1 באפריל, 1 באפריל...

טוב, אז אני אענה

הכי טובה שמתחו אותי היתה כשהייתי בבי"ס יסודי. לא מתחו רק אותי אלא את כל הקיבוץ. הודיעו לנו שרוזלין קרטר מגיעה לביקור. כל הקיבוץ נערך. הכינו לה במיוחד מתנות, תפרו לה בגדים, אפו בשבילה עוגות. ביום המיועד, הגיעה שיירה, מלווה בשוטרים מלפנים ומאחור, כיאה לגברת הראשונה של ארצות הברית באותו הזמן (כן, כן, השוטרים שיתפו פעולה יפה-יפה) ומהלימוזינה השחורה יצאה.... חברת קיבוץ עם שלט ענק "אחד באפריל".
הכי טובה שמתחתי? לא זוכרת. היו כמה. אני חושבת שהפעם שבה הכי נהניתי היתה כשהערתי את הבעל בצעקות "התעוררנו מאוחר!!! השעה כבר 9!!!" והמסכן נלחץ נורא, אבל אחרי דקה וחצי שבהן הוא כמעט חטף התקף לב, סיפרתי לו את האמת.

chili3

New member
עונה....

לא זוכרת משהו מיוחד שאני עשיתי בדרך כלל זה תפקיד של אח שלי במשפחה וכמה שמחכים שזה יבוא ממנו הוא תמיד מביא את זה בהפוכה אבל הכי גודל היה לפני כמה שנים היתה לו אז בת אחת בת 9 חודשים והוא מתקשר אלי ומספר לי שהם גילו שאישתו בהריון אני כמובן ישר קניתי את זה וסיפרתי לכל החברים שלאחי יש עוד ילד בדרך אחרי כמה שעות מגיעה השיחה של ה"עבדתי עליך" ובזה זה כמעט נגמר אבל מה? חודש אחרי, אחרי איחור מוזר במחזור של גיסתי הם גילו שהיא בהריון
לפי חישוב המחזור האחרון מסתבר שהיא נכנסה להריון ממש כמה ימים לפני ה 1.4 והם אפילו לא היו מודעים לזה מיותר לציין שזה היה הריון לגמרי לא מתוכנן, אבל הם קיבלו את זה באהבה ויש להן שתי בנות בהפרש של שנה וחצי

למעלה