתאריך נוצרי, אז זה מה שאמרתי, שאני מקווה שזה לא מסמל משהו נוצרי. שימוש בתאריך הנוצרי זו כבר בעיה אחרת. בין כך ובין כך, עפ"י הרב שרלו אסור למתוח אף אחד בכל ימות השנה, ובינינו, מי לא מתח פעם את החברים שלו?

barakgl

New member
למה 1 באפריל הוא יום השקר?../images/Emo26.gif

כי הוא תשעה חודשים בדיוק לפני ה1 בינואר
[תחשבו קצת , תבינו..]

פיטריוט

New member
לי קרה משהו דומה..

המורה למטמתיקה נתנה לנו חוברת מלאה תרגילים ומה זה התעכבתי עליהם המון זמן כי היו כמה שלא היה לי ניסיון איתם ואני עדיין לא סיימתי ..וכשאני סידרתי את הדפים לקראת פסח ..אני מגלה דף קטן כזה שהמורה כתבה מאיפה עד איפה לעשות ..ואני סתם עשיתי תרגילים אחרים.אבל לא משנה ...העיקר שאני יודעת אותם עכשיו =)

למעלה